565
Anhedonia - нездатність насолоджуватися сьогодні
Моя старша сестра (28 років) використовується для одягу, коли я їсти малину з куща. Оскільки малина для варення. Настає зима - і як приємно буде відкрити каню саморобного варення.
З якоїсь причини вона не замислювалася про поїдання джемів влітку - теж відмінно. І підібрати з куща майже синя з стиглістю ягід - радувати.
По суті, нічого не можна їсти. Немає полуниці (ям!), не морський гречок (сухий і компот), грибів (сол).
Він був мій батько, який він придбав, і де він був небажаним, щоб піти тільки тому, що дитина (Я) потрібна свіжа повітря (як і вошей, постійне незручності і кліщів на голові).
Дад вийшов на двір тільки на сонечко. Він не подбає про варення, огірки та інші хріни з петрушки - все це в базарі було продано в відро.
Але з того, як дитина бажала малини з куща, сестра повинна переварити. Вона не може бути впевненою, що панчіш був на ризику. вона не живе зараз, вона завжди мала плани на далеке майбутнє: Ягоди на зиму, чорною ікрою на Новий рік.
Це дивовижна риса персонажа - нездатність насолоджуватися сьогодні. Ми повинні відкласти, запасатися, підготуватися до цього особливого моменту, коли ви можете дозволити собі трохи радості. І, головне, щоб запобігти оточуючим від себе.
А друг сказав, що його тітка зловив його, також в країні, коли він побіг додому для деяких шведських або цукеркових цукерок, і сказав: «Стоп блукає!» І це не те, що вона збирається використовувати її на фермі. До питання: «Чому?» відповів: «Нехай!» Вона сидить в кімнаті.
Добре погано.
Моя дівчина друга перед кожним відпочинком. Вона бачить землетруси, паводки, хробери, захворювання. Будинок також страшно залишити - раптом вогонь, наприклад. Вона не довіряє чоловіка. Він вірить, що це теетоталер відразу буде п'яний, дим і, звичайно, падають дупа з сигаретом. Може бути навіть принести деякі хати, щоб вкрасти її штори. Або що вона має.
Ви не можете просто піти кудись і мати хороший час. Для свічок і щастя необхідно сплатити тривожністю.
У мене є один, хто серйозно чинить ці афоризми: «Це не так добре». Щось трапиться. й
Ці заяви нерозголошення мене. Я не можу зрозуміти, що це про. Я думаю, що Якщо ви відчуваєте себе добре зараз, це буде ще краще, тому що ви вбираєте задоволення. І вона липає, як тан на шкірі, Захищаючи Вас від труднощів життя.
Я мав дуже сильну депресію, і в той час він здавалося мені, що щастя прийде при... Я сказав причину. Не зараз. Дуже гарна причина.
Цей синдром має назву – «анхедонія». І «соціальна агносія». Психіатрологи побили мене з письмовими записами Jung для використання терміна в вайн, але анедоністи є дуже красивими і справжньою назвою для людей, які руйнують їх життя через кожну хвилину, забороняючи їх від задоволення.
Останнім часом анхедонія стала настільки масивною, що вона вражає.
Ви розміщуєте картину себе на океані на Facebook і відразу ж зловите репрокси, що Валерія Іллінична Новодворська померла, Boeing збито нові санкції, в Донецьких танків знищили залізницю і так далі. Ви особисто і ваші шорти і рушники і сонцезахисні окуляри повинні бути полум'я.
Люди, що говорять про це дійсно трагічними подіями, щоб вони відволікали їх від малих, але ще радості. Почуття, що страждання, гранат і страх став модним.
Не лякаю.
В житті завжди є щось лякає або порушується. З іншими людьми, з цілими країнами, з вашими друзями та вашим життям. Це дуже важко, і ви турбуєтеся, або ви будете мати гірше часу, але це як світ працює.
Немає іншої концепції життя. Не кінчив нас, не попаде нас раптово і назавжди.
Якщо ви можете насолоджуватися сьогодні, зробити це.
Батько мого друга, який був позбавлений можливості зробити фільми в СРСР протягом двадцяти років, мав величезні борги. Але кожен раз запозичила гроші, вся родина піде до ресторану. І навіть не їсти смачно, але відчувати, що життя не тільки брак грошей, довга і в'язка радянських цензур. Він був заряджений ним і зберігав себе. (Якщо хто цікавиться, вони сплачують вас назад)
Ви бачите, пам'ятаємо не поганий, але добре. Все страшно заміщено, і в нашу пам'ять і світиться, якби це було просто мило і полірування. І ми живемо тільки в цих проходах, а не серії турбот і домішок.
Коли я був пригнічений, боявся літати. Захоплення. Тоді я дізнався, щоб зробити це знову, але аерофобія йде довго і болючно - через звички.
А потім один день, я збираю своє місце, я шукаю вікно, і я розумію, що я не боїся. Немає літаючих, не збиваючи, не загинув. Я щасливий. Я не маю об'єктивних причин для цього. Я не пишу роману, я не завоював премію Booker, я не придумав ліки від раку, я не мав п'яти дітей.
Я просто щасливий. Я гарна. Я люблю життя. Я їсть малину з куща і піти на відпочинок – не тому, що у мене є багато грошей, але тому що у мене є бажання.
Якщо ви щасливі, ви не боїтеся жити або вмирати.
Ми рекомендуємо це цікаво:
4 Причини Genetic Poverty (Історія, які змінять ваш вид похилості)
Пристосування глому
Як зупинитися і почати роботу
на www.snob.ru/profile/9723/blog/79344