700
Англійська Гумор Post
Англійська людина може бути визнаний трьома ознаками: жорсткості, рогасті і почуття гумору, які ніколи не будуть розумітися іноземцями. Багато людей думають, що це гумор для тонкого розуму, і хтось просто не бачить нічого смішного в ньому.
Веб-сайт Я вибрав найсолодшого цього дивного англійського гумору для тих, хто в темі.
- Для того, щоб повідомити секретаря, що вона вогнена, покладає її таким чином:
Я не знаю, що ми зробимо без вас. Але з понеділка ми спробуємо.
- Bookstore, Лондон. Покупець входить до складу.
- Привіт, сер. У вас є будь-які книги з без використання діалогу?
- Так, сер.
- Всі права.
- - Сер, давайте мені висловити свою симпатію. Я почула свою дружину, яка збігла з вами.
- Ніщо. Я вмирав його в будь-який час. - Направляючий судно. Англійський з трубою в роті звертається до капітана:
- Сірий, який є копченим човном? - Два англійських грають гольф. Довгий націлений і не вдарив.
- Я не впевнений у собі сьогодні, як би виправдати себе, він каже. Я не боюся, моя дружина стоїть на відстані.
- Так," погоджується на другий, "Чому важко отримати від цієї відстані.
- А леді розповідає про свого першого чоловіка:
- Я зустрівся з ним на 20 і пішов на 23.
- Так, я думаю, 3 години досить.
- - Я розумію, чому роббер взяв гроші і ювелірні вироби з сейфу. Але чому він взяв дружину лорда?
- Я не думаю, що Господь шукає його.
- У Лондонському клубі два пани говорять.
- Вчора, при прийомі Принцеси Полямнюка, дідуся князі помилково поцікавила руку.
до Що відбулося далі?
- Трагедія. Непристойна тактика зробила жінку для відпочинку вечору.
- Англійська леді викликає толстов:
- Ви будете бачити мій батько-в-право, панс. Чатерлі, в лікарні, вона дуже хвора, і ви будете мати на увазі про своє здоров'я.
Залишилося і повертається в три години.
- Як це? Ти був панс Чатерлі? Як вона відчуває?
до Так, Мадам.
- Все правильно, ви можете піти.
- З любов'ю повернулася англійський чоловік. Голий коханець в паніку стрибає з ліжка, rushes до ванної кімнати, захоплює рушник там і кидає її навколо стегна. Неймовірний чоловік, побачивши це, дрочить після нього з дикою крім «No!".
"Окай, я збираюся вбити тебе." Він йде в ванну кімнату і бачить - є чоловік в гістериці, в стражданні голос:
- Нове! Не так! Для обличчя!
- Ніч. Будинок англійської мови. Телефон - це кільце. Сонний хост підбирає телефон:
Привіт!
- Чи є цей номер 11-11?
до Ні, це число 1-1-1!
- Ви впевнені, що це не 11-11?
- Абсолютно! Ось 1-1-1-1-1!
до У цьому випадку я бачу, що я бачу тебе!
до Не варто хвилюватися, я все одно повинен отримати, тому що телефонний ранг.
- - Баррімор, що занурення в туфлі?
- Отмеал, сер.
до Але що таке вівчарство?
- Розсувка, сер.
- - Все говорить Чарльз - страшний гіпохондріак. Що це означає?
- Гіпохондріак - людина, яка відчуває себе тільки тоді, коли відчуває себе погано.
- У британському готелі Porter підготував американський туристичний амбулаторний натискання кнопки ліфта.
- Сер, ліфт буде найближчим часом.
- Ліфт? Ох - ліфт.
до Ні, сіра, ми називаємо ліфтом тут.
до А тому, що він був винайдений в Америці, він називається ліфтом.
до Так, сіра, але з того моменту, як мова була придумана тут, це називається ліфтом.
Дивитися також.:
Одеський вид сімейного життя
20 листівок про улюблених дружин і чоловіків
на www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/20-otkrytok-pro-lyubimyh-zhen-i-muzhej-876910/