Надо жить у моря, мама

р.

Веб-сайт публікує історію одного з найпопулярніших сучасних поетів Вера Полозовкова. Мільйони читачів надсилають один одному свою роботу в інтернеті, той же номер приходить до прослуховування полозовського життя, а здобувачі читати її вірші в оглядах театральних університетів. Вона просто каже, що ви повинні жити на морі. Якщо для кожного достатньо моря.

до Що ще можна сказати?

Ви повинні жити морем, мати, ви повинні зробити те, що вам подобається, і якщо це можливо не ускладнено нічого; це тільки питання вибору, мати: протягом місяців, щоб присвятити себе за те, що не робиться, пропущений і був - або вирішіть, що решта вашого життя досить зробити все, і збити до бізнесу; вік, щоб пилити вашого сусіда для того, що ступінчатий клюм нічого, він - або почати похвалитися невеликими досягненнями і перемогами, так що він розглянувся і відчував свою потребу - так як ви все ще з ним, і любити його, чому зіпсувати його кров і себе?
Скажіть, «Приміром, ви залишите мене,» і відповіли тріумфально, «Я знав це!», коли він кине, або не думати про це взагалі, щоб радіти факту існування разом, щоб зробити гідності і відкриттів разом, а не їсти отвір у коханій людині про те, що буде або не станеться?

Завжди говорячи: «Я не можу,» «Чи не починати,» або просто даючи погану про все і намагатися? І навіть якщо це не працює, ви можете запрошувати інший спосіб і спробувати знову?

Щоб підрахувати будь-який, який вам подобається, як холостка і садистка, покласти руки на грудях, засмагати, подрібнити, сказати "звинувати мене" - або дати один раз і сказати "look, я терифікую, скільки потужності ви над мною, ви дивовижна, я дуже рубаний, давайте говорити"?

Щоб бути завжди правильна, як Алена говорить, і щоб кожен знає в двох переміщеннях, які бос є – і залишити самостійно в кінці, в обіцянні з вашою ідіотичної правди – або ковтати свій страх один раз, щоб прийти першим, сказати: "Я готовий слухати вас, поясніть мені те, що відбувається"? Так як ви думаєте про це весь день?

Щоб бути гордим і обходженим долею, No-Me-No-Loves 2009 – або взяти глибокий дихання і попросити допомогу при необхідності – і отримати допомогу, що найнадійніше? Побачити вас протягом років, щоб лікуватися несправедливістю - або, так як він болить вас так багато, викликати один раз і попросити найсвіжіші голоси, "Лок, я не можу зрозуміти чому"?

Важкі роки, щоб вбити загублену любов — або зібрати заповіт в кулак, дозволити собі довіряти знову, відкрити, почати відносини і бути щасливими? У другому є набагато більше валора, на мій погляд, ніж в першу чергу, для перших не існує психічних зусиль.

Чи знаєте ви, як ви дійсно відчуваєте себе шкода для письменника?

Постраждати і подумати, що світ є тісним жартом Архітектора Матрики, щоб поспілкуватися в своїх рубцях, як в замовленнях, сумно залізом про бездіяльність їх положення - або почати визнати себе, що смачний - смачний, теплий - теплі, красивий - робить око радісним, добре - посмішка, щедрий - готовий поділитися, а не все це разом з жартом небо, інший спосіб приниження вам?

... Господи, це так просто, мама, це робить таке п'яні відчуття омніпотенції - Я не розумію, чому це не так явний для всіх, як мені; все в світі є тільки питання вибору, нічого більше; немає схильностей, предестинації, непристойних висоти; ви самі ніготь в чоботи і поганий омень; це ви, хто вирішили бути нездатними, невагомими і необов'язково, ніхто не вирішив для вас, ніхто не здатний вирішити для вас, якщо ви проти.

Якщо ви більш комфортне мислення про те, що ви живете, але не скаржаєте про обставини — у світі, де люди піднімаються Ви не маєте права сказати, що все, навіть в теорії, неможливо.

Так, для цього потрібно буде мати руку - потрібно просто вибрати і бути вірним для вашого вибору до кінця; просто це. Всесвіт є гнучким і чутливим матеріалом, ви можете зробити Piazza Mattei від нього, хоча Solntsvo район є єдиним, хто має вибрати, що для скульптури.

Я думав, що вона працювала з усіма матеріальними речами, але не з людьми; якщо ви хочете гроші, полум'я, згорнути, подорожі, просто встановити маршрут; але події останніх тижнів довести, мама, що люди однакові оповідання, якщо вони три рази холодні породи, хребта зірки - просто зупинити думки про них як хребта зірок і говорити один раз, як до себе, живий, теплий і ляканий - ви будете здивовані, як все буде змінити, змінити, мама. .

Автор: Вера Полозова

Також консультують:
Сучасна поема, яка вибрала душу з вас

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/sovremennye-stihi-kotorye-vynimayut-iz-tebya-dushu-693305/