Англійська Гумор Post

Англійська людина може бути визнаний трьома ознаками: жорсткості, рогасті і почуття гумору, які ніколи не будуть розумітися іноземцями. Багато людей думають, що це гумор для тонкого розуму, і хтось просто не бачить нічого смішного в ньому.

Веб-сайт Я вибрав найсолодшого цього дивного англійського гумору для тих, хто в темі.

• Для того, щоб повідомити секретаря, що вона вогнена, покладає її таким чином:
    Я не знаю, що ми зробимо без вас. Але з понеділка ми спробуємо.
  • Bookstore, Лондон. Покупець входить до складу.
    - Привіт, сер. У вас є будь-які книги з без використання діалогу?
    - Так, сер.
    - Всі права.
  • - Сер, давайте мені висловити свою симпатію. Я почула свою дружину, яка збігла з вами.
    - Ніщо. Я вмирав його в будь-який час.
  • Направляючий судно. Англійський з трубою в роті звертається до капітана:
    - Сірий, який є копченим човном?
  • Два англійських грають гольф. Довгий націлений і не вдарив.
    - Я не впевнений у собі сьогодні, як би виправдати себе, він каже. Я не боюся, моя дружина стоїть на відстані.
    - Так," погоджується на другий, "Чому важко отримати від цієї відстані.
  • А леді розповідає про свого першого чоловіка:
    - Я зустрівся з ним на 20 і пішов на 23.
    - Так, я думаю, 3 години досить.

• - Я розумію, чому роббер взяв гроші і ювелірні вироби з сейфу. Але чому він взяв дружину лорда?
    - Я не думаю, що Господь шукає його.
  • У Лондонському клубі два пани говорять.
    - Вчора, при прийомі Принцеси Полямнюка, дідуся князі помилково поцікавила руку.
    до Що відбулося далі?
    - Трагедія. Непристойна тактика зробила жінку для відпочинку вечору.
  • Англійська леді викликає толстов:
    - Ви будете бачити мій батько-в-право, панс. Чатерлі, в лікарні, вона дуже хвора, і ви будете мати на увазі про своє здоров'я.
    Залишилося і повертається в три години.
    - Як це? Ти був панс Чатерлі? Як вона відчуває?
    до Так, Мадам.
    - Все правильно, ви можете піти.
  • З любов'ю повернулася англійський чоловік. Голий коханець в паніку стрибає з ліжка, rushes до ванної кімнати, захоплює рушник там і кидає її навколо стегна. Неймовірний чоловік, побачивши це, дрочить після нього з дикою крім «No!".
    "Окай, я збираюся вбити тебе." Він йде в ванну кімнату і бачить - є чоловік в гістериці, в стражданні голос:
    - Нове! Не так! Для обличчя!
Р

• Ніч. Будинок англійської мови. Телефон - це кільце. Сонний хост підбирає телефон:
    Привіт!
    - Чи є цей номер 11-11?
    до Ні, це число 1-1-1!
    - Ви впевнені, що це не 11-11?
    - Абсолютно! Ось 1-1-1-1-1!
    до У цьому випадку я бачу, що я бачу тебе!
    до Не варто хвилюватися, я все одно повинен отримати, тому що телефонний ранг.
  • - Баррімор, що занурення в туфлі?
    - Отмеал, сер.
    до Але що таке вівчарство?
    - Розсувка, сер.
  • - Все говорить Чарльз - страшний гіпохондріак. Що це означає?
    - Гіпохондріак - людина, яка відчуває себе тільки тоді, коли відчуває себе погано.
  • У британському готелі Porter підготував американський туристичний амбулаторний натискання кнопки ліфта.
    - Сер, ліфт буде найближчим часом.
    - Ліфт? Ох - ліфт.
    до Ні, сіра, ми називаємо ліфтом тут.
    до А тому, що він був винайдений в Америці, він називається ліфтом.
    до Так, сіра, але з того моменту, як мова була придумана тут, це називається ліфтом.

Дивитися також.:
Одеський вид сімейного життя
20 листівок про улюблених дружин і чоловіків

на www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/20-otkrytok-pro-lyubimyh-zhen-i-muzhej-876910/