10 російських фільмів 2014 року, які заслуговують увагу

«Лев'ян» Андрій Звиявцев, який був номінований на «Оскар» та «Золотий глобус». Генеральний публіцист ще не бачив фільму: він буде випущений тільки на початку лютого 2015 року.

Про фільми «Сунстроке» Микити Михалков та «Білі ночі постмана Алексей Триапітсин» Андрія Кончаловського. Але були інші цікаві фільми і вражаючі режисерські дебюти цього року, більшість з яких аудиторія не почула. Forbes скомпільував список 10 таких фільмів.

Веб-сайт Я вже врятував мій пост, щоб дивитися ці фільми на канікулах.

Зірка

Директор: Анна Мельник

Про що? Історія просте покраїнскої жінки, яка покликана зробити кар’єру як акторка в Москві, перетинає з оповіданням іншого колишнього відвідувача, тепер велика леді столиці. Два героїні, наївна молодий і мудрий, раптово колоїд. У ролях російських провінцій - актори з раніше невідомими і складними вимовляти імена-сюжети: Тінатин Далакішвілі, схожий на плівку, потім до Міли Жовович, потім до «радянського Одрі Гепберн» Ія Ненідзе, і Северія Янузукаїт. Неймовірно.

У касі з 4 грудня

пілінг

Директор: Юрій Биков

Про що? Рідкий чесний чоловік в Росії, син порівну помадного батька. Герой - сантехніка в провінційному містечку і одночасно студент будівельного інституту, де навчався комп'ютерний аналіз стану будинків. Це комп'ютерна програма, яка дозволяє йому реалізувати, що дев'ятиповерховий будинок він відвідав на аварійному викликі, старовинний гуртожиток на вісімсот осіб, згорнеться протягом дня. Почуття відповідального, намагається запобігти катастрофі.

У касі з 11 грудня.

Що моє ім'я?

Директор: Нигіна Сайфулаєва

Про що? 17-річні друзі, які прийшли до Криму. По-перше, один з кращих студентів. І виріс без батьків. Проблема полягає в тому, що вони будуть залишатися з батьком відмінного студента, який ніколи не бачив: народився після випадкового вбрання з матір'ю. Через комплекси вона попросила її другу змінити місця: це друг, який втілює її дочку, що значно заплутує подальші стосунки персонажів. Інтелектуальний Костянтин Лавренко як батько, наш єдиний лауреат премії Cannes за кращий актор (в кінофільмі Андрея Звягінцева «Ексиль»). Всі актори чудові.

У офісі коробки з кінця листопада.

Комбайн "Надія"

Директор: Наталя Мешанова

Про що? Фільм про жах від 18-річної дівчини в російському безоплаті, в цьому випадку в Норільську. Героїн фільму чинить злочин від розпаду - випадково, але це, очевидно, не тягне за собою офіційну покарання, але буде посилювати своє життя нездійсненно і безперечно.

Я не здаю.

Велкам Хом208927

Директор: Анджеліна Ніконова

Про що? Комедія про новачків Нью-Йорка – росіяни, євреї, вірмени, навіть англійці. Деякі з них незаконні. «Це історія про людей, які втратили почуття належності до певної географічної точки, до місця ми називаємо додому». Всі вони діляться тими, щоб стати успішними, в гонках, за які багато років витрачають роки і десятки років, що підвищують свої оригінальні цінності. Карен Карагулян поступово стає обличчям американського незалежного кіно. Автор сценарію «Велкам Хом» разом з Никоновою та Диховичним.

Я був в офісі коробки. Не виходив на DVD.

Фільм про Олексійов

Директор: Михайло Сегал

Про що? Про бард Алексєєв – ще одна феноменальна роль великого актора Олександра Збруєва. Він живе свої дні в селищі біля Тули, продаючи банки-прокатні овочі на шосе і переконайтеся, що кожен забутий. Але один день запрошують до Москви на радіопрограмі, присвяченій знаменитим бардам. Він навіть не має гітари, він запозичує його для передачі. Він раптом дізнався, що він має рекорд, що він слухав в горах і в космосі, що знає молодь сьогодні. Що він був укладений в ряд з Висоцьким і Віздбором, і що Окуджава і Бродського розповіли про нього.

Я був в офісі коробки. На DVD-диску.

Клас корекції

Директор: Іван Твердовський

Про що? Ще один жаховий досвід молодої дівчини в провінційному містечку. Ще один фільм про те, що чесний і незвичайний чоловік зустрівся з ненависною скрізь в Росії. У цьому випадку ми говоримо про красиву дівчину, яка, після багатьох років перевключення через хворобу, намагається стати звичайним студентом у старшому році. Бути в колясці.

Я був в офісі коробки. На DVD-диску.

Директор: Сергій Старенбург-Свінцов

Про що? 11 комедія романів - обов'язкова і не так бесіди з кавою і сигаретами в кафе і ресторанах (як швидко йде час - сигарети тепер неможливі). Часті розмови іноді відверті, але іноді залучаються до вбивства. У фінальних кредитах директор АПологизує Джим Джармуш, досвід якого (в алманах кави та сигаретах, які Ярмуш прокоментував шматок протягом багатьох років) він чітко використовується. Фільм Jarmusch схожий на те, що майже всі романи є суперзірки, граючи крихітні ролі. Іноді вони не зовсім гідні слова, які б не казали в будь-якому іншому фільмі, своєрідний новий ляпас на обличчі громадського смаку.

В офісі коробки.

Ще рік.

Директор: Оксана Бичкова

Про що? Про любов двох юних безкоштовних дружин (замість ліжка – матрац на підлозі), даючи тріщину після того, як вона приєднується до модних смаків, проектів і стильної вечірки, ставши дизайнером в одному з провідних медіа, і він залишається нічним неосвіченим бомбардувальником з неосвіченими друзями, які не мають уявлення про Кеславський. Вони розлучаються, він йде на інший, готові тапочки, щоб принести його. Виклики все ще люблять один одного. Так, до-Новий рік 2013 замінюється до Нового року 2014. Ще рік. Відкритий фінал.

Випущено в січні 2015 року.

Тест

Директор: Олександр Кот

Про що? Про фронт-лінійний батько і його молода красива дочка, провідний неприпустимий життя в відокремленому землеробстві в казахському степу наприкінці 1940-х років. Я можу сказати, що вони живуть як своїх казахських предків жили сто і дві сотні років тому, але це не вірно. На фермі прибув літак. Батько занурюється в дощ вночі і сумнівається про те, що стриптизне голе для страху бути голим. Дочка - дівчина нового покоління. Моя улюблена книга – об’єм Маяковського. З двох костюморів – казах, який на церемонію збігу демонструє її, що він прихильник старого способу життя, і життєрадісний російський хлопець – обирає російську. Вони проходять тестування. Точно тест – це перша радянська ядерна бомба на Семипалатинській тестовій ділянці, яка знищить як ферму, так і сама з їх першою любов'ю, яка не одна в світі потребує.

Я був в офісі коробки. Не виходив на DVD.

Автор: Юрій Гладільщиков

На основі: forbes

www.forbes.ru/forbeslife-photogallery/dosug/275447-ne-leviafanom-edinym-10-dostoinykh-vnimaniya-otechestvennykh-fi/photo/10