569
25 Rebel Цитати Jerome David Salinger
Чи є люди, які протестують проти системи, є частиною життя. Один з них – письменник Джером Д. Салінгер. Автор культового роману «Кітч у Рибі» лівої літератури на вершині своєї кар’єри та оселився у віддаленій провінції, далеко від галерей міста. Непристойно, його книга стала ручною книгою для декількох поколінь молодих повстанців: він доведений своїм прикладом, що ви можете жити, незважаючи на те, що суспільство очікує вас, щоб зробити щось інше.
Веб-сайт Зібрав котирування від Salinger, в якому поєднується дитяча спонтанність з зрілою мудрістю.
Якщо дівчина настає на дату красивою, яка буде згасити, що вона пізно? Небо! Тому що людина мертва, ви не можете зупинити любити його, поганяти її, особливо якщо він був кращою людиною живою, ви знаєте? Я завжди скажу «Що приємно зустрітися з вами», коли я не щаслива. Але якщо ви хочете жити з людьми, ви повинні сказати речі. Не змінився. Добре, якщо тільки вони можуть бути розміщені в скляному вікні і не доторкнутися. Призначою незрілості чоловіка є те, що він хоче померти благородно за простою причиною, а ознака зрілісті полягає в тому, що він хоче жити волого для простої причини. Все, що вам не потрібно бути особливо вразливим, щоб людина почувала себе сумною, хороша людина також може повністю зіпсувати настрій. Жінка – це скрипка, у вас є великий музикант, щоб зробити його звуком. Погана річ, що іноді приступні речі веселі. Пошкоджені гроші! Ви завжди зберетесь до них. Я не розумію, чому ви повинні знати все і здивувати всіх, якщо це не приносить вам радість. І я захопився такими книгами, як тільки ви читаєте їх до кінця, ви відразу думаєте: це буде добре, якщо цей письменник став вашим кращим другом і ви можете поговорити з ним на телефон, коли ви хочете. З одного дня ви повинні вирішити, куди піти. Ви повинні піти, де ви хочете піти. Відразу. Ви не маєте права витрачати хвилину. Ви не можете це зробити. Коли сонце сяє, це не так погано, але сонце тільки сяє, коли воно радує. Якщо я був Богом, я ніколи не хотів би бути коханим з коханою любов'ю. Це дуже ненадійна. Він захопив ідіотом. Всі ідіоти, які називають ідіотами. Я параноїд навпаки. Я підозрю, що люди збираються, щоб зробити мене щасливими. Я думаю, що життя - це подарунок кінь. Коли людина закохується в любові, він стає приступним. Хлопці повинні навчатися розпушувати війну, щоб вони могли сміятися, коли вони дивляться на фотографії в історичних книгах. Якщо німецькі хлопчики знеболювали насильство, Гітлеру доведеться в'язати власні душі-сірих. Якщо людина має щонайменше мільйон років у своєму розпорядженні, він все одно не може згасити всі стіни у світі. Неможливий. Смішні речі: просто спіймати щось незрозуміло людині, і він буде робити так, як ви хочете. Не можна зануритися, особливо в любові і боксі, а не те, що ви не можете кричати, ви не можете дихати. Важкий з людьми, нестерпним без них. Якщо ви не бачите себе, ви починаєте показувати. А потім це не може бути добре. Я уявляв маленьких дітей, які грають у вечірній вечір у величезному полі, у житні. Тисячі дітей, ні душі, не дорослі, крім мене. І стоячи на краю скелі, над абісом, ви знаєте? І моє завдання – зловити дітей, щоб вони не потрапили в абіс. Ви знаєте, що вони грають і вони не бачать, де вони збираються, а потім я бігти і ловити їх так, щоб вони не падають. Це моя робота. Дивіться хлопчики над хазмою в житку. Я знаю, що це приплив, але це єдине, що я хочу. Я повинен бути фольгою.
через adme.ru