454
Подарунки Magi
Доторкнувшись новорічної історії О. Генріха. Про справжню любов. Один долар вісімдесят дев'ять місяців. Що це було. З них шістдесяти центів в монетах одного цента. Для кожного з цих монет довелося гасити з крупою, зеленоюростою, алечем, щоб навіть вуха спалювалися безшумним депроровом, що викликало таку бабужність. Делла зараховує три рази. Один долар вісімдесят дев'ять місяців. Завтра це Різдво.
Єдине, що я змогла зробити, щоб на старому дивані і крі. Це точно те, що Делла зробив. Послухайте філософський висновок, що життя складається з сліз, зітхань і посмішок, і зітхає переважають.
Хоча господиня будинку проходить через всі ці етапи, ми подивимося на будинок самому. Виготовлена квартира на вісім доларів на тиждень. У обставинах це не те, що екстремальна бідність, але досить eloquently безшумна бідність. Внизи, на передніх дверцятах, є поштова коробка, в якій не буде вичавити лист, а електрична кнопка, від якої не морталь може віджати звук. Це супроводжувалося картою, яка читала, «Мр. James Dillingham Young». "Ділінгем" розгортається на повній довжині в останній період достатку, коли власник названого отримав тридцять доларів на тиждень. Тепер, після того, як доходи падають до двадцяти доларів, листи в слово «Dillingham» відхилялися, як якщо з реальної причини дивиться: вони повинні бути знижені до скромного і неприпустимого «D»? А коли пан Джеймс Ділінгем Юнг прийшов додому і пішов до його верхнього поверху, він був незмінно привітний крім "Джім!" і ніжним об'ємом панів. James Dillingham Jung вже представила вам під назвою Della. Це дійсно хороший.
Делла припинив кричу і ходив вниз її щік. Вона була зараз стояча вікном і старим тьмяним на сірому катанні, прокручуючи уздовж сірого паркану вздовж сірого двору. Це Різдво завтра, і вона тільки має один долар вісімдесят дев'ятьсотсот центів за Джим! За місяць вона отримала перемогу кожен копійки, і це все, що вона досягла. На тиждень не буде йти далеко. Витрати були більше, ніж вона очікувана. Завжди буває з витратами. Тільки долар вісімдесят дев'ятсот центів за подарунок Джиму! Джим! Скільки годин вона проживала думка про те, що подарувати йому на Різдво. Щодо особливої, рідкої, дорогоцінної, що-небудь, навіть маленької гідності від імені Джима.
Проведено між вікнами. Ви коли-небудь подивилися утриманні восьмиповерхової квартири? Дуже тонка і дуже мобільна людина може, дотримуючись успішних змін відбиття у вузьких золах, сформувати досить точну ідею власного зовнішнього вигляду. Делла, який був крихким, вдалося оволодіти цим мистецтвом.
Вона раптом відмовляється від вікна і дрочить до дзеркала. Її очі запалені, але кольори втекти з неї обличчя в двадцять секунд. У швидкому русі вона витягла її шпильками і розпушила її волосся.
Джеймс Діллінгем Янг мав два скарби, які були їх гордістю. Одне з золота Джима, що належить до батька і діда, інші волосся Делла. Якщо Королева Шеба жив у будинку навпроти, Делла, миття голови, напевно висохне волосся на вікно - особливо для того, щоб зробити всі свої наряди та ювелірні вироби. Якщо король Соломон служив дверцятника в тому ж будинку і зберіг всі свої багатства в підвалі, Джим взяв його дивитися з кишені кожного разу він пройшов, особливо щоб побачити його відірвати від заздрості.
А потім Красиве волосся Делла розсипається, блискавка і шіммерінг, як джети каштанового водоспаду. Вони спускалися під колінами і покривають майже всю фігуру за допомогою клока. Але відразу, нерва і поспішає, вона почала забирати їх знову. Потім, якби зцілення, вона стояв ще на хвилину, а два або три сльози впало на кріпленому червоному килимі.
Стара коричнева куртка на її плечі, стара коричнева шапка на її голові - і, лякаючи її спідниці, запалюючи з несушеними блискіками на очах, вона вже була їзда вниз, на вулицю.
Підпишіться на нашу розсилку. Всі види продуктів для волосся. Делла побігла до другого поверху і припинила, з складністю переносить її дух.
- Чи можна купити волосся? вона запитала.
- Я купую волосся, мадам відповів. - Вимкніть капелюх, ми повинні бачити товари.
Каштановий водоспад знову застрягнув.
- Твенті долари, - сказав Мадам, звичавши густу масу на руці.
- Нехай поспішайте, Делла сказав.
Наступні два години мухують на рожевих крилах, і я апологізують для метафору. Делла пішла покупка для Джима.
Вона нарешті знайшла її. Не сумнівайтесь, що він був створений для Джима, і тільки для нього. Не дивлячись на те, що це було знайдено в інших магазинах, і вона перетворила все в них вниз. Він був ланцюжок платина для кишенькових годинників, простий і строгий візерунок, захоплений своїми істинними якостями, а не стійким блиском - що всі хороші речі повинні бути. Чи можна вважати гідним годинником. Як тільки Della побачила її, вона знала ланцюжок потрібно належати до Джима. Вона була такою, як Джим Сам. Вологість і гідність відрізнялися якостями. До касіра, і Делла кинув додому з восьмисім-сім центами в кишені. З такою мережею Джим в будь-якому суспільстві не буде соромно запитати, що час це. Як чудовий, як його годинник був, він часто виглядав на ньому крастично, тому що він вішався на шоді шкіряний ремінь.
У домашніх умовах відродження Делла оселилися і давав шлях до висот і розрахунку. Вона зняла пальці на перму, запалила газ і почала коригувати руйнування, викликане генрозитетом у поєднанні з любов'ю. І це завжди найважчіша робота, друзі, гігантська робота.
Понад сорок хвилин пізніше, її голова була покрита крутими маленькими локони, які зробили її помітно схожим на хлопчика, який втекти з школи. Вона дивилася на себе в дзеркалі з довгим, уважним і критичним виглядом.
"Дуже," вона сказала себе, "якщо Джим не вбиває мене, як тільки він виглядає, він думають, що я шукаю, як дівчина з хорусових островів." Але що я повинен зробити, ой, що я повинен був робити, коли я був тільки долар і вісімдесят дев'ять місяців?
На сьомому годину кава була заварена, а гаряча сковорода стояв на газовій плиті, чекаючи баранових котлет.
Джим ніколи не пізно. Делла зафіксувала ланцюжок платини в руці і сідає на краю столу ближче до вхідних дверей. Вона незабаром почула ноги внизу сходів на сходах і повернула блідо за хвилину. Він мав звичаю про те, щоб Бог з короткими молитвами про всі трифлі життя, і вона воскресливе,
- Боже, переконайтеся, що він не любить мене!
Відкрито двері, Джим прийшов і закрив його за ним. Він був тонким, запобіжним обличчям. Непросто бути тягарним з родиною в двадцять-два роки! Довгий необхідний нове пальто, а руки його холодні без рукавичок.
Джим став ще на дверцятах, як аплікація занурення. Його очі припинили на Della з виразом, вона не могла зрозуміти, і вона стала ляканим. Не захват, ні сюрприз, ні жахів, ні жахів, ні жахів. Він просто подивився на неї, не відкидаючи очі, і його обличчя не змінив свого дивного виразу.
Делла стрибнув з столу і кинувся до нього.
- Джим, мед, - сказав він, "Не подивіться на мене так! Я зрізав волосся і продаю його, тому що я б не вижити, якщо я не мав нічого подарувати вам на Різдво. Вони зростуть назад. Ти не сердитися, ти? Я не можу зробити інакше. Моє волосся дуже швидко росте. Ну, дайте мені Меррі Різдво, Джим, і давайте відсвяткувати. Якщо ви знаєте, що подарунок я дав вам, що чудовий подарунок!
- Чи можна вирізати волосся? попросив Джима, якби, незважаючи на інтенсивну роботу мозку, він ще не міг захопити факт.
- Так, вирізати і продати, Della сказав. - Тексти пісень, а це означає: Але ви будете любити мене, не ви? Я все одно, навіть з коротким волоссям.
Джим дивився навколо кімнати в небесах.
до Так твої коси пішли? Він просить безглуздим наполяганням.
до Не подивіться, ви не знайдете їх, - сказав Делла. Я сказав вам, я продаю їх, ріжу їх і продаю їх. Це Різдво, Джим. Бажаю мені, бо я зробив це для вас. Може бути, волосся на голові, вона продовжила, і її ніжний голос раптом звучав серйозним, але ніхто не може виміряти свою любов для вас! Для курей, Джим?
І вийшов Джим з свого пана. Він охопив Делла. Давайте розглянемо іноземну суб'єкт протягом декількох секунд. Що більше, вісім доларів на тиждень або мільйон доларів на рік? Математика або шавлія подарує вам неправильну відповідь. Магії принесли дорогоцінні подарунки, але ніхто не був. Тим не менш, ці натяки будуть пояснені далі.
Джим приймав купу з кишеної кишенею і прокинув її на столі.
до Не робіть мене неправильно, Dell, він сказав. Немає стрижки або стрижка може зробити мене зупинити люблячий мій дівчина. Але не ламайте цей пакет, а потім ви зрозуміли, чому я був трохи недбалим в першій хвилині.
Білі пальці пальці зрізаного рядка і папір. Кріплення з захопленням, відразу ж, алас!, заміщено струмком сліз і гроано чисто жіночно, так що необхідно відразу застосувати всі седати, доступні власнику будинку.
Для того, щоб на столі були кришти, той же набір кришків, одна спина і дві сторони, які Делла довго захоплювалися вікном Broadway. Чудові хребти, реальний черепаха, з блискучими камінням, вбудованими в краї, і просто колір її коричневого волосся. Вони були дорогими - Делла її знала - і її серце довго любили і лангулися нереальним бажанням володіти ними. І тепер вони належали їй, але не більш красиві коси, які б прикрашали їх пишною блискавкою.
І вона притискала її гребінець до грудей, і коли вона нарешті виявила сили, щоб підняти голову і посміхатися через її сльози, вона сказала:
до Моє волосся дуже швидко зростає, Джим!
Потім вона раптом стрибала, як скальпований кошеня і відмовляється:
- О, мій Бог!
Джим не бачив свого чудового подарунка. Вона надала йому ланцюжок на відкритій руці. Матовий дорогоцінний метал здавалося грати в променях її турбулентних і щирих рад.
до Чи не так красиво, Джим? Я був над містом, коли я знайшов це. Тепер можна подивитися, що час це сто разів на день. Подаруйте мені годинник. Я хочу побачити, як все виглядає разом.
Але замість прослуховування Джим лежав на дивані, кладуть обидві руки під голову і посміхалися.
Він сказав: "Ми повинні приховати наші подарунки на деякий час, дайте їм трохи. Ми дуже добре для нас. Я продаю годинник, щоб купити ви гребінець. І тепер, мабуть, час для смаження трусиків.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це мода виготовлення різдвяних подарунків. І так як вони були мудрими, їх дари були мудрими, можливо навіть зі встановленим правом обміну в разі нерозумності. І я просто розповім вам про те, що з восьмиповерхових апартаментів, які в найбільш незрівнянному порядку жертвували свої найбільші скарби один одному. Але нехай це буде сказати мудрим чоловікам нашого дня, що з усіх предків ці два були мудрими. З усіх, хто дає і отримувати подарунки, тільки ті, як вони дійсно мудрі. Скрізь. Вони магнітні.
Текст: серанн, лини
Зображення для попереднього перегляду: PJ Lynch
Детальніше:
"Останній лист"
Глингог. Історія vain fuss
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/ezhik-istoriya-o-naprasnoj-suete-812960/