100 порад з століття

476666

Мотивація для всіх, хто хоче жити довго і щасливим життям. Що таке секрет до довготи і хорошого життя? Кожен центенар має свої особливі звички, які відповідають на це питання: зі скла віскі до денного сну. Тут є унікальний погляд на життя людей з усього світу, який жив довго життя, і вони мають щось сказати. Багато хто з них пропагують просте ставлення до життя і демонструють життєздатне розкладання.

Веб-сайт Пропонуємо читачам універсальний рецепт щастя і довголіття.

Рут, у віці 92, почав практикувати Пілатес щотижня. Він має відмінне почуття смаку.

Не подивіться на календар. Дякуемо! Купити тільки якісні речі, вони ніколи не вийдуть з моди. Я виходжу щодня. Не менш просто ходити по будинку. Секрет молодості в русі.

100-річний лікар, який досі практикує. Він передає пару порад з альтернативної медицини.

Я думаю, що фізичні вправи абсолютно непотрібні. Їхнє значення перевищено. Забудьте про прийом вітамінів. Не варто часто відвідувати лікарів. Падіння в любові, маррі! Секс також дуже корисний.

Довгий консультує про любов, прощення і пристрасть.

Навіть якщо ви відчуваєте себе, зберігайте його у вас. Не варто, за будь-яких обставин боляче іншим. Зробіть віру в любов. Не можна керувати вами. Відчуйте себе безкоштовно. Подорожуйте, коли ви молодий. Забудьте про гроші, досвід важливіше грошей. Не порівняти. В іншому випадку ви ніколи не будете щасливими. З іншого боку, трава завжди зелена. Якщо ви не влаштовані знайомства, ви не повинні почати відносини з цією особою. Зробіть щось приємне для себе щодня. Не пропустіть. Про нас Знайти свою пристрасть і жити його. У більшості випадків проблеми вирішать себе. Все в руках, зробити правильний вибір – не тільки батьки. Отримати вихованця. Нагадуємо, що всі ми живемо. Я не консультую вас, щоб псувати або не псувати певну релігію. Знайти те, що ви вірите і жити відповідно до нього. Вчимося адаптуватися. Не поспішайте заспокоїти втрату.

За сторічний Адріан Лі, секрет до довголіття лежить в чотирьох простих кінчиках.

Зберігати переміщення вперед і ніколи не відмовитися. Довгий прогулянок. Я пишу воду. Якщо ви дійсно хочете.

Люцил Льюїс відбивається на шляху до щастя.

Життя радості. Все залежить від особи. Щиро дякую! Ви не повинні бути щасливими, просто щасливими. Любовні люди. Знайди щось в людині, що варто любити. Ми всі люди.

І для інших, відповідь на освіту:

Отримати хорошу освіту. Це те, що ніхто не може бути від вас. Порада з Дороги Кустера, яка сто років.

Подумайте позитивно. Вправа щоденно вранці. У мене є тренажер, щось між тренажером і велосипедом. Я до 100-200 вправ щодня, без яких я не залишаю спальню.

Декілька ліктів більш активний, ніж двадцять років купе. Один з цих довголідерів, авід лижника, передає мудрість з такими поколіннями:

Будьте активні. Я роблю все самостійно, як катання на лижах, хоча я сто років. Нехай люди роблять це, хоча вони мають міцність для цього. Я намагаюся добре харчуватися, робити вправи, бути більш в свіжому повітрі і сонце. Подумайте позитивно і все буде добре. Коли ви думаєте негативно, ви отруєння вашого тіла. Так само посміхатися, вони кажуть, сміхається краще ліки.

Поради від жителів Сардинії, італійський острів, відомий великою кількістю центеніарів. Вони діляться порадами про здоров'я та медицини.

Я не взяв ніяких ліків протягом років. Я не думаю, що це корисно, і багато лікарів використовують вас як свиней. Не вмирає занадто рано.

Що спільного в ради центарів - пристрасть до руху.

Зберігати неважливо. Ви можете звернути увагу на локальні питання. Але є багато цікавих речей у світі! Завжди мати багато людей у вашому домі. Різні люди: молоді, старі, білі, чорні, з усього світу. Люди завжди заохочують мене. Перемістити вперед.

Багато людей вірять в силу вправ.

Я проживаю в цьому віці, тому що я люблю ходьба, не впадаю в автокрісло. Я спробував все, що я дізнався: Я зробив балет і тай чі, йога. Пройшов шість кілометрів на добу. Так я залишився гнучким і також писав книгу.

Інші живуть в стилі скеля і рулону.

Я провів своє здоров’я на віскі та сигаретах. 15 сигарети в день і sip з віскі є секретом моєї довготи, мій лікар сказав, що я б не прослужила довго без нього. Я все ще живий і я можу підняти свої лікті - і це чудово!

Лікар-сто років має велику кількість безцінних порад для молодих людей.

Ми всі пам'ятаємо, що як діти ми так багато задоволення, що ми часто забули їсти і спати. Я думаю, що дорослі повинні бути однаковими. Не хвилюйтеся про суворі правила для обіду та сну. Для сніданку я пишу каву, склянку молока і апельсинового соку з столовою ложкою оливкової олії. Оливкова олія хороша для артерій і шкіри. Для обіду, молока і печива, або нічого, якщо я дуже зайнятий. Я ніколи не відчуваю голоду, тому що я фокусую на моїй роботі. Для вечері овочі деякі риби з рисом і двічі на тиждень - 100 грам м'ясного м'яса. Не варто відступати, але якщо ви дійсно хочете - не перед віком 65 років. Якщо ваш лікар консультує вас з будь-якими тестами або операціями, запитайте, чи сподобається його дружина або дитина, щоб пройти процедуру. Всупереч поширеній вірі лікарі не можуть вилікувати всіх. Так чому множити біль при зайвій хірургії? Я вірю, що тварини та музична терапія можуть зробити більше, ніж лікарі. Якщо ви хочете залишатися здоровими, використовувати сходи і перенести власні речі. Я проходжу два кроки, щоб тримати м'язи консервованими. Я надихнула поема Роберта Брауна "Аббот Фоглер". Мій батько читати його до мене. Поет закликав нас зробити велике мистецтво, не вдається копати. Поема говорить про те, що ми повинні спробувати зробити таку величезну коло, яку неможливо закрити, поки ми живі. Все, що ми бачимо, є дугою, мета є поза нашим баченням, але це там. Біль таємнича річ. Найкращий спосіб забути це весело. Не хвилюйтеся занадто багато про накопичення матеріалу. Пам'ятайте, коли прийде час, ви не можете прийняти все з вами на іншу сторону. Наука не допомагає або лікує людей. Знайти модель ролі і спробувати досягти більше. Жива довго дивовижна. Перші шістдесяти років прості в роботі для доброї сім'ї і для досягнення поставлених цілей. Тексти пісень, а це означає: А потім ви повинні зробити зусиль, щоб бути корисними для суспільства. Я був волонтером, оскільки я був 65, і я досі в змозі працювати 18 годин сім днів на тиждень, насолоджуючись кожну хвилину.

Деякі центеніари звертають увагу на стосунки.

У мене є поради для жінок. Чи не маррі хтось, хто старше вас. Зберігати молодших!

Що ще? Просто жити!

Я намагаюся не турбуватися, але жити. Я намагаюся довірити себе і вірити в себе справу з проблемами, як вони виникають.

Іноді похилого віку радять привести до простого життя.

Я не їсти багато. Я намагаюся їсти більше фруктів і овочів. Менше м'яса і принаймні двічі на тиждень – лосось або сардини. Я мав іпотеку менше семи років. Я оплачував все, і я все ж живе цим принципом. Це секрет довголіття. Що вам подобається.

Або довголіття матерії удачі?

Ви повинні мати хорошу генетику. Вам потрібно пощастити сто років. Спробуйте не вживати здорових продуктів. Я їсть, що я хочу! Секрет довголіття є морозивом. Залиште, поки ви все ще на лінії. Дуже важливо подбати про розум. Я займав два курси ... і дізнався все від антисемітизму до поточних подій.

Сучасний фонтан молоді? Це гумор.

Гумор - це життєва сила, хороший спосіб, щоб закінчити труднощі життя. Коли ви смієтеся самі, ви не пустили інших сміятися. Я думаю, що люди повинні бути цікавими. Вони повинні зацікавити світ, який знаходиться за межі своєї справи і страждання. Вони повинні бути збуджені про все нове, зустрічі нових людей або дивитися нову гру - і просто любов життя. Неважливо, що ви робите, ви можете збирати альбоми з улюбленої групи. Але якщо ви робите це з пристрастю, ви живі. Вік не хвороба.

Поради від вболівальників бейсбола, як захистити себе.

Спробуйте не пошкодити. онука 101-річного онука створювала пост на добре відомому ресурсі, в якому користувачі просили її будь-які питання. Ось що сталося:

Поведінка. Я рідко кричав. Якщо ви чесні з людьми, то повернетеся до вас і люди будуть чесними з вами. Тексти пісень, а це означає: Лілінг занадто важко працювати, ви не повинні турбуватися себе занадто багато. Відкрийте своє серце і світ буде виглядати менш дивним. Слухати інші люди. І ви дізнаєтесь щось нове. Зробіть себе комфортно, тому що ви дізнаєтеся більше, якщо ви слухаєте інших, а не розповісти, скільки ви знаєте себе. Любов, що ви робите. Якщо ви знайшли роботу, ви не повинні працювати на день у вашому житті. Поспішайте знайти час кожного дня, щоб взяти з собою напругу. У вас є одна сім'я, тому тримати на ньому. Які проблеми, фінансові або психологічні, тримають у вашій родині. Одні дні будуть здаватися гірше інших, але вони повинні бути: ніч найсвіжіші до світанку. Я намагаюся помітити маленькі речі, які роблять наше життя краще. У той час як це, час сповільнюється.

Інші центеніари говорять:

Зробіть щось цікаве щодня або ви зробили. Ви навчаєте нових речей, щоб ви щасливі і зберегти ваш розум. Сонце спокійно, намагатися не турбувати і насолоджуватися приємними снями. У мене є багато занять. Я граю Bingo, робити рукоділля і медитація, піти на фітнес для літніх і робити йога. Крім того, я не пропускаю час знижок, я ходжу до магазинів тричі на тиждень. Будьте приємними. Я жив такого довгого життя, бо я оточений людьми, які люблять мене. Я пишу віскі щодня і відчувати себе чудово. Будьте досконалими.

Марія Коппер, 101, запрошувала журналіста під час інтерв’ю, щоб їздити по місту на автомобілі. Вона коментує,

Я ніколи не відверта, копчена або використовується наркотики. І я не пустили нічого, особливо трафіку. Я не люблю стрес. Я не можу стояти одягу. Якщо хтось починає розпочати роботу, я залишаю прямо. Я люблю бути навколо позитивних людей, вони зачепили мене.

Що ще? В кінці багато порад приходить до одного: життя до найповнішого.

Не заважайте у справах інших і не їсти шкідливу їжу. Помічник допомагає підтримувати здоров'я. Якщо ви бачите все смішно, ви будете жити довше. Покажіть смартість, не вдається дискурувати. Коли ви смієтеся, ви не можете сердитися або сумувати або ревнощі. Знайти себе і знайти свої інструменти. Всі вони допомагають нам жити. У мене є сила слів і уяви. Принтер, комп'ютер і камера допомагають мені боротися несправедливість. Якщо я даю можливість допомогти хто-небудь в дискеті, я приймаю можливість. У вас є хороший апетит, багато друзів і мало вільного часу. Вам потрібна хороша дружина, подвійна під ключ на ніч і спокійний темп. Ніколи не вимовляється відповідальність. Якщо ви не несете відповідальності за що-небудь, знайдіть щось, що зробить вас зсередини. Це допоможе вам зберегти вашу здатність думати, інтерес до життя, і залишитися довше. Я залишатися пильним, тому що я працюю. Вірту не потребує винагороди. Дуже важливо тримати невиліковний розум. Будьте уважні, активні та культурні люди. Не танцюйте до чужого настрою. Не курити, пити або відмовитися. Живіть один день і зловити хвилю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я також їсть чорносливу щодня. Що потрібно робити. Не думайте, просто це зробити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І якщо у вас є легкий холод, пити Baylis перед сном - в наступний ранок все буде відмінно.

Збережіть себе!

Щасливий життя від Mark Twain

Думка - погана ідея.

через sexfloss.com/article/54286/100-pieces-advice-100-year-olds