Невідоме молитви від Exupery

Молитва, написана Антоіном де Сент-Експопері протягом одного з найскладніших періодів життя. Нагадуємо про дуже важливі речі і глибоко торкається душі і розуму.

«Лорд, я запитаю не для дива або диважу, але за силу кожного дня. Навчіть мені мистецтво маленьких кроків.

Зробіть мене спостережником і ресурсним для того, щоб зупинитися на відкритті і досвід, які збуджують мене в повноті повсякденного життя.

Навчіть мені, як керувати часом життя. Подаруйте мені тонке почуття, щоб відрізняти перше від другого.

Я пишу за владу абстиненції і за заходи, щоб я не лякаю і ковзаю через життя, але розумно планувати курс дня, вдасться побачити вершини і відстані, а іноді знайти час, щоб насолоджуватися мистецтвом.

Допоможіть мені зрозуміти, що мрії не можуть допомогти. Немає снів минулого, не снів майбутнього. Допомогти мені бути тут і зараз і приймати цей момент як найважливіший.

Заощаджуйте мене від появи про те, що все в житті повинно бути гладким. Дайте мені чітке розуміння, що труднощі, невдачі, невдачі і невдачі є тільки природна частина життя, завдяки яким ми ростемо і зрілі.

Нагадайте мені, що серце часто сперечається з розумом.

Звертаю мене в правий момент, хто має відвагу сказати мені правду, але розповісти його в любові!

Я знаю, що багато проблем можна вирішити, якщо нічого не зроблено, щоб навчити мене терпіння.

Ви знаєте, скільки нам потрібна дружба. Подарунок долі.

Подаруйте мені багату уяву, щоб дати комусь теплим, що їм потрібно в потрібний момент, в потрібний час, в правому місці, мовчно або розмовний.

Зробіть мені людину, яка може досягати тих, хто в нижній частині.

Збережіть мене від страху відсутнього

Дайте мені не те, що я хочу, але що мені дійсно потрібно.

Навчіть мені мистецтво маленьких кроків. й

www.planeta-l.ru/exupery_a