567
20 котирування від Sheldon Cooper про те, що це подобається бути ідеальним
Серія «The Big Bang Theory» стала мега-попульовим з першого ряду в основному завдяки найяскравим характером усього проекту - доктором Шельдоном Lee Cooper. Неприємний геній з надмірно високою самооцінкою давав шанувальникам ситком багато ловучих і виразів.
Про насВеб-сайт Я підібрав 20 котирування від Sheldon Cooper про те, що це подобається бути ідеальною.
У мене є дуже широкий спектр контактів. У мене є 212 друзів на MySpace. Ой! Не вистачає чаю ромашки в світі, щоб заспокоїти шавлія в грудях! Не можна забувати! Я не забув нічого, оскільки мій мама припинив грудне вигодовування. Він був дощовий вівторок... З санвузлом, ми на "ви." Я не хочу, щоб вирватися, але я провів більшу частину п'ятого класу в туалеті. Ох, тяжіння, ви несердний бітч! Це не квартира, це дика воронка ентропії! О, Маріо, якщо тільки я можу контролювати людей, які я контролює вас. Я не божевільний. Моя мама перевірила мене. Добра ніч, ви нездатні маленькі люди! Трохи непорозуміння? Він був Галіло і папа, яка мала трохи непорозуміння! Ножиці вирізати папір, папір обмотує камінь, камінь дрочить сарду, запашні отрути Сок, Сокка розбиває ножиці, ножиці відрізають голову сарди, сарда з'їдає папір, паперові рамки Сок, Сокпарює камінь, і, як правило, камінь розбиває ножиці. Ой так! Серед смайликів я б була колоною з столицею D. (Подивитися під знаком на стіні, "Чи ви в Шелдоні.") Найгірше про цей напис пропущена кома. Ніщо не руйнує відносини, як тісне знайомство з іншими гігієнічними звичаями. Я бачу, я буду знову повертатися, але автобус зупинився, щоб дати людям. Почуття? Ви думаєте, що я хіппі? (Весільна та бернадецька.) Я ніколи не розумію, що потрібно поділитися своїм життям. Може бути, тому що я ідеально підходить для себе. Я хочу зустріти стільки щастя в одному, як я знайшов в собі. Взимку це місце досить близько до обігрівача, але не закривати достатньо, щоб ви потілилися; влітку це просто в шляху повітряних струмів від відкритих вікон, там і там; це під таким кутом від телевізора, який він не прямий, тому звук хороший, але не так далеко, щоб спотворювати картину. Я можу піти, але точка ясно. Бугашенка!
через adme.ru