Опубліковано Адор Юрій Ніколина

Фільми, в яких він став класикою радянського кіно. Його цирк продовжує радувати людей з виробництвам першого класу. Але перш за все, Юрій Нікулін був людиною доброї душі, відкритої і веселої. Веб-сайт Я збираю для вас найкращі котирування, історії з життя та рідкісні фотографії одного з кращих радянських митців.

Вхід до VGIK

Під час вступних іспитів до VGIK, в 1946 р. Юрій Ніколін був видалений з другого туру. Голова конкурсної комісії Сергій Юткевич категорично заявив:
- Молодий людина, намагатися потрапити в деякі театральні інститути. Ви абсолютно не влаштовуєтеся до фільму, тому забути про це назавжди.

З покоївкою в житті

З раннього віку Юрій Ніколін зібрав жарти, пише їх в окремому блокноті. Після того, як в армії, він став другом на десять пакетах сигарет, які розкажуть більше жартів. Стан був тим, що якщо суперник знає жарт, то відразу потрібно запустити інший. У зв'язку з тим, що у вас виникли перші фрази: «Я знаю!» Він закінчив отруювання жартів у бараках до ранку.

Чохол на набір

На комплекті фільму «Дямонд Рука» Юрій Ніколін... похований. Наприкінці фільму характер Нікуліна випадає з багажника автомобіля, що летить через повітря. Для цієї сцени зроблено особливий живіт, дуже схожий на актора. І один день, жінка очистить студію, підійшов лист і побачив цей манеквін. У Адлері відразу ж поширили ромби, які загинув Миколай. Митець повинен терміново викликати столицю, щоб відродити свою матір.

Зустріч з міліцією

Юрій Ніколін описав свою смішну зустріч з поліцією:
Мене з Мосфільму до нічної зйомки до Центрального будинку письменників. Я тримала масове кільце в руках. Наш автомобіль вибігається з набережною. Я, як би виступити на сцену, витягнув капелюх на очах, кладемо в голову водія і замовив: "До права". Навігація Увійти Не шукайте!
Вулиці пустелі, вночі. Коли вони підходили до Арбата, дорога була раптово заблокована чорними автомобілями. Земельні чоловіки в простому одязі стрибають з автомобілів і кидаються до нас. Ми були рубені. Виявляється, коли я тримала коляску на голові водія, поліцейський помітив нам і повідомила, що він бачив в міському обов'язковому офіцеру.
Зрозуміло, члени сили завдання випустили мене і водій, але попросили поліцію не вводити мене в майбутньому. й

Листівка від Nikulin

Довгий час, мама вирішила привітати свого улюбленого актора на День народження. І я отримав відповідь. Юрій Володимирович був надзвичайно обов’язковим. й

Кращі котирування Юрія Володимировича

Юрій Ніколін у школі.

• Не пропустіть помста на людей. Дуже задоволена. І не вижити.
  • Часом ви кладете щось біля завтра і подумайте з жахом: завтра майже кілька годин!
  • Якщо кожен з нас може зробити ще одну людину щасливою, принаймні одна, кожен на землі буде щасливим.
  • І ми, хлопці, будуть мати наші перемоги. Головне, що вони не озброєні.

Юрій Ніколін, Георгій Вітсін, Євген Моргунов, 1981.

• Почуєте сміху - радість. Запобігти сміху - гордість мені.
  • Я завжди був щасливим, щоб люди сміхалися. Він, хто сміється з хорошим сміхом, інфектує інших з добротою. Після такого сміху атмосферу стає різною: ми забуваємо багато проблем життя і незручностей.
  • У моєму житті це була справа, яка відіграла вирішальну роль. Аналізуючи минуле і мислити про це, я прийшов до висновку, що це тільки відбувається тим, хто хоче, хто чекав появу цієї події і робимо все в їх силі для виконання своєї мрії, бажання.
  • Не чекайте життя, щоб навчити вас.
  • Ніщо втрачено в природі, крім надії.
Р

• Що таке доля? При переході двох поїздів на одну трасу. Політ на високій швидкості вночі, ненавикористання, що нещасний випадок можливо. І поки вони не збігаються. Чому? Я не знаю долі!
  • Що таке нещастя? На мій погляд, втрата найближчих людей.
  • Я вже зіграв свій час, тепер - додатковий час.
  • Я буду щасливий, якщо вони кажуть про мене пізніше: він був хорошим чоловіком. Що не означає, що я завжди люблю. Але доброта настає перше.
  • Я люблю навчання від людей. І прийміть, що вони мали. Але мій найбільший вплив був мій мама і тато.

номінальний #image8118160