10 думок Стефана Фрі про любов, депресії і сенс життя

Стівен Фрі – актор, письменник, телевізійний та радіоведучий, документальний кінорежисер, громадський діяч, освіченик, полімат, людський оркестр та національний скарб Великобританії.

Він був в'язаним для шахрайства, зловживаного кокаїном, зробив принаймні два перевірених спроби самогубства і страждає від біполярного розладу.

Фри знає про підлоги і низи душі в першу чергу.

Головне, що я хотів би бути впевненим, що в нашому світі над талантами, над енергією, концентрацією, призначенням і всім іншим. добротай Чим більше доброти і життєрадісність у світі, тим краще світ. І всі великі слова — вірту, справедливість, правда — карликові карлики у порівнянні з великою кількістю доброти.

Стоп намагається зрозуміти, які успішні люди мають спільний характер, подивіться на те, що об'єднує всіх неуспішних людей: вони завжди говорять тільки про себе. «Я повинен це зробити, мені це...» – Перші два слова зазвичай «Я повинен». Ось чому ніхто не любить їх, і тому вони ніколи не отримають те, що вони хочуть, адже в їх вічній «необхідності, мені, мене, шахти». Прийміть зацікавленість в інших. Використовуйте ваші очі, щоб подивитися на світ, не самі.А потім ви збудете, ви будете цікавими, і люди знайдуть до вас. Вони намальовані на теплу і чарівність тих, хто дійсно цікавиться іншими.

Багато разів Я кладу свою руку до грудей, щоб відчути мотор серцебиття під його астматичними треморами, що виникають легені, кровоплину. І я був вражений цим почуттям. Як велика потужність у мене. Не чарівна, але справжня влада. Я відчув, що я також мав владу створити, розмножувати, радувати, зберігати і змінити.

Після того, як я майже опублікував книгу в жанрі корисної поради. «Стефен Фрі: як бути щасливим: Успіх гарантований!» Люди, які купують, дізнаються, що він складається з порожніх сторінок, і тільки перших говорить:Стоп відчуває себе себе, і ви будете щасливими.? І решта сторінок є для малюнків або написання цікавих ідей, які будуть книги, і правда. Хочу сказати: «О, як це просто!» Але ні, насправді це не легко зупинити себе шкода, це важко. Ми завжди відчуваємо себе шкода, після того, як всі книги Genesis про це.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Не можна змінити, просто побажаючи його змінити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Темність і дощ може тривати два тижні поспіль. А щосьогодні буде сонячним. Не в нашій силі принести цей день ближче, але з'явиться сон.
Я думаю. Невірно думати, що наші почуття є ілюзіями, ні, вони реальні. Депресія, тривожність, апатія є реальною, як погода, і так само, як ми поза нашим контролем. І це ніхто не вдається. Але вони пройдуть, вони пройдуть. Як ми приїдемо до умов з погодою, тому ми повинні приїхати до умов життя, що іноді здається.й «Сьогодні непристойний день», ми говоримо, і це реалістичний підхід, щоб отримати щось схоже на психічну парасольку. «Ой, він, дощ, це не мій вини, і нічого не можна зробити. Не пропустіть.

Деякі вважають, що їх самоактуалізація заважає Є багато Азій в Англії, існування царської сім'ї, інтенсивність руху під вікнами, злоякісність спілок, сила нечутливих роботодавців, небажання медичних послуг, щоб прийняти їх стан серйозно, комунізм, капіталізм, атеїзм, що-небудь, по суті, крім власної футилії і нездатності підібрати себе.

У мене є теорія, що більшість труднощів нашого степа і радісного світу з того, що Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й Але для чого необхідно, нам не потрібно апологізувати. [...] Я повинен попросити прощення для походів, нехтувати, децеїти, жорстокості, відсутності доброти, ванності і тяжіння, але не для мотивів, які прищеплені в мене статевими органами, набагато менше для імпульсів серця. Я можу пошкодити ці імпульси, різко розім'яти їх, а в рази спустошувати їх, скинути їх і відправити їх в погану матір, але не до апологізації, за умови, що вони не завдають шкоди кожному. культура, яка вимагає людей, щоб апологізувати речі, які вони не виненно є гарним визначенням тиранії, як я розумію.

Парадоксально, Самоаторед - головний симптом клінічного наркозіїй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я, ймовірно, щасливий зараз, ніж раніше.й І все ж я повинен визнати, що я буду торгувати все само для вас, вічно нездатний, нервовий, дикий, перплексований і відчайдушний 16-річний Стівен. Злий, дивний і незручний, але живий. Тому що ви знаєте, як відчувати себе,Як ви відчуваєте себе більш важливим, ніж як ви відчуваєтей Смерть душі – це єдиний непристойний злочин, і якщо щастя може зробити що-небудь, це маскування смерті душі.

Якщо ви думаєте про це, Любов не має призначення і це те, що робить його так великим.й Метою є ... в сенсі детенте або іноді розмноження, але любов, як будь-яке мистецтво, є, в слова Оскар Дике, без використання. Це непотрібні речі, які роблять життя гідним і водночас повною загрозою: любов, мистецтво, краса. Не варто хвилюватися.

Веб-сайт та психологія

Дивитися також.:
15 блискучих котирування Олега Янковського
15 котирування від неіміту Benedict Cumberbatch
30 котирування від несумісної фаїни Раневської

www.adme.ru/svoboda-kultura/30-citat-nesravnennoj-fainy-ranevskoj-789810/