617
Мама Lets Її Син Виберіть Її Плаття Всі Тиждень
Як правило, молоді діти одягаються і батьки вибирають їх одяг. Що ми змінили ролі іноді? Одна мама вирішила зробити схожий експеримент. ІВеб-сайт Це було багато задоволення.
Не дивлячись на два маленьких і грайливих хлопчиків, їх матері Літній керує завжди красивими і стильними.
р.
Літній раз думав, що це буде досить весело, щоб дозволити один з її малюків, 3-річної роквела, вибрати її наряди. Так Rockwell перетворилася в особистий список мами на тиждень.
доб. 114
Роквелл і його 2-річної брата Фенікса.
У дитини дуже відповідальний підхід до поставленого завдання. Він ретельно вибирав кожен наряд. Ось кілька з них.
«Роквелл вибрав сіру спідницю, футболку Боб Dylan і чорні колготки. «Збір винограду, скеля», - сказав він. Я думаю, що я буду тримати цю нагоду в майбутньому. А потім він подивився на ноги і витримував його взуття. «Ви впевнені, що хочете цю пару взуття?» він запитав. "Так, - сказав він без зцілення, "і синьою сорочку. й
Літній улюблений перегляд сина вибрати одяг: «Чи ви зносите квіткову сукню, ви повинні носити квіткові шкарпетки». Я любив перегляд своєї роботи мислення. й
«Я був маленьким гаслом, щоб піти в цьому наряді. А що здивувало мене, коли я знайшов, що люди шукали мене з куріозом. І на зупинці жінка прийшла до мене і сказала, що вона дуже сподобалося мої шкарпетки!
«Це мій улюблений день. Цей наряд виглядає так само, як припуск до Міккі! пише Літо.
Не варто носити взуття з однієї пари.
«Цей наряд був викликом. Рок вирішив покласти три сорочки на мене. «Ми думаємо про труси», - вирішив зупинити його.
«І тоді він взяв ці два черевики з купи мого взуття. Я не впевнений, що він зрозумів, що вони з різних пар. й
Досить, Літній прийшов до висновку, що багато вбрання, обраних сином, цілком підходять для повсякденного носіння, з лише незначними регулюваннями. Вона додала, що кожен з нарядів зробив свою посмішку, як тільки вона побачила себе в дзеркалі або просто подивився вниз.
На прикладі літньої сім’ї з’являться інші мами, щоб дозволити дітям експериментувати з зовнішнім виглядом.
р.
«Я відчуваю себе таким щасливим, що я зміг заохочувати мами, щоб приєднатися до веселощів. Це чудово, коли ви можете принести сміху в життя, літо говорить.
По закінченню тижня, літо усвідомило, що деякі люди дійсно піклуються про те, як ви шукаєте. Ми обрамляємо себе, намагаючись виглядати певним чином, як це «прийнято». У зв'язку з тим, що ця рама була придумана тільки нами і ніхто інший. Я прогулявся на два дні в різних взуттях і ніхто не помітив, поки я відмітив її, вона сказала.
р.
«Особливості, які ви повинні бути захищені. Це добре для вас і ваших дітей. Не варто брати його занадто серйозно: це просто одяг.
номінальний #image13229360