30 Питання для себе напередодні Нового року

р.

Новий рік Eve є час, щоб взяти участь і зробити плани. Але майже ніхто не робить такий саморепортаж серйозно. Ми не можемо, і чому це? Впевнений факт, що дуже важко бути чесним з собою. Це робота. Але варто розуміти себе, жити більш свідомо і спокійно.

Щоб зробити речі простіше для всіх нас, Психології обрали 30 простих (і дійсно серйозних) питань від My 5 років: 365 Питання, 1825 Відповідає. Щоденник. Веб-сайт Він пропонує відповісти на них чесно, відповіді повинні бути записані і не показані кожному. І після того, як рік, повернутися до них, щоб зрозуміти, як ви змінилися, що ви досягнете і що ще не працює.

Кращий момент року... Що надихає мене так багато цього року? Великі новини року. Анжем року. Найголовніші люди в житті. Що мені важко? Який колір цього року? Який захід цього року ви хотіли б пам'ятати назавжди? Що таке слово? Моя найщаслива покупка року. Я не повинен експериментувати з ... Цей рік був чудовим... Яку внутрішню проблему я успішно вирішила? Хто зробив я на ніч? Яке весілля я ходив до? Яка середня заробітна плата в цьому році? У мене є розмова, яка перетворила все в голові? Що нового бізнесу я стартував в 2014 році? Якщо я можу стати супергеройом протягом одного дня, що я хочу зробити? Що мені сниться? Що я вважаю найбільшим досягненням? Цього року до цього дня в одному вирокі. Останнє повідомлення я відправив. Пропозиція підходить для цього року. Я зробив все, що я запланований на цьому році? Скільки нових друзів я зробив цього року? Хто я допоміг цього року? Де я був? Які речі я знімався на наступний рік? Що хочу досягти в новому році?

Знайти:
Що робити під час новорічних свят
Як змінити життя в 1 місяць для кращого

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/kak-za-1-mesyac-izmenit-zhizn-k-luchshemu-819960/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное