23 Accurate Як Axiom Цитати від Stephen Hawking

4719

Стівен Говерн почався як звичайний молодий геній. Навчався в хорошій науковій кар’єрі, відділенні, студентами та статті. Одного разу виявилося, що юнака серйозно хвора і може тільки прослужити пару років. Стівен був дуже уроджений – 8 січня 2015 року він став 73-річним.

Він майже повністю паралізований, але його мозок продовжує працювати. Зі свого голови, якби з іншого Всесвіту до нашого, обходячи тіло, відкриття, книги та залізне ставлення до життя телепортуються на екран комп'ютера.

Веб-сайт У мене є кілька лапок від кого, хто ніколи не дає.

• Я не знаю, що мій IQ є. Ті, хто цікавиться їх IQ, втратили.
  • Людина - єдина тварина, яка знає, що смерть чекає його, і єдиний, що сумнівається його остаточність.
  • Представляю мене, що життя було гідне життя.
  • Моя мета дуже проста: Я хочу зрозуміти Всесвіт, чому він працює, і чому ми тут.
  • Ми просто розвивалися нащадки на маленькій планеті з неперевершеною зіркою. Але ми маємо можливість зрозуміти Всесвіт. Що робить нас особливим.
  • Astrologers є досить розумним, щоб зробити свої прогнози, так що вони можуть бути атрибути до будь-якого результату.
  • Все моє життя, я дивився на великих питаннях, які ми зіткнулися, і я намагаюся знайти наукову відповідь на них. Чому я продаю більше книг фізики, ніж Мадонна має секс.
  • Де є життя, є надія.
  • Наука та дослідження більше задоволення, ніж заробляти гроші.
  • Моя реальна мрія - написати книгу, яка буде продана в столах в аеропорту. Але для цього, схоже, видавець буде потрібно одягнути голу жінку на кришку.
  • Комп'ютерні віруси повинні розглядатися як форма життя. Це говорить багато про людський характер: єдина життєва форма, яку ми створили так далеко. Ми створюємо життя в нашому образі та подобанні.
  • Я можу сказати з впевненістю, що ми ще не відвідали туристів з майбутнього (після вечірки для туристів з майбутнього, до якого ніхто не прийшов).
  • Головний ворог знань не є ігноруванням, але ілюзією знань.
  • Коли я був 12, одна з моїх друзів буде ще один на сумці цукерок, що я не зробив це. Я не знаю, чи розв’язався цей спір на користь якого.
  • Хтось сказав мені, що кожен рівень я кладаю в книгу зрізи продажів навпіл.
  • Як постійно переключати телеканали.
  • Коли я чую про кішки Шредінгера, моя рука досягає зброї.
  • Я не впевнений, що людська гонка буде жити ще тисяч років, якщо вона не знаходить шлях, щоб вийти в космос. На невеликій планеті можна загинути. Але я оптимістично. Ми обов'язково досягнемо зірок.
  • З усіх систем, які ми маємо, найбільш складними є власні органи.
  • Шкільна наука часто навчається в сухому і безперервному шляху. Діти навчаються запам’ятати механічно, щоб пройти іспит, і не бачити з'єднання науки зі світом по всьому світу.
  • Я помітив, що навіть ті люди, які стверджують, що все є занадто, і що нічого не може бути зроблено про це, перш ніж перетинати дорогу.
  • Життя буде так трагією, якщо це не так смішно.
  • Дуже важливо не відмовитися.
На основі: Esquire

Взяти погляд.:
Прості правила життя Петра Мамонов
Цитати з великих вчених
20 Цитати від Saint Cynic Kurt Vonnegut

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/20-citat-ot-svyatogo-cinika-kurta-vonneguta-850210/