Однією з найяскравіших відкриттів студентського життя, звичайно, є спілкування з вчителями. На лекції можна почути багато дивовижних, життєздатних і просто смішних фраз з губ професорів.
Редакція
Веб-сайтЗ теплою згадкою студентських років подарує виписки вчителів, які розмістилися в мережі за вдячними студентами.
- - Ну, я назвали добре. Інші подібні соки.
до Який сік?
- "Гарденс Придонії". Ну, «знизу» буде якось неправомірно, щоб ви могли зателефонувати, тому ви «знизу». - План роботи повинен бути виконаний з м'язістю в розумі. Якщо ви зробите план без лінь, ви не збираєтеся це зробити.
- Учні вийшли з-за столу і прийшли до виходу. Він вийшов і запитав: й
Викладач: Хтось послідовність дій неправильно. . . ?
Студент: Добре, шкода, я можу сидіти і повторити запит. Що я можу дізнатися?
Викладач: «Майбе. Але ви обережні, якщо ви йдете в туалет – є також послідовність дій. - Використовуйте метод відомого німецького математика й
- - Володимир Іванович, як отримати машину?
- Зв'язатися з Рекрутинговою комісією на місці проживання. - Чому ти не сидить у спинці кімнати? Ви не маєте інтернету? Вконтакте! Хтось дасть йому навушники!
- Для парафрази класика: кредит англійською мовою не вдасться отримати все. Або, звичайно, не тільки кожен, кілька буде.
- - Ви збираєтеся вести етносоціологію?
- Ви підписалися?
- Я.
- Чому? - Викладач знезаного.
Студент: "Бати здоровим!"
Викладач: Дякую. Я врахункую в стоячи. й - Ти не один! Ви завжди маєте персональний зоопарк - 5-7 кг бактерій!
- Я думаю, що ми можемо залишити на початку.
- - Я здогаду, коли я повертаюся до дошки, ви покажете мені мову.
до Ні, приходьте!
- Я показую тебе. - Хтось інший комп'ютер, як жінка, яка не знає, куди натиснути, щоб зробити все працювати.
- до Ви вирішуєте проблеми життя з матрицею?
- Ноп.
- Як? - Якщо ви не хочете поділитися своїм чоловіком, не п'яте його.
- Що б ви вибрали: Хвороба Альцгеймера або хвороба Паркінсона? Відповідь дуже фізіологічна! Паркінсон. Краще заплести трохи коньяку на штани, ніж забути, де ви кладете всю пляшку.
- Я розумію, що коли ви писали тест, ви перевернулися до Вікіпедії. Ну, ви знаєте, що ви краще звернутися до Ісуса. . й
- Просто не пишу багато, я все-таки повинен перевірити, і краще вручну над порожнім аркушем.
- Семінар з лінійного альгебра:
- Де Олег?
- Він хворий.
- Хто зараз щасливий? - «Виставка» вагонів біля фінансового університету невпинно розбиває міф бідного студента.
- Після закінчення, перейдіть до Америки. Нехай їх економія згорнеться там.
- Будь-який, хто хоче переслідувати кар'єру в філософії, може просто зробити нічого, лежати на дивані і фантазії. Діогени просто сидять в бочку.
- Пишемо відповідь перед тим, як хтось знаходить помилку!
- Я пам'ятаю всіх трупів за назвою. Іванов, Сидоров і це... ваш старець.
- Не перетягуйте кота на всі деталі!
- Наприклад, у вас є інтимні відносини з деканом. Офіс декана завжди знаходиться на вершині.
- Я можу дати вам всі кредити на машині, ви хочете? Тільки якщо ви обіцяєте, що жоден з вас не буде працювати в професії.
- Тут багато цікавих речей у світі, як багато пінгвінів прослужать в холодильнику, але це не означає, що вам потрібно вивчити.
- - Висловлений контекст... Немає, це занадто довго, я не скажеш тебе.
до Чи можна відповісти на те, що в іспиті теж?
- Так, це дрібно. - Тире? І я втомлю тебе.
Читати більше красивих слів:Щиро вдячні викладачам університету
Перли викладачів університету
www.adme.ru/vdohnovenie/perly-universitetskih-prepodavatelej-700710/