508
20 сімейних традицій, без яких неможливо уявити Новий рік
Новий рік – сімейне свято, і кожна родина має свої обряди, які роблять його особливим. Створюємо настрій та дійсно згуртує нас разом.
Сьогодні Веб-сайт Зібрали історії про традиції, які заповнюють свято з чудесами комфорту і теплоти.
- В останній суботу перед Новим Роком Дад завжди йде на ялинку, і ми всі чекали його і розпакувати іграшки, які були сяючі на mezzanine цілий рік.
- Ми завжди надаємо один одному компліменту. Минулого року, найоригінальніший був від моєї сестри: вона сказала, що я мав найкрасивіші вуха в сім'ї.
- І ми маємо на замовлення: хто не варить Олів'є, не їсти його. Тому 31 грудня вся сім'я проводить на кухні, ріже салати і відразу з'їдає половину.
- З кожним роком ми купуємо нову кульку. Найдавніші вижили 54 ялинки - купили дідусь в перший рік після весілля з бабусям.
- Напередодні Нового року ми робимо пельмені. Кожен раз. Сотні. Три покоління. І коли хтось починає рвати, кажучи, що набагато простіше купити їх, Бабця каже, що пельмені є душею свята. Не можна купити душу.
- У нас є така традиція: на папері, кожен пише деякі види прогнозування, наприклад, «Чому буде велика покупка» або «Ви дізнаєтеся щось несподіване про вашу другу половинку», потім папір складається і вставляємо в коробку. Кожна людина виходить витягуванням, кожен дивиться на те, що спійманий, знову складається, пише свою назву. Повернулися в цю чарівну коробку, і після того, як рік витягнув її і перевірте, чи сталося це вірно чи ні. Ви знаєте, що? Практично все настає.
- Як дитина, мама збирали солодкі подарунки з усіх сортів добрих для мене і мого брата щороку. Ми не проживали з нашими батьками. Недавно, моя мама звернулася і сказала, що подарунки чекали під ялинку. А у віці 26, я кинувся, щоб підібрати сумку цукерок.
- Ми живемо в невеликому місті і обов'язково намагаємося відвідати всіх наших друзів напередодні Нового року - принаймні за кілька хвилин, щоб зупинитися і привітати. Відчуйте себе окремо для свята.
- Коли я був маленькою дівчиною, мій мама і я зробив іграшки на дереві своїми руками щороку. Як підліток, я думав, "Дуже, що це неспроможність, чому вона висить їх весь час, я досить мати нормальні кульки." Учора, мій трирічний син, і я зробив іграшки на нашому різдвяному дереві вперше, і це маленьке пишне овець з конуса і кольорового паперу, здається, мені найкрасивіша іграшка в світі.
- Це може бути смішний, але ми все ще огляд Irony of Fate щороку. Без нього Новий рік не новий.
- Ми не купуємо ялинку напередодні Нового року – одягаємо штучну. Це великий, і мій да завжди збирає його. І перша іграшка висить наймолодшого члена сім'ї - мій непривабливий. Дад вибирає його, і він кладе золотою зіркою на вершині дерева.
- Я не знаю, де прийшов з, але що ми робимо, ви кидаємо шматочок шоколаду в новорічному склі шампанського і ви дивитесь. Якщо він наповнився, це буде хороший рік, якщо він поїхав, це буде хороший рік. Отже, якщо ви кидаємо не дуже великий і плоский достатній шматок - в будь-якому випадку, почекайте успішний рік. Немає сюрпризів. Перевірити.
- Три тижні до свята ми починаємо робити відлік - підвішуємо спеціальний календар на холодильнику, який говорить «Недо Нового року... днів». Ви можете відчути себе підходом до нього.
- Ми в сім'ї завжди під хіями встановлюють вогонь на шматки паперу з бажанням, заливаємо попелиці шампанським і п'ятим. Цього року вперше я приніс свою подругу з мене. Вона дивилася на нас з великими очима, а потім сказав мені, що, насправді, ви можете зробити бажання без горіння целюлози. В цілому, ви повинні, якось прищепити її любов до романтики.
- Ми надішлемо друзям і сім'ям різдвяних карток. Кожен говорить: Інтернет, телефон, чому це необхідно? Але відчуття «живого» реальної картки не так само, як і з картини в Інтернеті. Ви дізнаєтесь про вашу поштову скриньку, ви читаєте рукописні побажання, і вам подобається трохи тепліше.
- Я завжди відсвяткувати Новий рік в сім'ї. Друзі та колеги перед вами. Але на ніч 1-го - тільки вдома. Олів'є, гнівці і обов'язково мати підпис малинового пирога.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для мене це символізує свято краще, ніж всі ялинки і салати.
- З самого початку нашої маленької сім'ї ми святкуємо нашого чоловіка і кота. Але наступного дня ми їдемо до наших батьків за останні роки салати, які я зателефоную «їсти». А чоловік каже, що ми є тими, хто дратує і ми повинні дати нашим батькам сон. Але, ні, ні, ні, я не збираюся скасувати цю традицію.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це весь альбом, цікавим є те, що всі зміни, але залишаються разом.
- Коли дерево прикрашений, ми збираємо його з цілою родиною, скажемо «Різдвяні, опіки!» і поверніть на гірляндію. Відтепер ми готові відсвяткувати Новий рік.
номінальний #image12009310