27 Поради в жорсткий час від Stephen King

р.

Він є живою легендою, царем жахів, майстром міфізму та віртуозного письменника. А також чоловіка, який вдалося подолати шкідливі звички і піднятися знизу. Після того, хто, але Стівен Король, який розглянув всі темні кути людської душі, знає кращі способи повернутися до світла?

І якщо в деяких точках життя зупиняється, Веб-сайт Він хоче послухати поради безнадійного оптимізму короля.

Єдиний спосіб життя – жити. Повідомляючи себе, «Я можу це зробити», навіть якщо ви не можете. Якщо ви не можете любити когось сьогодні, принаймні спробуйте не відхилити когось. планета обертається, ви знаєте. Ви можете обертатися з нею, або ви можете чіплятися до чогось і протесту, але потім ви збиваєте ноги. Час загоює все, чи подобається вам чи ні. Час загоює все, бере все, залишаючи тільки темряву в кінці. В цьому темряві ми познайомимося з іншими, а іноді втратимо їх ще раз. Якщо ви не знаєте, що ви не знаєте. У кожного є щось схоже на глухий лопат, який в моментах стресу і неприємностей ви починаєте копати в себе, у ваших думках і почуттях. Позбутися від неї. Згорнути її. В іншому випадку отвір, яку ви копати, досягнете глибини підсвідомості, а потім відмерли будуть виходити вночі. Люди думають, що вони не можуть робити багато речей, а потім раптом вони виявляють, що вони можуть зробити багато речей, коли вони знаходять себе в десперативній ситуації. Неспокійно і спокійно. Неважливо. Це тільки ті, які ми живемо після того, що справа. Єдиний спосіб говорити з фольгом, щоб ігнорувати його. Одне з улюблених речей Бога, щоб зробити, щоб змусити тих, хто сказав: "нехай" діяти. Ми отримуємо свободу. Найкрасивіші слова в будь-якій мові є «Я пробачу». й Будьте обережні, коли ви програєте щось, тому що ви можете отримати його. У будь-якому випадку, що ви можете сміятися через тридцять років, не витрачаючи час. Я думаю, що це щось дуже близько до безсмертності. Якщо ви не хочете, щоб жити або жити. Якщо ви не контролюєте свою гніву, ваш гнів буде контролювати вас. Коли людина перестає змінюватися, перестає відчувати себе, перестає любити, він гине. Ми живемо в боротьбі з кожним днем. Якщо ви відчуваєте себе поганим, це навряд чи інші будуть щасливі з вами. Вдосконалити світ важливо, але важливо, щоб потрапити в туалет самостійно. Удачливий фольги. Всі вони можуть сподіватися на, бідні речі. Пам'ятайте, що надія хороша, можливо, навіть найкраща з усіх. Не вмирає. У будь-який час дня або ночі, щоб все всередині вигорає. Він може бути справедливими і вельми, але пам'ятайте, Бог допомагає тим, хто допомагає собі. Ми завжди думаємо, що ми можемо зробити краще, навіть якщо ми отримали все, що ми хотіли. Якщо це біммер, дайте і вирушайте до бібліотеки. Надія для кращих і очікувань найгірших.

Детальніше про котирування Стівена Цара вПро ньогой

Ось деякі статті з цікавими коментарями:
25 Пошкоджені реальні цитати Neil Gaiman
25 Цитати з несухованої цині Джорджа Карліна

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-citat-neprevzojdennogo-cinika-dzhordzha-karlina-851860/