20 цитат Фізико-полігіста Маргарія Фейнмана

Америка. Він був дуже різноманітним від звичайних фізиків, як і до жарту, розповість цікаві історії. Студенти на своїх лекціях були зайняті, оскільки це не тільки зрозуміло, але й цікаво. Займав участь у фізиці, і вдалося зробити багато відкриттів, тому достатньо для Нобелівської премії.

Веб-сайт Я збирав деякі прості правди з Річарда Фейнмана, які розуміли життя на квантовому рівні.

Ви не несете відповідальності за те, що інші люди очікують вас. Якщо занадто багато очікувати від вас, це їх несправність, не ваша несправність. «Я можу це зробити, але я не буду», але це просто інший спосіб сказати, що ви не можете. Які питання не є власністю, але можливість його створення. Я уповільнився - в першому місці я отримав - і уважно прочитайте наступний вирок. Я не пам'ятаю це точно, але це було дуже схоже на це: "Досвідник соціальної спільноти часто отримує інформацію через візуальні, символічні канали." Так я перетворив вирок і нарешті перекладав його на нормальну мову. Ви знаєте, що це означає? "Народні читання". Другий психіатр був очевидно більш освічений, оскільки його локшина були важче читати. Фізика як секс: може не дати практичних результатів, але це не причина, не залучати до неїй Чим менше людей культури, тим менше вони здатні думати, тим швидше вони втрачають голову. Що я не можу відтворити, я не розумію. Одного разу я думав про прийняття ...... але я був рубаний: Я люблю думати, і я не хочу руйнувати автомобіль, який допомагає мені з ним. Звісно, існує тільки одне життя для кожного з нас, і коли ви робите всі помилки і починайте розуміти, що ви не повинні робити, то воно приходить до кінця. Я завжди хотів би досягти успіху в речах я не маю. Щоб додати один другий до свого життя, вам доведеться літати по землі 400 мільйонів разів, але всі ці сніданки літака будуть скорочувати ваше життя набагато більш різко. Якщо ви вчений, квантовий фізик, і ви не можете розповісти про п'ять років, що ви робите, ви charlatan. Я завжди роблю це: Я входжу в щось і подивитися, як далеко я можу піти. Математика може тільки довести тривіальні теореми, оскільки кожна теорема, яка доведена, є тривіальним. Головний принцип не лякати себе. Це найпростіший спосіб, щоб фокусувати себе. Ви повинні бути дуже обережними тут. Вон Нейманн дав мені цікаве уявлення: Ви не повинні бути відповідальними за світ, який ви живете. В результаті порад Неймана, я розвивав дуже потужне почуття соціальної безвідповідності. Він зробив мене щасливою людиною з тих пір. Що нам дуже потрібна фантазія, але уява в надійному проході. Намагатися відкрити щось секрет - один з моїх захоплень. - Скільки ви цінуєте життя?
- Поза «69»
- Чому ви скажете "sixty-four"?
до Як ви думаєте, що значення життя можна виміряти?
- Нове! Я маю на увазі, чому ви скажете "sixty-four" замість "seventy-three", наприклад?
- Якщо я сказав сімти-три, ви запитаєте мене те ж саме питання.

Зайдіть погляд.:
23 Accurate Як Axiom Цитати від Stephen Hawking
25 Котирування від Genius Physicists
17 котирування Sigmund Freud, що розповість про себе

Сайт: www.adme.ru/zhizn-nauka/17-citat-zigmunda-frejda-kotorye-rasskazhut-o-nasamih-858310/