901
Пост ручної роботи. Приголомшливі іграшки, які надихають творчість
Що ж, іграшка або подарунок, створений своїми руками, ніколи не буде в порівнянні з теплою і щирістю з тими, що купуються в магазині.
Веб-сайт Я збираю найбільш натхненну роботу, яку ми написано. У вас є довгий відпочинок вперед, і, можливо, ви самі спробуєте зробити щось нове, наприклад, пришити ляльку з дитиною.
Боже, вони живі! р.
Це не іграшки, сувеніри або навіть предмети декору інтер'єру. Художник Ірина Андрєєва називає їх авторськими ляльками та скульптурами.
На її думку, відчувається матеріал, який може прогрівати не тільки тіло, але і душу. Для душі, яка вона виконує свою роботу, тому не можна їх купити. Але їх можна побачити і торкнутися на різних виставках, які відбуваються в різних містах.
Терриблі милі іграшки
Московський художник Count Santaniel створює персонажі, які дивно поєднують милість і синістерство. Ці зубні, очні і пухкі монстри, серед інших речей, також реалістичні точки, що здається, ніби вони насправді живі, теплі і про рмелі.
Милота 86т рівень
р.
Катерина Козуненко, майстер іграшок, виготовлених з відчуттів, покладає унікальний характер в кожну з її творів. Це робить тварини живими і абсолютно унікальними. Всі цуценя тварин створюються в одній копії, тому неможливо знайти дві ідентичні іграшки. Щоб передати всю доброту і чарівність тварин, Катерина знімає їх на підвіконні - так вони здаються досить реальними.
Лялька порцеляну в розумінні більшості людей є статичною лялькою. Але митець Марина Бичкова з її роботою вдалося довести протилежність: її навісні ляльки порцеляни більш мобільні і реалістичні, ніж поліуретанові, пластикові і вінілові колекціоновані ляльки. Тим не менш, Марина ляльки не купуються дітьми - їх ріелизм не заплутує навіть деякі дорослі колекціонери.
Ніжність своїми руками
Nadezhda Micheeva з Санкт-Петербурга - це вірний сюжет. Вона створює вовняні іграшки в техніці сухого і мокрого прокатки, і кожен з них має свій неповторний характер. Що об'єднує їх, що всі ці іграшки невеликі – не більше 11 сантиметрів у висоту – і дуже доторкнувшись. Автор влаштовує для кожного вовняного вихованця ціле фото. Іграшки позбавляють, щоб вони з'являються живими.
Чужий іграшки
3250Р. 3700Р.
У Харкові живе молодий художник Мар'яна Копилова, який чітко має власний канал спілкування з простором. Вона створює дивний, на відміну від будь-яких і водночас абсолютно чарівних іграшок і викликає їх «краса».
Пухлі тварини
Марина Ямківська з дитинства добре змащувалася і зшивається. вона була одружена, подарувала дитину, і з бодром вона взяла лялькові курси. А потім я зрозумів, що робити іграшки був її викликом. «Я надихнув швидко: Я просто хочу бачити фото цікавих тварин, пам'ятаю наявність правильного хутра, і я вже працюю! й
Дивовижні речі в стилі панкна
р.
Семінар Дмитра Тихоненко з Мінська офіційно займається ремонтом побутової техніки. Навісні холодильники і електричні плити є досить хобі, що стала залом. У окремому номері, де допускається робота Дмитра, не всі. Якщо звичайні клієнти знають, що дива він може створити, вони, ймовірно, газують.
Нова особа магазину Doll
Noel Cruz приймає прості, послідовні ляльки, промивають їх оригінальним шаром фарби і повністю переоцінюють свій портрет. В результаті він отримує лялькові копії зірок зі світовим ім'ям. Щоб завершити роботу над образом, його дружина допомагає йому - вона пришиває одяг для ляльк і робить аксесуари.
Червона рукоділля
р.
Такі відчували немовляти не більше 12 сантиметрів, які височинили художника з Красноярського Катерини Осипової. Вони дуже яскраві і веселі, всі посмішки і дають заряд гарного настрою, затишку і доброти.
Кожен може навчитися робити чудові іграшки своїми руками. Свята довга - dare!
номінальний #image11834210