Brilliant цитати з викладачів університету

Однією з найяскравіших відкриттів студентського життя, звичайно, є спілкування з вчителями. На лекції можна почути багато дивовижних, життєздатних і просто смішних фраз з губ професорів.

Редакція Веб-сайтЗ теплою згадкою студентських років подарує виписки вчителів, які розмістилися в мережі за вдячними студентами.

• - Ну, я назвали добре. Інші подібні соки.
    до Який сік?
    - "Гарденс Придонії". Ну, «знизу» буде якось неправомірно, щоб ви могли зателефонувати, тому ви «знизу».
  • План роботи повинен бути виконаний з м'язістю в розумі. Якщо ви зробите план без лінь, ви не збираєтеся це зробити.
  • Учні вийшли з-за столу і прийшли до виходу. Він вийшов і запитав: й
    Викладач: Хтось послідовність дій неправильно. . . ?
    Студент: Добре, шкода, я можу сидіти і повторити запит. Що я можу дізнатися?
    Викладач: «Майбе. Але ви обережні, якщо ви йдете в туалет – є також послідовність дій.
  • Використовуйте метод відомого німецького математика й
  • - Володимир Іванович, як отримати машину?
    - Зв'язатися з Рекрутинговою комісією на місці проживання.
  • Чому ти не сидить у спинці кімнати? Ви не маєте інтернету? Вконтакте! Хтось дасть йому навушники!
  • Для парафрази класика: кредит англійською мовою не вдасться отримати все. Або, звичайно, не тільки кожен, кілька буде.
  • - Ви збираєтеся вести етносоціологію?
    - Ви підписалися?
    - Я.
    - Чому?
  • Викладач знезаного.
    Студент: "Бати здоровим!"
    Викладач: Дякую. Я врахункую в стоячи. й
  • Ти не один! Ви завжди маєте персональний зоопарк - 5-7 кг бактерій!
  • Я думаю, що ми можемо залишити на початку.
  • - Я здогаду, коли я повертаюся до дошки, ви покажете мені мову.
    до Ні, приходьте!
    - Я показую тебе.
  • Хтось інший комп'ютер, як жінка, яка не знає, куди натиснути, щоб зробити все працювати.
  • до Ви вирішуєте проблеми життя з матрицею?
    - Ноп.
    - Як?
  • Якщо ви не хочете поділитися своїм чоловіком, не п'яте його.
  • Що б ви вибрали: Хвороба Альцгеймера або хвороба Паркінсона? Відповідь дуже фізіологічна! Паркінсон. Краще заплести трохи коньяку на штани, ніж забути, де ви кладете всю пляшку.
  • Я розумію, що коли ви писали тест, ви перевернулися до Вікіпедії. Ну, ви знаєте, що ви краще звернутися до Ісуса. . й
  • Просто не пишу багато, я все-таки повинен перевірити, і краще вручну над порожнім аркушем.
  • Семінар з лінійного альгебра:
    - Де Олег?
    - Він хворий.
    - Хто зараз щасливий?
  • «Виставка» вагонів біля фінансового університету невпинно розбиває міф бідного студента.
  • Після закінчення, перейдіть до Америки. Нехай їх економія згорнеться там.
  • Будь-який, хто хоче переслідувати кар'єру в філософії, може просто зробити нічого, лежати на дивані і фантазії. Діогени просто сидять в бочку.
  • Пишемо відповідь перед тим, як хтось знаходить помилку!
  • Я пам'ятаю всіх трупів за назвою. Іванов, Сидоров і це... ваш старець.
  • Не перетягуйте кота на всі деталі!
  • Наприклад, у вас є інтимні відносини з деканом. Офіс декана завжди знаходиться на вершині.
  • Я можу дати вам всі кредити на машині, ви хочете? Тільки якщо ви обіцяєте, що жоден з вас не буде працювати в професії.
  • Тут багато цікавих речей у світі, як багато пінгвінів прослужать в холодильнику, але це не означає, що вам потрібно вивчити.
  • - Висловлений контекст... Немає, це занадто довго, я не скажеш тебе.
    до Чи можна відповісти на те, що в іспиті теж?
    - Так, це дрібно.
  • Тире? І я втомлю тебе.

Читати більше красивих слів:
Щиро вдячні викладачам університету
Перли викладачів університету

www.adme.ru/vdohnovenie/perly-universitetskih-prepodavatelej-700710/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное