Не боятися змінити свою професію.

Веб-сайт Анна Аркадова і психології пропонують проявляється про те, як рано і часто некоректно ми вибираємо довгостроковий бізнес.

Анастасія Немоляєва познайомилася з акторами стати меблевими дизайнерами, а без п'яти хвилин кандидат технічних наук Сергій Казарновський - направити, а потім творчу педагогіку. Мій філолог знайомий і став медсестри. Недоздатний в своєму роді.

Дочка Дмитра Лихачева колись сказав про батька, що він був настільки чудовим, що він мав одну мету, одну роботу і одну сім'ю. Так він не торгував.

Може бути, я можу перемістити об'єкти з моїми очима, не кажучи вже про шоу-бізнесу, і я навіть не закриюсь до нього. Що я запитаю тебе? Про нас

Час працює. Що таке?

У 1932 році світ відсвяткував жертву смерті Ґете. Іспанський філософ Хосе Ортега y Gasset написав статтю з нагоди. «У пошуках Готе.» Що говорять про людину в такий день? Особливо геній? Наскільки він досяг, і як щасливий людина, що перезавантажує плоди своєї праці. Ах немає. Ортега мала точну протилежну ідею. Ім'я Все гарне - це чудовий Goethe, але не те, що він зробив в житті. Я маю на увазі, невірний хлопець. Фауст, звичайно, є значним, але відверто невдалим. Тут знаходяться корисні копалини, рослини, гінкго білоба, він відкрив, омолоджуючий мозок – все, що зайняли геній на початковому етапі, відіграли багато щасливих роль у житті, ніж література.

Що ви бачите? Так, принаймні беремо обличчя - "неприємні складки у роті" практично у всіх юнацьких портретах! До речі, більшість його днів в загальному позитиві Goethe витрачається, як ви знаєте, в поганому настрої. Це перша ознака поразки. Далі Не існує особистого життя, або він відходить від жінок або жінок від нього. Втеча (від долі, не інакше!), за принципом, основа біографії Готе. Від Weimar до Weimar, від Weimar. Ось другий. «Фауст» свого, де всі й мандрівники, пише Бог знає, скільки – це розпад. В короткий час «що був його долею, дегенерований в талант», - укладає Ортега і Гассет, посилаючись на ботані, і залишає читача при втраті.

Є повне незадоволення виняткової особи з власним скриптом. Як проголошено героїні Ахєджакова: «Дуже, ви знаєте, якщо в Московській Раді ...» Я маю на увазі, Якщо геній не вдалося, як ми, смертники, впізнати наш справжній виклик і не помилитися? В іншому випадку, якщо це не диплом, кар’єра або банківський рахунок?

Моя однокласник Yvette, після читання для естетичного екзамену «У пошуках Goethe», зануренням на ніч. Вона, як, дійсно, кожен другий в нашому курсі, бере бурю не першу освіту і, як, навіть насолоджуватися світлом в кінці тунелю, а потім виходить, що пошук не дає ніяких гарантій! Але одна з головних віртуозів Aristotle полягає в тому, щоб реалізувати свої здібності в нездатній вигоди.

Тепер, де ми, і де Арістол. . й

На жаль, в наших думках, різка зміна професії була недавно пов'язана з нездатністю і фриволітністю, або з дратівливою програшкою (тільки в останньому виданні отримала благородну конотацію в жанрі вниз.

Коли я після університету, працював протягом трьох років в школі, раптом з часом закінчився курси косметики і зацарював на рік у власній краси-кабінеті, родичі ... добре, не перестали говорити мені.

Чоловік, як правило, сказав, що він одружений дівчину з філіалу, і, очевидно, доведеться розлучення перукаря.

Тим часом я пішов на ліжко з гаслом пародія: Зайдіть до роботи! О, я любив це все! О, як я зацарював серед цих порошків і ароматів! О, як я спінив глухий питання в моїй голові: Я народився для лазень і масажів, навіть для загального доброго? Це право, інтелектуальний громадський недбалий, право?

Тим не менш, в середині моєї трансформації і прибутку, незрівняні з зарплатними вчителями, я раптом помітив, що я припинив читання і, в частині, навіть говорити. І поєднуючи все це, я перекладаю гідність, в принципі, ремесла в категорію рубати. І пішов до Літературного інституту через кілька років. І вона стала, що вона була. Я не шкодую. Але від цього досвіду (частина безцінних правил оформлення!) Я назавжди запам'ятався щасливим ранковим тривожним годинником, який зараз це таке. Головний експерт професійного благополуччяй

Фат - це те, що не вибрано. Філософ пише. Здавалося б, що тероризм – і раптом він несподівано підтвердив психолог Наталія Колмановська.

«У нашій психіці та тому педагогічній традиції, на жаль, ми обираємо нашу долю. Так, вони змушені швидко приймати рішення (навсе і для всіх!) що і як робити інші життя. І це не найбільша проблема. Найбільший Ми попросимо вибрати кримінальне рано. У віці 16-18, коли наш психат ще не був сформований для критичного ставлення не тільки до світу, але до себе. Жорстко кажучи, підліток не має можливості послухати себе і зрозуміти - де щось без чого він не тільки не може жити, але що ще принесе йому гармонію і визнання? (Визнання є дуже важливим моментом психічного комфорту.)

І, так як безпека нашого життя (і його тривалість) об'єктивно збільшує весь час, наше зростання постійно підштовхується назад. Сьогодні він коливається від 20 до 30 років. Більш того, багато цього стану не виходить. Тож не дивно, що вибір, виготовлені в молоді, часто неправильні.

Але є хороші новини.

Знайте свою відмову вже успіху. Змінний курс є необхідним кроком, якщо ми хочемо жити щасливим життям. І є дійсно багато прикладів. Але є один стан – необхідно виростити. Для прийняття відповідальності за прийняття рішення. Інакше, мотив для такої краси пригода знову стане трендом, авторитетом, навіть романшкою, але не нашим особистим почуттям долі.

Дивитися також.:
15 великих людей, які називають без талантів
85 сайтів для пошуку віддаленої роботи

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/85-sajtov-dlya-poiska-udalennoj-raboty-845610/