10 вправ для поїзда пам'яті

Мозок - це те, що любить бути мережива. Трохи можливість перевернутися, він «змивається» і починає «миття з допом. й

Щоб кинути його трохи і тренувати пам'ять, Веб-сайт Він пропонує деякі цікаві вправи з книги Анжела Наварро Чи не змінює.

Вправа 1 дифузії Готель

Пам'ятайте про хвилину розташування точок і ліній в перші чотири лінії. Потім, не дивлячись на них, додайте відсутні лінії в нижній чотири лінії.

364919, Україна

Вправа 2 дифузії Ім'я *

Винахідні асоціації для чисел та слів за їх зовнішнім виглядом. Ви можете провести стільки часу, скільки вам потрібно. Потім закрийте їх і відповідайте на запропоновані запитання.

Відповідь на питання:
1,1 км Який номер відповідає сніговику?
2,2 км Які номери відповідають ярину і свічки?
3. У Які числа відповідають вітрилам, яйцем і зміям?
4. У Які номери відповідають повітряній кулі, птах, дитяча гірка і качка?

Вправа 3 Комплексність Ім'я *

На малюнку зліва 20 секунд. Тоді, не дивлячись на це, розкажіть, що з чотирьох фігур на правому ідентичному.

р.

Вправа 4 Складність Ім'я *

Пам'ятайте список покупок на час, який потрібно. Потім, не дивлячись на це, підкажіть мені, що з переліків нижче правильним. Будь ласка, зауважте, що замовлення може бути змінено.

461730

Вправа 5 дифузії *** HOTEL, БРОНЮВАННЯ ***

Пам'ятайте групу тварин на малюнку на одну хвилину.

Потім, не дивлячись на картину, напишіть назви тварин в алфавітному порядку.

Вправа 6 дифузій *** HOTEL, БРОНЮВАННЯ ***

Вивчення двох списків слів. У правому стовпчику є анаграми до слів зліва. Посилання на кожне слово з лівого стовпчика на відповідне з правого і запам'ятовуйте їх.

, Україна

Подивитися на стовпці нижче і від імені голосувати слова, які відсутні.

Вправа 7 дифузій*

Пам'ятайте одяг, предмети і назви цих чотирьох дівчаток за хвилину і половину. Далі закрийте картину і відповідайте питання нижче. Визнайомтесь з оригінальною і правильною.

Відповідь на питання:
1,1 км Хто має сині луки на голову, Марія або Біб'яні?
2,2 км Що таке ім'я дівчини в блакитних черевики?
3. У Яка дівчина має чубчики і горка костюм?
4. У Яка дівчина має кошеня, Юана або Біб'яна?

Вправа 8 дифузій*

Пам'ятайте наступні пари зображень і слів за 30 секунд. Далі напишіть ці слова на шматку паперу в тому ж порядку, не дивлячись на малюнок. Порада: Дивитися підключення об'єктів і слів, об'єднання полегшить запам'ятати.

Вправа 9 дифузії *** HOTEL, БРОНЮВАННЯ ***

Вивчайте малюнки на квадратах до тих пір, поки необхідно. Коли ви думаєте, що ви пам'ятаєте все, закрийте картину і відповідайте питання.

Відповідь на питання:
1,1 км Скільки квітів з трьома пелюстками показано на малюнку?
2,2 км Скільки чорних квітів зображені на малюнку?
3. У Скільки квітів є лише п'ять пелюсток, але не додаткові елементи будь-якого роду?

Вправа 10 дифузій* Ім'я *

Вам необхідно облаштувати дитячу кімнату. Нижче ціни на каталог меблів. Згадайте їх за хвилину, після чого закрийте етикетки і відповідайте питання нижче.

Скільки грошей ви будете витрачати, якщо ви вирішили купити двоярусне ліжко, круглий мат, два стільці, два лампи і двосекційний шафа?

Зайдіть погляд.:
10 трюків, які полегшують вашу математику
10 додатків для перекачування мозку
Brain вправи, які допоможуть вам розширити свою свідомість

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/uprazhneniya-dlya-mozga-kotorye-pomogut-vam-rasshirit-soznanie-707810/