608
Гуски підняті котами
Дозвольте мені познайомити вас з Тульлі, собака, яка була піднята котами і серйозно вірить, що вона кішка.
Попри те, як він взяв на виховання дворічного собаки, який у колишньому «сім'ї» був оточений і навчався життя тільки котів.
Туллі не дуже хускі. За словами свого власника, це суміш «гуського, Маламуту, чого ще невідомого для науки». Це виглядає більше, ніж Маламута, але більшість людей не знають її, тому я просто зателефоную їй Гускі.
Тим не менш, чи є вона будь-якої породи, Тульті ще нагадує кота, яка випадково взяла форму собаки. Веб-сайт Я хочу знати, що це означає.
"Таллі завжди лежачи з лапами під нею, як кот."
"Я люблю сидячи в коробках."
Р
"І може це зробити дуже довго."
До двох років інші власники підняли своїх котів.
Ми не маємо ніяких зображень котів. й
Як і всі коти, вона любить сидіти на підвіконні і спокійно дивитися.
«Полювання на сонці – це ще один улюблений спосіб. й
«День був відходим, якщо вона не співала хоча б раз. й
2882729
... І знову.
3610Р. 4200Р.
«Чому факту: вона не схожа на інсульт. Вона буде виглядати на вас і зважати до тих пір, поки ви не зупинилися. й
р.
«Я часто зупинився на вулиці, щоб розповісти вам, як вона красива. Але я не маю часу, щоб відповісти, оскільки вона перетягне мене швидше. й
“Затишна, але пластмаса, вона ніколи не буде виглядати навколо. На щастя, буде просто з'ясувати голову. й
Я сподіваюся, що вам сподобалося! ?
номінальний #image5518505
Попри те, як він взяв на виховання дворічного собаки, який у колишньому «сім'ї» був оточений і навчався життя тільки котів.
Туллі не дуже хускі. За словами свого власника, це суміш «гуського, Маламуту, чого ще невідомого для науки». Це виглядає більше, ніж Маламута, але більшість людей не знають її, тому я просто зателефоную їй Гускі.
Тим не менш, чи є вона будь-якої породи, Тульті ще нагадує кота, яка випадково взяла форму собаки. Веб-сайт Я хочу знати, що це означає.
"Таллі завжди лежачи з лапами під нею, як кот."
"Я люблю сидячи в коробках."
Р
"І може це зробити дуже довго."
До двох років інші власники підняли своїх котів.
Ми не маємо ніяких зображень котів. й
Як і всі коти, вона любить сидіти на підвіконні і спокійно дивитися.
«Полювання на сонці – це ще один улюблений спосіб. й
«День був відходим, якщо вона не співала хоча б раз. й
2882729
... І знову.
3610Р. 4200Р.
«Чому факту: вона не схожа на інсульт. Вона буде виглядати на вас і зважати до тих пір, поки ви не зупинилися. й
р.
«Я часто зупинився на вулиці, щоб розповісти вам, як вона красива. Але я не маю часу, щоб відповісти, оскільки вона перетягне мене швидше. й
“Затишна, але пластмаса, вона ніколи не буде виглядати навколо. На щастя, буде просто з'ясувати голову. й
Я сподіваюся, що вам сподобалося! ?
номінальний #image5518505