Одесса – це особливий місто. Про неповторний гумор і знаменитий сланг його мешканців складають легенди, писати книги і зробити фільми. Одесани мають свою думку про все - і красива половина людства не виняток.
Веб-сайт Зібрали ескізи, в яких захоплюється захоплення жінок гострим одеським гумором.
- до І довіряємо старий єврей, Fima! Довгий ви відмовляєтеся від нареченого, більш сумнівним буде ваша дружина!
- до А ще, Сенья, собака є найкращим другом чоловіка! Я заблокував свою троянду і Бобіку в гаражі вчора, тому здогадувати, хто був більш збуджений і хто кинув?
- Коли ти мовчить, вам приємно слухати.
- - Рабиновик, чому ви не знаєте, що хочуть жінки?
О, Фірочка, ви знаєте, що ми хочемо?
- Нудота!
до Ось чому не ви?
- - Софка, ви завжди зробите мені нерв. Чому я чекаю тебе так довго?
- Йошік, я бег тебе, ви не знаєте? Я хотів би бути так ласкаво просимо. . й - - Яша! У мене є великі новини!
- Софочка, що новина?
- Яша, ви нічого не платите за страхування автомобіля! - - Роза, як ви?
до Це загальний joa!
до І крім проблеми з фігурою, нічого нового? - Ах, Chaim, якщо ви знали, як важко це втратити дружину...
- Я знаю, Абрам, я знаю. Майже неможливо! - до Коли ми одружилися, я поділяю всіх ваших турбот і турбот з вами.
до Але, Я не маю ніяких турбот і турбот!
- Я сказав вам, коли ми одружилися. - На Привозі.
Кема і Роса ходять рядами, вибираючи овочі. Чудова білявка проходить по. Клізма з напіввідкритим ротом бачить її з довгого вигляду.
- Приїжджайте, клізма, і це варто, якщо я отримаю вас додому?
- - Сімочка, я можу попросити вас хвилину? Чому ви одягнете весільне кільце на виворітній руці?
до Це смішно сказати! Я одружений невірний чоловік.
- Напис на могильнику читає: «Сарошка, не ходити так часто!» Давайте відпочивати тут!
- - Я відправлюся в Привоз...
- Що для Сарочка? Ми вже придбали все.
- І боротися? - - Емма Ісаковна, я чую, що ви одружилися?
- Так!
- Чи знаєш, скільки ти?
- Часті. й - Марко, як часто ви погоджуєтесь з дружиною?
- Ніколи!
- Як вона відчуває про це?
до Не знаю про це!
- Коли жінка говорить про надійне чоловіче плече, вона зазвичай означає шию.
- - Роса Мойсевна, як ти?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! - - Міанія, ви не розумієте вразливої душі жінки. Все, що мені потрібна увага і турбота.
- Лукія, увага! Я пішов. й - Продавець тортів в Одесі:
- Я не доглядаю, якщо ви голодуєте. - Роса Марковна була щасливою за 20 років. Він забрав 5 чоловік, щоб зробити це.
- - Рабинович, я бачив дружину в театрі вчора. Вона збочена так багато, що кожен виглядав на неї. Вона має грипу?
до Немає, вона має нове плаття! - Ви хочете співати з нами?
- Але, Абраша, гості проїдуть.
- Я не думаю, що вони поспішають. . й - - Кіла! Ви не попросите мені, як я живу, ти?
- Роза, як ви?
- О, Кілья, не запитайте!
номінальний #image14386910