20 Цитати Max Fry, які дають вам віру в чудеса

Max Fry – літературна псевдонімія двох авторів – Світлана Мартиничик та Ігор Степін. Вентилятори стверджують, що їх книги настільки звикли, що неможливо відірвати від дивовижних персонажів, неймовірних сюжетів і фантастичного світу після перших сторінок. І ці книги називають чудовим літературним антидепресантом і бійцем з повсякденного життя.

Веб-сайт Я збирав кілька фраз з книг Max Fry - хороший майстер, який дає віру в чудеса і надію, що всі бажання будуть вірними.

Ви повинні любити і похвалити себе. Не довіряйте такого відповідального бізнесу незнайомцям! У мене є велике правило: якщо що відбувається зупинки лиття, необхідно негайно залишити. Ви і я зробив краще, ми могли. Ми все одно повинні зробити те, що ми не можемо зробити, а потім успіх гарантований. Довгий живий спліт особистості - найкоротший спосіб психічного балансу! Якщо ви відхиляєте клітку в абіс, чому не спробувати літати? Що ви втратите? Кожен завжди залишає за собою нагоду. Не можна повернути, хтось ще завжди повертає. Очікується і сподівається, що раптово йде з розуму, але поспішаючи по місту, і виконуючи припливні речі саме те, що вам потрібно! Іноді вирішальний крок вперед є результатом гарного удару в ас. Найкраща подорож є одним, що не має кінця. Кожна жінка божевільна птах. Проблема полягає в тому, що більшість людей не хочуть вчитися літати. Вони просто хочуть зробити гнізда. Що потрібно йти, де потрібно, а не куди потрібно йти. Якщо нинішній краєвид істоти нестерпний, ми повинні негайно перетворювати все вгору, вивести небо до землі і подивитися, що відбувається. Якщо немає виходу поруч, ви повинні створити його самостійно, від імпровізованих матеріалів. Кожна людина – це колесо фортуни і девілів з нуфбоксу, єдина і унікальна причина власних неприємностей. Начебто, що світ сповнений злаків, Це може бути повною, але це безперечно. До речі, ви помітили, що цей світ сповнений людей, які цілком впевнені, що вони добре розуміють, що відбувається іншим? Знайте, що поговорити з кимось про це знак взаємної симпатії. Коли у вас є щось для того, щоб тримати тихі разом, це початок істинної дружби. Ви все ще відчайдушно щасливі, ви просто звикли до неї. «Вікторія на всі витрати» не мій девіз, мій девіз відрізняється: «Вікторія коштує недорого». У всіх випадках, коли ви повинні кинути себе в абіс, щоб нарешті переконатися, що ви завжди змогли літати. Давайте їхати додому, сер Макс. Нехай їсть, жир і думки. Попередній перегляд: pinterest

www.pinterest.com/comfortspringst/cottage-country-shabby-chic-ideas/