Чудова історія про впевненість в собі.

Один підприємець до вухо в борг і більше не бачив вихід з цієї ситуації. Для кредиторів і постачальників необхідно сплатити кожен день.

Він пішов на парк, щоб відвернути себе, але його думки прокинулися на голову. Людина кладе голову своїми руками, розумово збиравшись через варіанти, які можуть врятувати справу від банкрутства. На перед ним з'явився старий чоловік.

- Я бачу щось, що вам сподобалося, він сказав. - Чи можна поділитися?

Підприємець розповів йому про свої проблеми, відсутність грошей і відмову банку про надання принаймні деяких кредитів для просування. Стара людина слухала без перерву, а потім сказав:

- Я думаю, що я можу допомогти вам.

Він попросив ім'я бізнесмена, написав перевірку і поклав його в руки здивованого чоловіка.

- Візьміть ці гроші. Я зустрінусь з вами точно один рік і ви можете дати їм назад до мене.

Неймовірно скаже слово, ніж старим чоловіком, що викрали в натовп.

Підприємець подивився на перевірку. На ній в поле для суми було акуратно відображено «$500,000», а нижче записано назву - «Джон Rockefeller». John Rockefeller, один з найбагатших чоловіків у світі!

"Я можу закінчити всі мої проблеми миттєво!" - сказав він. Але замість того, підприємець вирішив поставити перевірку в сейф. Меє думка про своє існування дав йому силу, щоб справити свій бізнес.

При оновленому оптимізмізаці він застрягає прибуткові пропозиції та розширені умови оплати. Він зумів зробити деякі великі продажі. Протягом декількох місяців він знову вийшов з боргу і почав заробляти гроші. І через рік він повернувся до парку з цією перевіркою.

У домовленому часі знову з'явився старик. Чоловік готовий дати перевірку і розповісти про свої успіхи, коли раптом медсестра побігла і захопила стару людину.

- Я так рада, що я нарешті зловив його! вона проголошена. - Я сподіваюся, що він не турбувати вас. Він часто відходить від дому і розповідає людей, які він є Джоном D. Rockefeller.

Підприємець стояв, Протягом року він був пінінгом і ведення бізнесу, купівлі та продажу, впевнено, що половина мільйонів доларів може прийти на допомогу в будь-який момент.

Впевнений, що це не було грошей, реально або уявляв, що перетворило життя навколо. Його нова впевненість дав йому силу досягти всіх, що він зараз має.

Взяти ініціативу. У вирішальному моменті, впевненість у собі грає основну роль.

через adme.ru