Magnificent Коко

Молодий Gabrielle Чанель, який працював у продавця в покраїнському магазині одягу, подобав співати в кабареті в її запасному часі. Її улюблені пісні були "Ko Ko Ri Ko" і "Qui qua vu Coco", для якого вона була прізвища "Koko". Не вдалося стати відомим співаком, і це, можливо, навіть за краще. По-перше, в її обличчі світ знайшов легендарний путур'єр, який повністю змінив ідею моди, про роль жінок в суспільстві, які дав нам невелику чорну сукню і Chanel No 5.

Веб-сайт Я збирав блискучі висловлювання цієї жінки з бездоганним смаком і гострим розумом.

Все в руках, тому не можна опустити. Смачність має ліміти - тільки хороший смак нескінченний. У 20, у вас є особа, яка природа дала вам; в 30, у вас є особа, яка життя зробила вас; і в 50, у вас є особа, що ви заслуговуєте. Якщо ви хочете мати те, що ви ніколи не мали, ви повинні зробити те, що ви ніколи не робили. Вважають, що розкіш протилежна бідність. Ні, розкіш - протилежна вразливість. Догляд за красою слід починати з серця і душі, інакше не допоможе косметика.

Еліт повинен бути комфортним, інакше він не розкіш. Не витрачайте час перерву стіну в надії перевороту. Жінки кажуть, що жіноча сукня для жінок, які надихають духом змагань. Це правда. Але якщо не було більше чоловіків у світі, вони зупинилися підгодівлі. Якщо ви вражені красою жінки, але не можете пам'ятати, що вона зносила, то вона відмінно одягалася. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Якщо ви народилися без крильця, не перешкоджайте їх зростанні. р.

Ми повинні бути любими чоловіками, і любити чоловіків. Щоб бути незамінним, потрібно змінити весь час. Старий вік не захищає від любові, але любов захищає від віку. Я не знаю, чому жінки вимагають всіх чоловіків. Жінки, серед інших речей, мають чоловіків. Ви платите за любов в розстрочку, і за найбільшу частину, коли любов вже закінчилася. Мода, яка не знайшов визнання маси, вже не модно. Справжнє щастя дешево: якщо вам доведеться платити високу ціну за неї, то це підробка. Найкраще про любов - це зробити. Модні паси, стиль залишається.

Є люди, які мають гроші і є багато людей. Гарні очі тільки ті, хто дивиться на тебе з ніжністю. Невидимий, але незабутній, неперевершений модний аксесуар. Він оголошує зовнішній вигляд жінки і продовжує нагадувати її, коли вона залишається. Жінка повинна одягатися так, щоб вона була приємною для роздягання. Ви не отримаєте другого шансу зробити перше враження. Жінка, яка не зносила макіяж, має високу думку себе. Я був позбавлений того, як я вдягнув, але що був секретом успіху. Я не шукав всіх інших. Жінки, які живуть з сім'єю. Чоловік не хвилюється про майбутнє, поки він одружився. Справжня геносильність, коли невибаглива.

Щоб заспокоїти себе, коли болить, і не робити сцен, коли болить вона, що ідеальна жінка. Не кожна жінка народжується красивою, але якщо вона не стане красивим у віці 30 років, вона приступає. Чим гірше дівчина, тим краще вона повинна виглядати. Не можна не похилого віку, є мережива. Я не хочу, що ви думаєте про мене. Я не думаю, що ви взагалі.

номінальний #image7984010

Категории

Смотрите также

Новое и интересное