20 Кіно Ми Хочемо жити від

Є такий спеціальний фільм - надихаючи один. Це як кисень. Після перегляду, ви хочете жити в повному обсязі, любов і бути краще. Це дійсно глибокі шедеври, які перетворили все всередині мільйонів людей, і тільки комедії, після чого посміхаються, як фольга.

Веб-сайт Я скомпільував список 20 таких фільмів-підтверджуючих фільмів, які дають силу рухатися вперед і досягати цілей. Дивитися і просвітити. А якщо ми забуваємо щось, поділяємо ваші натхненні фільми в коментарях.

У світі немає звичайних моментів.

Р

Фільм про хлопця, який дає високі надії в гімнастиці, заснований на оповіданнях реальної людини, але це більш як пристойний. Філософський, але не моралізовані діалоги, красива послідовність відео раз і для всіх вбивств в нашому внутрішньому змішуванні і ми цінуємо момент «нас і зараз».

У небі нічого не говорять, але море.

Історія двох терміналних ілайдерів, які переходять в все серйозне, якщо ви читаєте тільки опис фільму, не може здаватися життєпідтвердження. Але відіграли і послужили все так чудово, що після перегляду ви починаєте цінувати кожен момент життя. Я також хочу піти в море.

І в душі Я танцюю, це життя проходить. Ми йдемо на прогулянку?

Герої цього фільму – люди в інвалідних кріслах. Але вони більш оптимістичні, ніж багато здорових людей. Не втратити серця і спробувати жити в цьому світі повністю: радіс, робити припливні речі, захистити слабкі, танцюючі і жарт.

Тексти пісень, а це означає: Життя, як коробка цукерок: ви ніколи не знаєте, що ви знайдете.

Цей фільм режисер Роберта Земкеса є світовим явищем 1994 року, яке навіть зараз, через 20 років я хочу знову дивитися і знову. Навіть коли ви знаєте, що символи скажуть, з кожним видом ви відкриєте щось нове. Звісно, це справжній фільм - простий, чіткий і генійний.

Неприпустимо, що ви поза, головне, що ви знаходитесь всередині.

Режисери і актори цього фільму вдалося створити життєздатну, веселу, веселу і чарівну картину. Так, і з пропорціями не занадто багато – суміш драми і комедії в історії двох на відміну від білого і чорного друзів вийшов практично ідеально.

Неймовірне життя Walter Mitti Stop Dreaming Start live.

66610293

Цей фільм про пригоди офісного програвача видається з екрана: «Не подобаються всім іншим!» Не боятися! Змінити світ! ентузіазм ентузіазмів чітко продемонстрував нам 48-річний Голлівудський комендант з досвідом Ben Stiller, який, в теорії, повинен був втомився від усього цього часу. Але невірний хлопець атакував.

Вічний випромінювач чистої причини може бути вилучений з пам'яті. Виходить з вашого серця ще одна історія.

Режисер-wizard Michel Gondry на своєму малюнку дуже чітко і в порядку, властивому тільки йому показало, що в житті ви не можете так само, як на клавіатурі, натисніть кнопку видалення. Це допомогло дивовижним ликом, особливо Джим Каррі.

Є дві групи людей у світі: переможці та рекрутери. Різниця полягає в тому, що переможцям не дають.

Ймовірно, що результат не важливий, але сам процес важливий. А якщо ви, як героїня фільму, раптом вирішили стати «лим Місом щастям» і всієї сім'ї молі, що складається з невдалого батька, непристойної матері, дядько, брата, який забрав вовну з тиші, і діда, буде допомогти вам, то вам просто доведеться насолоджуватися процесом.

Чи можна змінити світ?

Хлопець Тревор прийшов з власною теорією зміни світу, суть якого проста: Я допоможе вам, і ви допоможете іншому три. Не складно вгадати, що теорія буде збиток на скелях земної кулі і ми практично втратимо віру в людство. Але якщо зірки запалюються, то хтось його потребує.

Ви ніколи не знаєте, що це буде, але коли це буде, ви не можете піти неправильно.

р.

Хінтессенція чарівності і жіночого магнетизму Аудрі Гепберн є основною перевагою цієї картини, знятої в 1961 році, але все ще не залишає байдужих глядачів. Діалоги, красиві краєвиди Нью-Йорка, маленька квартира, неназваний ката-лази і, звичайно, «Бону річку» створюють настрій, коли ви хочете жити і любити.

У дикому, любов, гроші, віра, любов і справедливість воліють правду.

Неймовірні краєвиди краси, незламна свобода і абсолютна відданість. Фільм, що дає вам можливість принаймні за деякий час, щоб вийти з порожніх проблем і непотрібних правил суспільства, відчути єдність з природою і просто відкинути все. Все це завдяки крутій режисерській роботі Sean Penn і дивовижним акторам.

Я чую музику в вітрі, в повітрі, в променях світла – вона всюди. Все, що ви повинні зробити, просто відкрити. Все, що ви повинні зробити, просто слухати.

Дуже красива, ідеалізована історія з елементами казки дивиться в одному диханні. Для того, щоб її дійсно сподобалося і впадали в душу, потрібно відключати внутрішній критик, закрийте очі на якусь нереальну ділянку і навчайтеся почути. Тому що головна роль у цьому фільмі грає музика.

Коли ви сказали так, що ви захопите можливість.

В середньому менеджер відігравав актор Джим Каррі в штаті глибокої депресії. І до чогось справляється з ним, він вирішує завжди сказати так і погоджується з будь-якими пропозиціями. Так, в момент, його життя перетворюється в божевільну пригоду, в якій буде корисно бути кожен з нас.

загадкова історія Кнопки Бенджаміну Ви ніколи не знаєте, що чекає вас.

Цей фільм дуже схожий на книгу, щоб роман працював у найменшій деталі. Результатом цього болючої роботи є очевидна - крім дивовижної гри акторів, картина вражає атмосферою, дивує природничість того, що відбувається, хоча це говорить про фантастичні події. Ти можеш сподобатися, ти можеш не схожий на це, але після перегляду Кнопки Бенджаміна важко залишити те ж саме.

Король говорить! Довгий паузи додати вагу до мови. - Тоді я найважчий цар.

Фільм, який отримав чотири нагороди Академії, не просто навчає ораторію, адже голос є тільки зовнішнім проявом людини. Історія Короля Георгія VI про віру в себе і що кожен заслуговує бути почутим.

Найбільшою рибою в річці є той, що не випікається на приманці.

Режисер Тим Буртон зробив казкову плівку, фентезі, але не для нас дивитися, відчувати себе шкода і забути. Історія винахідника Edward Bloom - це підказка, що кожен бачить свою реальність самостійно. Хтось, дивлячись на нічне небо, побачить просто небо, і хтось побачить безглуздий, величезний світ зірок і Всесвітів. І, швидше за все, це друга - велика риба.

Іноді правила краще ігнорувати і боротися з живими людьми.

Режисер Стівен Spielberg і актор Tom Hanks вдалося створити фільм, який не так легко вибрати жанр. Десь комедія, деякі мелодрами, десь парний. Фільм про можливість виконання мрії. Фільм про гідність бюрократичних машин. І фільм про дружбу, який має місце навіть в терміналі аеропорту, затоплений людьми.

Іноді ви обираєте собаку, а іноді собаку вибираєте.

45022.

У сучасному кіно, такі як Red Dog. Це історія реальної собаки, яка мешкала в австралійському місті Дамперре, на в'їзді до якого вона має пам'ятник. Неймовірна собака допомогла знайти друзів, щастя, надії та радість. Це фільм.

Мій хлопець є психічними ознаками всюди, головне, щоб вони могли бачити.

«Збір променів надії» – назва цього фільму в оригінальному, і, можливо, це найкраще описує досвід перегляду. Дуже цікавий, незабутній, доторкнувшись історії про людей, які проходять через складні періоди їхнього життя, але впевненість - все може бути змінено.

Це може бути краще, але це може бути гірше.

Шикарний фільм з відмінною відливкою - Джек Ніколсон і Morgan Freeman просто "смоктився" і тим самим тільки зміцнив враження від перегляду. У цьому фільмі є не єдиний порожній діалог або кадр, всі хвилини заповнені грамотно і з почуттям. А діалоги героїв (від старшого віку) про вічний не турбують, але, швидше за все, варто жити не завтра або на тиждень, але зараз.

Ми любимо фільми, тому тут є деякі з наших прохолодних фільмів:
17 кращих російських фільмів XXI століття. Фільм, що я не соромлюся.
20 кіно, які зроблять вас

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/20-filmov-kotorye-zastavyat-vas-rasplakatsya-701910/