Генійські перли викладачів університету

78613929

Однією з найяскравіших відкриттів студентського життя, звичайно, є спілкування з вчителями. На лекції можна почути багато дивовижних, життєздатних і просто смішних фраз з губ професорів.

Сьогодні Веб-сайт Зібрали виписки вчителів, які розмістилися в мережі за вдячними студентами.

• - Розкажіть мені, ви кладете на тестові машини для відвідувань?
    - Ви знаєте, що він схожий на якість сексу за наявністю людини.

• Учитель Matan про філологів:
    - Плювати на обличчі когось, хто говорить, що філологи ніжні фіалки з горінням очей! Я тебе! По суті, вони похмурі жовчні типи, готові кидати мову співрозмовника для фраз, таких як «плата за воду», «мирий день народження», «холок в палаті»...
    Голос з останнього столу:
    до Що неправильно з тими фразами?
    Учитель скоригував свої окуляри:
    до І на корпсі, юнака, вони стрибають.
  • до Коли ви починаєте компанію, необхідно негайно знати, куди ви хочете піти. Ви перебуваєте в точці А і ви повинні рухатися до точки B. Головне, щоб мати чітку ідею де це. В іншому випадку можна дістатися до іншої точки.
    - Точка C?
    - No, точка Г.
  • до Як розмножуються раки?
    - За допомогою установки Dota на консультацію. Більше питань?
, Україна

• У нашому ресторані ви зможете насолодитися вечерею. Знайте, нехай не буде сумним. Так гирардин помер.
  • Тільки економісти, математики та історики не п’ють у складних ситуаціях.
  • Захворювання вашого покоління – прагнення знайти все в Інтернеті, від початкових джерел до чоловіків.
  • Студент: Родіон Юрійович, ви знаєте, чи відпочиваємо на 7-му?
    Р. Я не знаю. Що це таке? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Всі роботодавці знають, що хороші студенти навчають і працюють, але погані солдати ...
  • Завтра ми відвідаємо психіатричної лікарні. Доведіть білі пальто з вами. Ви помилитеся хворими.
  • Ви прийшли сюди, тому що ви не хороші на фізики.
  • - Пф, що фольга писав це неспроможність?
    до Насправді це підручник.
    до Який рік?
    - 2011.
    - Я змінив мій розум.

• Ваша робота добре написана. Ні, це божевільний, але він добре написаний.
  • Я не люблю навчати латину після довгої перерви. На очах студентів ви можете чітко ознайомитися з думками: й
  • Студенти поспілкуватися на лекції викопувати тунель в пекарні.
  • Чому все це необхідно? Наприклад, ви на пустелі острів. А вам терміново потрібно підрахувати змішаний продукт трьох векторів, і ви не пам'ятаєте, як це зробити.
  • Ви знаєте, як цікаво це: тверді ієрогліфи, потім бам — формула і знову hieroglyphs. За винятком формул, нічого не зрозуміло. Китайські Математичні журнали – Ви коли-небудь зійшлися?
  • Пунктуальність є судом царів. Я розумію, що всі республіки, але не до того ж ступеня.
  • Філософія.
    до Чи знаєте ви, як молитися?
    - Ноп.
    - Всі права, кожен навчається до іспиту.

• - Я думаю, що є гірше, ніж смерть.
    - Який? Цивільне право? Поїзд подорожі в Дубки?
  • Нанесення діаграми на дошку:
    до Якщо ви перебуваєте на борту і перемістіть голову зліва, ви можете побачити синю смугу, яка працює по осі X. У мене немає багато рад, щоб нехтувати.
  • - Хто є головним військовим прокурором Росії? Хто говорить так, отримайте автоматичний іспит. I swear.
    Стійкість до аудиторії.
    - Я не знаю себе. Ви можете надати мені будь-яку прізвище.
  • Він добре сміється, що може розраховувати другий похідний.

номінальний #image14226860