529
Геній Саркаш Станіслав Ерзи Лез
Уміння полотнища думи в лаконічній і згубній фразі є справжнім мистецтвом. І є люди, які досягали запаморочення висоти в цьому мистецтві. Серед них відомий польський поет, філософ, сатирист і один з найбільших афористів XX століття Станіслав Джерзи Лек.
Сьогодні Веб-сайт Я збираю для вас яскраві слова Letz. Ці афоризми діють на мозок як навігаційний душ діє на тілі.
Люди самотні, оскільки вони будують стіни замість міст. Скажіть, що ви вдарили стіну голову. Що робити в наступному комірці? Ми закликаємо небайдужої ситуації, з якої ми не любимо. Я думав, що я був внизу, коли раптом був збиток знизу. Не кожна сіра маса має щось спільного з мозку. Багато бомерангів не повертаються. Вибір свободи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не будемо виходити з однієї системи протягом тривалого часу - від сонячної системи. Не звільняється від відповідальності. Але знання часто звільняють. Досить подарувати ілюзію відчути реальні наслідки. Це вже описано. На щастя, не все продумано. Коли я почав думати серйозно, я бачив, як комічний світ. Як переповнювати тебе! Як виростає хід, він стає міфом. Якщо ви подивитеся на світове плавання, то легше приховати сльози. Правила прийому Я хочу, щоб я знав, хто був відповідальним. Все ваше життя ви можете перейти до мети тільки якщо він постійно рухається. Життя – погана річ. Вона вбиває всіх. Після спілкування з деякими людьми, у мене є виражений комплекс повноти. Тільки ті, хто це божевільний. Покрівля над головою часто запобігає вирощуванні. Багато нулів, здавалося б, орбіта, в якій світ відроджує. Фол - людина, яка думає, що він розумний, ніж мене. Хто знає нічого. Роздільна особистість - серйозне психічне захворювання, так як він знижує незліченні істоти, на які людина зазвичай ділиться на плюють два. Дитина - це болючий процес, особливо якщо людина породжує себе, і навіть у дорослому віці. Якщо тварина загинув навмисно, це буде людський акт. Обмежений між світлом і тіньом ви. Що ви думаєте, фізики? Охолодження відносин між людьми, в результаті тертя між ними. При збільшенні мистецтва розмови знизився рівень народження. Чи можете ви уявити жінку, яка дасть їй коханцю розповісти історії тисяч і одну ніч? Плагіаристи, добре сну. Миша - жінка, вона рідко зізнається, хто був першим. Ви можете закохатися від ревнощів. Людина, світ збирається відкрити перед вами, тому будьте обережні, щоб не вийти. Іноді ви повинні заповнювати чути. Красива криза? УВАГА! Це творчість. Будьте реалістичні: не кажіть правду. Завжди поверніть до інших богів. Послухайте вас з лінії. Не намагайтеся зрозуміти один одного, щоб не захопити один одного. Ми працюємо над тим, що ми – це щось інше.
через adme.ru