Діти говорять про любов

Група дослідників попросила дітей віком від 4 до 8 років: «Що означає любов?» Метою дослідження лідера Leo Bascaglia було знайти найбільш турботу дитини. Відповіді були значно ширшими і більш глибокими, ніж Веб-сайт Уявились.

• Коли мій бабуся підпорядкований артрит, вона більше не може згинатися і пофарбувати її пальці. І мій дід зробив його на весь час, навіть коли руки отримали артрит. Це любов.
    Ребекка, 6 років
  • Якщо хтось любить тебе, то скаже Ваше ім’я особливим чином. І ви знаєте, що ваше ім'я є безпечною, коли це в роті.
    Біллі, 4 роки.
  • Люблю, коли ви йдете, щоб з'їсти і дати когось більшу частину смаженої картоплі, не роблячи їх дарувати нічого в поверненні.
    Кріссі, 6 років
  • Любов - це те, що посміхається, коли ви втомилися.
    Територія, вік 4.
  • Любов є коли мій мама робить каву для мого тата і приймає sip до дати йому чашку, щоб переконатися, що він смакує добре.
    Денна, 7 років.
  • Любов, коли ви поцілуните весь час. А потім, коли ви втомилися поцілунок, ви все ще хочете бути разом і поговорити. Це як мій мама і тато. Коли вони поцілунають один одному, вони виглядають в цілому.
    Емілі, 8 років
  • Любов, коли ви розповідаєте хлопчика, який вам подобається, і він носить його щодня.
    Noel, 7 років
  • Любов є коли мама бачить dad sweaty і брудний і все ще говорить, що він prettier, ніж Роберт Редфорд.
    Кріс, 7 років.
  • Любов, коли ваш цуценя лікує вашу обличчя, навіть після того, як ви залишив його самостійно.
    Марія-Анне, вік 4
  • Якщо ви не любите, ви ніколи не можете сказати: Але якщо ви зробите, то вам доведеться сказати весь час. Забудь людей.
    Джессіка, 8 років
Зайдіть погляд. Чудові котирування з книги Корні Чуковського та
Дитина швидко.

Веб-сайт: www.thefreelibrary.com/What+does+love+mean%3F-a0203498475