Моніка Bellucci пост адорації

Я не можу вірити, що вона 50, Monica Bellucci - це мрія жінка. Вона не схожа на інші актриси, так само як і всі актори не трохи люблять її. Вона називається «Італійські богиня», краса якого бореться з будь-яким чоловіком, коли вона проходить.

Вона є матір'ю двох красивих дітей, говорить про три мови і практики йога. Ця жінка є божественною і нічого не додається. Веб-сайт Я збираю для вас найкращі котирування і фотографії актора, які неможливо не любити.

Краса стає проблемою для жінок тільки в двох випадках: коли немає і коли немає нічого, але краса.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Жінка може любити, якщо вона ніколи не листя. Але можливо, що день прийде і піде, якби я не любила його на всіх.

Краса стає живим і цікавим, коли він прихований одягом.

На мій погляд, це приступ, будучи молодим і красивим, щоб стати змістом деяких жирових відкладень, щоб загорнути життя нескінченно на вечірках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Знання людини значно зросла в технології, але не в сенсах.

Не про слів. У фортепіано мисливець не скаже слово в фортепіано і виграв Оскар.

Фемінність – гармонія, природність та чуттєвість.

Я не розумію жінок, які говорять про те, що чоловіче бажання демеани їх. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони просто не в собі.

Я гарна мама. Але це не означає, що я хороша дівчина. Мені потрібен ризик.

Почуття внутрішнього комфорту - це не те, що ви шукаєте, але як ви відчуваєте всередині.

Краса - це сила, але тільки якщо ви знаєте, як його використовувати. Якщо ви не можете їздити, вам не потрібно.

Кожна жінка любить бути коханою.

Любов живе тільки тоді, коли є повага один одному і свободі. Бажання володіти іншим як те, що є абсурдом.

Не щастило людей, які є ревнощами, тому що вони допускають вас краще.

Не належить до нас, а не наших дітей. Ми можемо поділитися з людьми, які ми любимо.

Я ніколи не хочу бути 20 знову. Я дуже щасливий зараз, ніж я був тоді, тому що в цьому віці ми все ще звикли знати себе, намагаючись розібратися, хто ми хочемо бути, страждаючи від себе. Я точно знаю, що я хочу жити без.

Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не бути тонким. Я гарну лазу природи. Я люблю їсти. Я реальний, що я. І вона не має наміру бути підробкою.

Хтось сказав мені, що всередині всіх художників є спальні красуні, і кожен раз вони грають роль, одна з цих красунь прокидається вгору. У нас є все. Ми просто повинні побачити її.

номінальний #image9311860