30 кращих пострілів року. Вибір Buzzfeed

Є хороші фотографії. Вони чудово. Але в цій колекції - геній. Цього року було наповнено яскравими подіями, в яких проявляється сила природи і сила людського духу. Редактори сайту Buzzfeed зібрали переможців кращих фотоконкурсів з різних полів. Веб-сайт Він опублікував фотографії, які були оцінені журі по всьому світу. Хочу подякувати творцю камери.

Джерело світла

Молода монка знайшла ідеальне джерело світла, щоб читати книгу всередині його пагоди.

Кінець світу

Свінч на підніжжя занурення вулкана Тунгурахуа в місті Банос, Еквадор. Через кілька хвилин, ми змушені були залишити територію через підхід золи хмари.

Збережений відпочинок в Сахарі

На цій фото керівництво Мусса Мачер, який був знятий на вершині найвищого дуна в Сахарі. Ми з радістю відреставрувались, чекаючи нас, як ми зробили 45-хвилинний підйом. Спускні валки і стрибки взяли лише 10 хвилин.

День Незалежності

Хмара бура над Джульсбургом, Колорадо. Незважаючи на те, що буря виглядає як торнадо, в цьому стані він прослужив близько години, але торнадо ніколи не стала. Назва фото відноситься до Дня Незалежності Голлівуду, знятого в 1996 році.

Перший раз

Меа Шеаримська область Єрусалиму мешкає православними громадами. Новий Аарон і Рівке буде самотнім вперше після весільної церемонії. Одружена сім’я. 18-річна наречена і наречена підтвердили свою угоду після однієї зустрічі. Не дозволяли бачити або спілкуватися до дня свого весілля.

Чарівне Королівство

Тепле озеро знаходиться в приміському районі міста, Австрія. Навесні плавлення піднімає рівень озера понад 10 метрів. Явище триває лише кілька тижнів, що охоплює пішохідні доріжки, луки і дерева. В результаті з'являються такі магічні краєвиди.

Міста

Вид з замку на околиці маленького міста є ідеальним місцем для перегляду історичної частини Цескі Крумлов. Фог створює відчуття таємничості.

Дами чекають

Поки що блукає через ринок Боруба в Лондоні, я зустрів красиві дівчата, які зносили старовинні весільні сукні. На них з’являються морозильні креми. Я не знаю, але вони, безумовно, користуються цим особливим днем.

Відпочинок в Хоцо біля підніжжя Котушки Devil's

За три дні. Фото було прийнято в кінці першого дня, коли ми розвантажили наші коні, і вони охочіли їх тимчасової свободи від важких навантажень. Я був захоплений цими чудовими тваринами.

Аврора над Лагуна льодовик

Північні вогні над Ісландією і її відбиття в Ватнахокул Глазері.

Пон ріпли

Підйомна поверхня Сонця передає масштаб і жорстокість нашої батьківської зірки. Зона сонячної активності зліва може проковтнути всю Землю кілька разів, і все ще буде приміщення. Зовнішні шари Сонце дихають як рідина, яка постійно скручується і спотворюється магнітними полями.

Перегляди

Острів Мист

Соціальна маска

Латвна сітка

Різдвяний трамвай

Ранковий масаж

Виставка

Відкриття виставки фото в виставковому залі Каса До Какілдо, Сантьяго де Компостела.

Сонцезахисне покриття

Цей жовтий скорпіон був добре відомо про наявність фотографа Карлоса Пере, який відкрив його в скелях біля його будинку. Ви знаєте, як старий Карлос? Тільки 9 років.

Апокаліпсис

Відразу після занурення вулкана Пуеву, Франциско вирушила до Національного парку на півдні Чилі надії ефектного шоу. Що він бачив більше, як апкаліпс. Що він назвав його картиною.

Ціна, яку вони сплачують

Бруно фотографував цю терифіковану лисицю в Тунісу, де заборонено рибальство і зйомки цих тварин. Фотограф не сплачував власника фенека на фото і попросив хлопчика звільнити лисицю. Спочатку хлопець відмовився це зробити, але фотограф пояснив йому, що лисики не переносять чуйність дуже добре. Пізніше автор дізнався, що хлопець все ще випустили тварину.

Вогнетривкі печі

Коли Гео вперше побачив такий скупштин медузи, він не мав камери, і він виніс на фотографії їх. Під час чергового занурення він був дуже щасливим, щоб зустріти їх знову і захопити додаткову картину.

Магнітна Гора

Бюстгальтер

Головне призначення поїздки в Еквадор було захопити красиву гумку-меклю. Це єдиний птах з замочкою довше, ніж його тіло. Його 11-сантиметровий маяк призначений для вилучення нектару з довгих квітів, а для боротьби з іншими колібрами.

Повільний вузол в темному

За останні 10 років смартфони та соціальні медіа змінили наш світ назавжди. Попри стоячи в середині переповненого поїзда, теплий світок свого телефону говорить всім навколо себе, що вона не дуже тут. На даний момент вдалося залишити реальний світ. На цій точці вона є вузликом, що близнюється на соціальній мережі, яка розводять мережу, безкоштовно як метелик.

Відмінна міграція

Білтігір

До незалежності у 2000 році ця частина Індії була ізольована. Тут живе своєрідна культура і філософія - Ramnami Samaj.

Дражнити

Мій братів і I

Під час подорожі в Майямі фотографували фото. Ми відпочивали в цьому місці з видом на гори. Хоча ми сперечали все, тут ми пам'ятали наше братство.

Дивинний макіяж

Учасник фестивалю «Майна Соора Тірувіжа», який відбувається в невеликому селищі Камерипаттинем в Південній Індії. Ця подія присвячена Ангаламману, знежирене в Південній Індії.

номінальний #image11938810