Як отримати краще в 2015 році

10 статей, які допоможуть вам допомогти. Ми вВеб-сайт Ми намагаємося зробити натхнення з різних джерел, включаючи круті психологічні статті. Протягом року ми шукаємо і створюємо їх, щоб кожен міг знайти щось нове для себе або в собі.

У цьому фінальному огляді зібрано 10 найяскравіших змотивуючих матеріалів року. Кожен з цих статей дивився і зраджує нас і викликає багато відгуків від наших читачів. Якщо ви не пропустили ніяких з них, ви, ймовірно, хочете, щоб читати багато.

15 речей, які ви ніколи не повинні

Не скажутьЯ люблю інтроверти. Я побачу їх все.

, Україна

Письменник і інтроверт Маріанна Рейд вважає, що світ викривачів має дуже спотворений погляд на «люди самі». Так вона зробила список 15 речей про інтроверти, які ми повинні все пам'ятати.

4 Причини генетичної похилостіІсторії, які змінять ваш погляд на бідність.

Де є походження бідності? Яка ймовірність, що це в нас? Бізнес-тренер і популярний викладач Наталія Грайс в одній з її книг спробувала відповісти на ці питання. Закон генетичної бідності – це причина, чому люди запрошують себе на бідність. Виявляється, що це впливає лише на 4 фактори.

Як вбити споживача самостійно:

грошіДодаткова стаття з особи, яка досягла багато і розуміла щось.

Виноград Хілл жив розкішно, але після того, як він зрозумілий, що речі були дійсно просто споживаючи його життя і час.

Нерідко пристрасть до материалізму розвивається у людини в періоди фінансової дистресії. Але ситуація поліпшилася, є багатство, і ви вже можете купити все. Але це додасть щастя? Досвід людей без фінансових обмежень не говорить.

7 П'ятих місць, які отримають у спосіб

вагітнаДрук і на стіні.

Експерт з лідерства, автор психологічних фестселерів Тим Ельмор під час його дослідження виявило типові помилки батьків, які попередньо запрограмують у дітей невизначеність і обмежують свої шанси стати успішним у кар’єрі та особистого життя.

Ви нічого не знаєте.15 речей, які ми не повинні звітувати і виявляти ніколи.

Багато наших рішень викликають питання та коментарі з інших. Члени сім'ї, друзі і навіть незнайомці, як завжди є думка про те, як ми повинні бути, як дивитися, з ким спілкуватися і як будувати відносини.

Якщо ці люди їдуть так далеко, щоб вимагати пояснення наших особистих варіантів життя. Популярний психолог і блогер Девід Вільям каже, що вам не потрібно відповісти 15 речей.

Що близько 25 роківЯ думаю, що ми будемо говорити, чому багато хто з нас відчуває себе нещастям.

Це Луки. Люсі є представником покоління Y: люди, народжені в кінці 70-х і на початку 90-х років. Тепер вони 20-30 років, вони закінчили університети і зараз працюють. В цілому, вони роблять добре. Але вони не дуже щасливі, тому чому?

10 речей, які я повинен бути

щасливі стосункиСвідчення жінки, які знали життя.

3610Р. 4200Р.

«Я мав серйозний зв’язок перед тим, як я зустрівся з моїм ф'янцем, деякі з яких пройшли протягом багатьох років. Я думав, що я був дорослим, я думав, що я міг бути великим партнером. Тепер я зрозумів, що це не так. Справжня любов відрізняється від повсякденних відносин, навіть якщо вони останні роки. Щасливі стосунки навчають багато. І це те, що я дізнався.

13 Ознаки, що ви хочете життяІ ви не помітили його.

Кароль Морган, практикуючий психолог і педагог, запитав читачів 2 питання: хто хоче стати дитиною і зробив свою мрії? Для тих, хто відреагував негативно до останнього, вона виділила 13 ознак, які життя проходить.

37 уроків за віком 37«Я знаю, що в найгірші часи Всесвіт перетворить свою спину і все буде добре. й

Р

Святкування чергового дня народження, психолог Про те, що вона дізналася про роки життя.

«Сьогодні мій тридцять днів народження. Я повинен сказати, що всі ці роки були досить цікавими. Я зараз розумію, як всі мої успіхи і невдачі, торжества і серцебиття зробили мене сьогодні.

30 речей Ви повинні зупинитися

УвійтиПочинаємо нове життя з новим роком.

Як сказав Марія Робінсон, «Не можна повернутися в час, щоб змінити його, але кожен може почати над створення нового закінчення». Немає нічого зайвого. Але перш за все, вам потрібно зупинити речі, які можуть зупинити вас.

номінальний #image12084460