, Україна
Життя більш цікавим, ніж будь-яка фантастика. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, існує навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми розвідками.
Є різні історії: щасливий і сумний, злий і хороший. Але
Веб-сайт Вони надихаються історіями про те, що зробили життя своїх авторів щасливими і веселими. Ми зберемо весь рік і сьогодні пам'ятаємо найяскравіші з них.
Про невдачі
- Я вирішив здивувати чоловіка. Поки він був миттям, покласти на кнікери з хвістом, на голові - кіт вуха і спокусливо пішли на ліжко, взяв позу від грайливого кота ... Вона кинулася, коли голий грішний кіт був загорнутий в ковдру, подряпатий за вухо і сказав: «Уві сні, флестик. й
- Одну ніч почула щось падіння в передпокої. Увімкніть його книгу. Вона знизила полку і відкрила на заголовку сторінки "Як схуднути." Я ніколи не отримав такі підказки.
- Цього року школи ввели обов’язкові шкільні уніформи: для дівчаток – чорна сукня з фартухом. І я відпочив на морі, коли ми приїхали - всі сукні в спеціальному магазині були демонтовані. І тепер я носила свою шкільну форму з секс-магазину.
- Живу на першому поверсі. Влітку через спеку вікна завжди відкриті. Ви знаєте, що? Я прокинувся з іншими котами в ліжку.
- Учора, бездомний чоловік з акордоном прийшла до мене біля підніжжя, кладуть п'ять рублів в її кишеню і зліва з словами: «Ви повинні це більше, ніж я.» Здається, що тонка лінія між hipster і бездомний стала абсолютно розмитою.
- Я був на поїзді, людина на наступній полиці занурився жахливо, не дозволяв мені спати. Так він поцікав мене, так що я кинув його. Я замкнувся. Після того, як я почав знову – зловив його знову, сильніше цього разу. Шини. Я відкрив свої очі, і він лежав від мене. І тоді я розумію, що великогабаритні хропіння на полиці нижче.
Добрий день
- Я здаю метро. Я бачу Бабця водіння мушеню за допомогою рядка. За шламом тримається дівчина 5-6 років. Я дивлюся, чому ви насправді ходите на дорозі? Я дивлюся на слоні, і є кішка. Пухнастий, важливий, плетений кіт на прогулянці. Компанія зробила свій день!
- У нас є Таджик Шухрат, який живе в в'їзді, в салоні консьєржа, в спільних людей Саші протягом 10 років. Вона занурює, промиває підлоги і ліфти, несе їжу онукам з магазину, кладає гроші на телефон за бажанням. Весь вхід несе в собі всі види речей - від їжі і одягу для своїх дітей до фото і велосипедів. А тепер, останні 2 артефакти були додані батькам. А після іншої літньої поїздки додому Шухрат батько приніс ручний кинджал - смішний, дешевий, в лакових кітах. А на нозі напис «Не пам'ятаю!» Я ніколи не бачив мій батько.
- Я живу в гуртожитку. Дивіться цю картину. На в'їзді є бездомний кіт. Хлопець виходить з гуртожитку. Ви можете побачити його наприкінці. Коли він бачить кота, він зупиняється, дивиться на ньому протягом декількох секунд, а потім каже: «Сублет!» Я вже пізно! він працює назад в гуртожитку. Після хвилини з дихання бере кісточки кота.
- Ми завжди маємо гітаристів, бабуся або просто п'яні з келихами на метро. Але серед всієї цієї маси є один особливий дід - він грає дивовижних мелодій на баяні і, коли ви приїжджаєте до нього, щоби монету, завжди руки вам цукерки "Dream" і каже: "Коли ви його з'їсти, вам потрібно зробити бажаний".
Сім'я.
- «Купити томати». Тоді навпіл ввечері я був хвилюватися, що я не вказав, що купити: свіжі або мариновані. Я повинен бути злошеним. Я приніс яблука. Він сказав: "Я пам'ятаю, що ви запитуєте деякі овочі."
- Одного разу батьки мали аргумент про те, як часник виростає: мій батько сказав, що він був в кущах, і мій мама сказав, що він був в землі. Мій батько кине мій мати діамантове кільце. Якщо мама втратила, тато отримає літр кола.
- Сьогодні Я стояча в в'їзді, чекаю на ліфт, коли раптом хлопець 15 років надходить в вхід з великими пакетами і просить його чекати. Ну, я входжу в кабіну, чекаю. І в цей момент жінка сорок працює, натискає кнопку і двері близько. А потім на весь в'їзд: "Нехай, мама!"
- Я переїхав до іншого міста 6 місяців тому. Мама послав пакет зимового одягу і поховав шоколадний бар в її завантаженні. Я торкнувся протягом півгодини, коли я знайшов його. Я пропустимий, Щиро вдячні батькам.
- Коли я отримав додому, я знайшов, що мій брат, щоб всі гнівці і не залишав мене. Я хотів би боротися. Тоді я раптом запам'ятав, як 2 роки тому він був в онкогематології, і я загинув вночі і був готовий дати все, поки він відновився. У будь-якому випадку, ебать їх, з тими гнівами. . й
Про це.
- І тільки в двадцятому році мого життя я зрозумів, що пісня «33 корів» про російський алфавіт, а не про корів на всіх. й
- Я ходию по вулиці сьогодні, думаю, що моє життя нудно і монотонно. Коли раптом різкий удар на голову ... Вимкнено кота на мене!
- Коли я був маленьким, всі хлопці на дворі грали з водними гарматами влітку. У мене немає. Так я забрав мами праскою і зловив її. Вони бояться мене.
- Я говорю про те, що англійська мова і жити в США. Але все ж, коли я пишу слово «мове». Я кажу «лангую» в моєму розумі.
- Мама працює в міській адміністрації, приносить додому непотрібні папери до кота для туалету. Таким чином, Мурзік виніс всі державні програми та всю Раду депутатів. Навігація
Любов.
- Під час великопарентів, вони пішли на ліжко в різних кімнатах. Потім один з них вибивається на акумуляторі щось, як "кух, збити, збити", яка стоїть на "Я люблю тебе". Вже давно загинув дідусь, і бабуся все ще збиває на акумулятор.
- З того моменту, як мій новонароджений дочка почав робити свої перші звуки, я таємно навчаю її сказати слово «мама» так, що це буде першим словом, яке б сказав. Я прийшов додому раніше звичайного і ніхто не чув мене. Я ходив в кімнату з дружиною і дитиною, і моя дружина таємно навчає дочку сказати слово "Тато". . й
- Коли я був діагностований з раком, мій кішка скидається на вершині мене. Тоді вона хвора, вона також була раком. Тепер вона мертва, і я добре. Я дякую за все, бо у мене чоловіка і двох дітей. . й
- Мій чоловік і я з днем народження. Дочка народилася... К-К-КОМБО!
Життя.
- Отже, Інтернет лежачи. І всі ці повідомлення не вірні. У квартирі є автомобіль, і є цей ебать iPhone. Плавання в теплих водах океану і породжених по вулицях Європи, і було дуже щасливим далеко в дитинстві, коли старий «Школман» вилетів по дачній дорозі до річки.
- Я працюю водієм таксі, і сьогодні мріяв про своє життя: чоловік прийшов, отримав в машині і сказав: «Я оплачую гроші!» Зареєструватися Я щасливий!
- Про два роки тому у мене була мрія про стати крутим, душу компанії, що веде всіх разом з мною і іншими радами життя. Я почав займатися психологічним навчанням. Так ми мали дівчину в групі з великими грудями. Інші дівчата злилися на очах, і чоловіки дивляться на неї тільки в очах. В цілому, в кінці однієї з тренінгів, які відбувалися на берегах річки, наш тренер розповів нам прокинути одну річ в рік, з якою ми повинні говорити про добро, і поставити на неї погану якість. А потім ця грудаста дівчина знімається її футболка, бюстгальтер з величезним штовхачем і відкидає її далеко, далеко відтіняє «Зупинка лежачи !!!» Всі запрошуються.
- Я був на автобусі: два старі працівники прийшли, очевидно, з заводу і сіли позаду. Всім чином, вони не скажуть слово один одному, і тільки після того, як виїхали, поважають слова «Не пропустіть Валера, я побачу тебе завтра!» Друга відповів: «Я очі не бачив тебе». Друзі такі друзі.
- Як дитина, я дивився, чому дорослі не змогли вирішити проблеми, які живуть мирно. Коли я виріс, я зрозумів, що дорослі не існують.
через vk.com/overhear