Всі символи Дісней мають однакові обличчя.

Ви коли-небудь помітили, що всі дівчата в мультфільмах Disney мають щось спільного? Олексій, автор блогу Something Classy, побудував свою теорію і спробував його розібратися.

Веб-сайт Публікуємо, що кожен вже бачив, але не особливо помітив.

- Я зрозумів це після мультфільму «Пуцле». Спочатку я думав, що були три жіночі персонажі і два відчуження. Але я дивився причепа і зрозумів, що фіолетовий і червоний є чоловічими істотами.

Я зроблю картину своїх обличчя і зрозумів, що було конфусковано:

614187

Дві чоловічі персонажі мають дуже різні риси обличчя один від одного, і три жінки мають однакові риси весь час – кругле обличчя з невеликим носієм.

Так я взяв чоловіків і жіночих персонажів з мультфільмів Pixar-Disney.

І пофарбуйте їх обличчям. Дивитися на чоловічій частині:

391267

І тепер для жінки:

Що пекло?!

Просто подивіться на картинку обличчя знову, якщо ви думали, що я був жартом.
Виявляється, що будь-яка дівчина з мультфільмів Disney – Pixar – це клон попередньої. Круглі щоки, підозро маленький ніс. Ви не думаєте, що жінки відрізняються один від одного?

Дісней, чому всі дівчата в останніх мультфільмах виглядають як два краплі води? Не скажи мені, що вони важко зображувати, перестати думати, що всі дівчата мають круглий обличчя дитини і невеликий ніс дитини! Тепер ви не втрачте відповіді!

Хлопці в мультфільмах є все: з міцною підборіддя, круглий, худий, повний, відчужливий, милий, потворний. І для дівчат, які ви не залишаєте нічого іншого, але повинні бути круглі красуні. Це неправильно.

Так, просто порівнювати чоловічих героїв:

І жінки:

І тепер ви не можете ігнорувати його:

номінальний #image17106760