25 коментарів клієнтів ми любимо стільки про

«Для клієнта завжди вірно» - це проста ідея вважається аксіом у багатьох сферах діяльності. Але деякі клієнти так само формують свої побажання, наприклад, дизайнеру в листах і технічних завданнях, що не можна поділитися історіями про це.

І, дійсно, коли завершені проекти, всі макети вводяться в друк, відео знімаються, і клієнти щасливі, ви можете сміятися з серця тим, що він практично руйнував роботу.

Веб-сайт У цій статті ми зібрали справжні листи та коментарі від клієнтів, для яких ми любимо їх так багато.

• Я дуже сподобалося вашу ідею з Negro. Чи можна отримати нігер?
  • Це не те, що ми бажали. . й
  • Намалюйте три кінні картки. Першим, потім стане звичайний коньяк, третій, який з іншого боку, є оленя, а посередині буде центар у футболці з нашим логотипом.
  • Я не можу пояснити, але я спробую. Ви знаєте, мені потрібні сайти на сайті, як ви знаєте, пакети в пакеті.
  • Коментарі до макета сторінки:
    1,1 км Невипресовані кнопки.
    2,2 км Це fucking shit anyway, але okay.
  • Я зробив картку на Новий рік. Клієнт просить змінити сніжинки, оскільки вони не були європейськими.
  • Я слухав музику з матір'ю. Вона не розуміла. Зробіть перлину!
  • Хочу використовувати всі кольори веселки в логотипі, крім коричневого.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • У каталозі майже все в темному кольорі. Дивани виглядають так, як вони літають.
  • Текст повинен бути виконаний більш видимим, але щоб він не виділяв.
  • Налаштування макета від замовника: «Не в кольорі втрачає родзинку».
  • «І ви можете покласти будівельника з більш європейським зовнішнім виглядом на картці, я плутаний азіатським будівельником, що надягає шолом», - розповів Науртан Сергійкевич Елевзіов.
  • до Чи можна зробити логотип на 1000 рублів?
    - Ноп.
    до Що можна зробити за 1000 рублів?
    - Поверніть на комп'ютер.
  • З кореневого листування логотипу: Я нарешті вирішив, що я хотів. Вам необхідно зобразити таємничий вираз в малиновому кольорі!
  • В ідеалі вам потрібен один сайт з магазином, контактами і можливо кількома сторінками. . й
  • Менеджер: «Ми можемо поставити іконки на основний. й
    Клієнт: Чому? Тексти пісень, а це означає: Не кладемо Бога тут!
  • Якщо ви були для дизайну iOS 7, я слухаю вас. У той же час ви є середнім дизайнером, давайте зробити соковитий градієнт на фоні, я думаю, що це буде чудово.
  • Вставте десь умовну картину білого силуету квітки ромашки з ніжкою, як відштовхування якоїсь гарної думки або повідомлення, або щось схоже, що можна навіть прикрасити щось умовними променями блиску - стразами.

• Все прекрасно, все сподобалося, але зробити лиття на хаоті, як lexus.

• Ваш "М" в логотипі виглядає як девіл.

• Смішні смайлики не підходять - він виглядає як gopnik. Додати волосся і окуляри. Схожі повинні бути розумними.

І під завісом:

• Зайдіть нову роботу. Відкриття папки клієнта. Серед інших речей я помітив текстовий файл "read_me". Я натискав, а потім я сказав: "Звідти тут, хлопчик !!!" ?

Джерело історії: Клієнтам.

Вам також сподобається:
20 випадків, коли рекламодавці не змогли свою роботу з чубчиком.

www.adme.ru/zhizn-marazmy/20-sluchaev-kogda-reklamschiki-provalili-svoyu-rabotu-s-treskom-788010/