25 Котирування від Genius Physicists

р.

Звісно, письменники, філософи та інші людські риси можуть говорити красиво про все в світі, але тільки фізики дійсно розуміють світ і природа речей. Крім того, вони реальні мрії, романтичні та люди з найбільш розвиненою фантазією.

Веб-сайт Він ділиться цитатами великих вчених, які можуть надихати всіх творчих подвигів.

Нікола Тесла.Інвентар в галузі електротехніки, інженера, фізика.

• Чи знаєте ви вираз «Ви не можете стрибати над головою?» Це помилка. Людина може зробити все.
  • Дія навіть найменшого істоти призводить до змін у всьому Всесвіті.
  • Сучасні вчені поглиблюють замість чіткого. Подумати чітко, необхідно мати розум звуку, і можна подумати глибоко і бути абсолютно божевільним.
  • Якщо народ не може бути успішно атакований, війни перестануть.

Лев ЛандауРадянський теоретичний фізик, засновник наукової школи, академік Академії наук СРСР, лауреат Нобелівської премії з фізики (1962).

• Найбільше досягнення генія людини полягає в тому, що людина може зрозуміти речі, які він не може уявити.
  • Кожен має достатню міцність, щоб жити гідним життям. І все це говорить про те, що важко час зараз є розумним способом, щоб виправдати свою бездіяльність, лінь і різні тьмяності. Ви повинні працювати, і ви бачите, час зміниться.
  • Найгірший гріх буде нудний! Коли прийде останній суд, Бог буде закликати і запитати: Чому він не використовує всі благословення життя? Чому ви пропустили мене?
  • Жінки гідні поклоніння. Набагато, але особливо для їх терпіння. Я переконаний, що якщо люди змушені дати народження, людство буде швидко вимирати.
до 1 2 3 4 5+

Нілс BohrДанська фізика і філософ, лауреат Нобелівської премії в галузі фізики (1922).

• Експерт - людина, яка зробила всі помилки в дуже вузькому спеціальності.
  • Ваша ідея, звичайно, божевільна. Що таке питання?
  • Якщо квантова фізика не лякала вас, ви не розуміли.
Р

Петро Капіцарадянський інженер, фізик, академік Академії наук СРСР, лауреат Нобелівської премії з фізики (1978).

• Ніщо не заважає людині стати розумним, ніж він був вчора.
  • Людина молодий, коли він не боїться робити приступні речі.
  • Головний знак таланту – коли людина знає, що він хоче.
  • Творчість – це свобода, щоб зробити помилки.
Ернест РутерфордБританський фізик Нової Зеландії, один з засновників ядерної фізики, лауреат Нобелівської премії в хімії (1908).

• Якщо вчений не може пояснити очистку в лабораторії значення його роботи, він не знає, що він робить.
  • Всі науки діляться на фізику і штампування.
  • Визначено три етапи у визнанні наукової правди: перший «пристрасний,» другий – «вразливий в ньому», а третій – «відомий». й
690852

Річард Фейнман.Відрізняється американський фізик, Один з творців квантової електродинаміки та атомної бомби,Нобелівська премія з фізики (1965).

• «Я можу це зробити, але я не буду», але це просто інший спосіб сказати, що ви не можете.
  • Я думаю, що я можу сміливо сказати, що ніхто не розуміє квантової механіки.
  • Фізика як .... Може не дати практичних результатів, але це не підстави для того, щоб впоратися з нею.

Детальніше про великі фізики:
Unrelative Ейнштейн
23 Accurate Як Axiom Цитати від Stephen Hawking

www.adme.ru/zhizn-nauka/23-tochnye-kak-aksioma-citaty-stivena-hokinga-854610/