Как побороть свою лень

Щоб почати з того, щоб зрозуміти, що лінь не існує. Так, ви чули прямо: немає такої речі, як лінь. Таким чином, будь-яка спроба боротьби з озимістю більше схожа на битву з вітринами.

Якщо ви хочете зробити свою роботу? Не хочете, щоб ви вийшли вранці? Ви завжди пізно? Не робіть це? Руки вниз? Ви не можете зробити себе? Втратити ентузіазм?

Це ефекти, але не викликає.

Лані не існує, але такі умови досить реальні:

• не схожий на те, що ви робите;
  • зниження енергії;
  • Відсутність масштабного бачення і, як наслідок, непорозуміння «що мені потрібно»;
  • Відсутність поточних цілей і, в результаті, застій енергії.
Кожен з цих явищ має симптоми, які ми використовуються для виклику лізису - не хочете робити і руки нижче - але вони обробляються абсолютно різними засобами. Цілувати причину, і симптоми будуть йти самі по собі – це універсальне право природи. Неперевершено, намагаючись боротися з наслідками тільки має короткостроковий ефект.

- Я не можу рано вранці, вони розповідають мені.
до Але якщо завтра ви повинні подорожувати по всьому світу в команді однодумців, де протягом року ви повинні будете отримувати рано вранці, то як? Складання? Ви замовляєте? (І ви будете щасливі, якщо це поїздка, що ви мріяли.)

Як вилікувати істинні причини лінь і жити в диску? Я буду дивитися на кожну державу окремо.

1,1 км Laziness як наслідок зробити щось неloved

Несловенна окупація, безглуздий бізнес, стипендія або суперечка внутрішнім нормам дій викликає не просто лінь, але включає в себе внутрішню блокування. Тексти пісень, а це означає: ваші руки буквально не піднімаються, і це в прямій пропорції, щоб вижити. Чим вище ваша обізнаність, тим важче жити без сенсу.

до Що таке сенс свідомого життя?
до Значення життя полягає в тому, щоб вибрати своє власне значення і дотримуватися його.

Не достатньо відмовитися від загальноприйнятих норм. Дуже мало «забір і кинути» – потрібно вибрати свій власний бізнес, власний сенс і зданий йому, інакше ви повинні дізнатися, що підвішений стан не краще, ніж в рамках суспільства.

Я отримую ще один вид електронної пошти з стабільною консистенцією. Тема: «Я даю свою незлову роботу. Я героя.й У цьому випадку я завжди хочу відповісти:

доМоя подруга, ви будете героя, коли ви отримуєте щось близько і терпіння, щоб його слідувати.

Той факт, що ви залишили незаслужену окупацію, не врятує вас від лізису та інших апатологічних станів. У цій точці, найскладніше буде починатися: зрозуміти, що ви не можете знайти себе, і ви не можете знайти свій власний бізнес, але ви можете вибрати те, що вам подобається і почати робити це. До неї з душею.

Люди бояться вкладати душу. Афраїд для дачі. По-перше, вони хочуть бути близькими або що бізнес, якось відразу заповнює їх, і тільки тоді вони готові дати. Але це не працює для майбутнього. Природа чітко показує нам:

Ви сідаєте навесні, ви перезавантажте восени.

Ті, хто не січать або хто не має терпіння, щоб подбати про їх розсаду до осені, не робіть нічого. Вони говорять про світ буквально в цій мові:

• Шановний сад, подаруйте мені солодку і смачну полуницю першим, а потім висаджувати її і висихати її.
  • - Дорогий світ, перш за все дайте мені улюблену річ, яка надихає і наповнює мене, а потім я зроблю її з душею.
Що робити з такими нехтованими кейсами? Як ви сказали йому відповісти на це? Ось симптоми страждань і лінь, так що вони думають і йдуть лікуватися для немовляти.

Калм любов до причини (що не має нічого робити з миттєвою ейфорією) іноді йде через час, разом з першими результатами, коли ви повинні подолати свої страхи і відкрити нові горизонти можливості.

2. Лазність як наслідок зниження енергії

Зниження енергії є ще однією причиною симптомів лінь і може статися навіть в найбільш приємному процесі. Ви втомилися, перероблялися, ваша сила занепадала, руки опущені, ви починаєте думати («Це випадок я вибрав?»), є зв'язки творчості та іншої самотортури, тоді як вам просто потрібно відпочивати, відновити сили і кровообіг енергії в вашому фізичному тілі.

Перше, що важливо розуміти, що може бути зниження енергії навіть в самому улюбленому процесі, і це не означає, що потрібно кинути все і кинути себе в новий бізнес в надії, що буде один "солідий любов".

Причини здачі? Товстушка, як моральна, так і фізична. Вимкнено відпочивати і скидати. Тут важливо розуміти роль харчування та фізичного навантаження, які впливають на наш тон.

Якщо ви діагностували зниження енергії, перше, що робити, щоб повернути сили через відпочинок і релаксацію.Не приймати ніяких рішень в цій державі. А потім ваше завдання полягає в тому, щоб мінімізувати такі занепади, тобто довести спорт, здорове задоволення і правильне харчування в щоденне харчування.

3. У Laziness як наслідок відсутності масштабного бачення

На цій темі є весь матеріал «Скальове бачення як весняний щит для росту» – читання. У нижньому рядку є те, що ви шукаєте щось, що ви зацікавлені в тому, що ви досягнете достатнього часу, щоб зробити ваші перші гроші, отримувати перше визнання, і так далі — вам просто потрібно велике бачення, щоб зберегти еволюцію.

Вирощено з дитячих штанів, це час, щоб виростити, і це час, щоб оновити власні цілі. Якщо перед тим, як купити автомобіль і 100 000 рублів на місяць, ви думали «попередньо», то коли вони з'являються, стає надзвичайно очевидним, як трохи це таке. Так, не вистачає, і не достатньо. Можливо, звісно, вдарити на “позбудженням з его і бажання її джендери”, або можна визнати, що Цілі досягнення є великим каталізатором для внутрішнього росту.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Велике бачення допомагає визначити значення в повсякденному житті і подолати його, рутинний, хоровий.

Але якщо такого бачення немає, то людина з внутрішнім об'ємом і нездужанням стає нездужанням, і він починає долати щоденну лінь. Неприємний для задоволення тут, навіть спорт не допоможе, глобальна, велика і яскрава мета необхідна для пробудження апетиту і смаку для життя.

4. У Laziness через брак поточної мети

Постільна вода відмерла. Що говорить це все.

Те ж саме відбувається з енергією: коли він не має чітко спрямованого каналу, це просто застій всередині, викликаючи всі ці неприємні стани - ви хочете спати, коли ви не втомилися, ви хочете їсти, коли ви не голодні, і так далі. Це дуже неприємний, але ви звикли до нього.

Невикористані м'язи атрофії, а потім вона займає багато роботи, щоб перемішати їх і повернутися до тону. Те ж саме стосується вашої внутрішньої міцності, яка без використання починає дарувати солодкість. Звісно, ви ледачі в цьому стані. Ви б'ятаєте.

Тут все залежить від рівня нехтування ситуації, але в глобальному сенсі, вихід завжди буде одним – яскрава мета, яка підштовхує вашу істоту. І це поточна мета, яку ви можете розпочати рух в даний час, і не пізніше. Тому що тепер ми маємо.

Ті, хто провів своє життя, чекають на велику і велику мету, щоб поводити свої голови, люблять 30-річний незайманий чек на принц. Діти, перш ніж дістатися до ніг до будь-якої маленької мети. А потім піти далі. Це гірський підйом. Захоплююча подорож, до речі.

Втратити вагу. Зробіть мільйон доларів (для початку). Дешеві авіаквитки до м. Камчатка Відкрийте свій бізнес. Гачок корпусу Mercedes. До чогось і довести його до кінця. Це єдиний спосіб дізнатися в своїй практиці, що все в цьому житті реально і простіше, ніж здається.

Підсумок: Не можна побороти лінь, і не потрібноМи повинні працювати над тим, що це викликало. І працювати якомога швидше, щоб не почати цю психічну хворобу і не звикати до життя без кольорів.

Дивитися також.:
Поверніть все. Люди втомилися життя

Türkçe, English, Русский, Українська...