393
Незабутні дитячі перли
Нестандартні рішення в будь-яких життєвих ситуаціях і ніколи не втрачають серця.
За підтримки Веб-сайт Я збираю дивовижну дитячу виписку, яку батьки поділилися онлайн. Дуже задоволена.
- Я був в Китаї. Під час екскурсійної екскурсії китайський хлопчик з трьох років побігли перед нашою групою, сміхаючись гучно, прокочуючи на землі і поспілкувавши щось на власній.
На нашому запиті керівництво перекладається. Він сказав:
до О, сором'язливі, всі на одному обличчі, очі люблять кору! - - Я спрага. Не молоко, не чай. Компот. Або сік. Кращий шоколад!
- Син (5 років) дав дружину:
- Мама, ви знаєте, є фігура, як це: ні-гоал.
- Коло?
- Я. - Син виконує свою домашню роботу: він малює прикрасу селянського хата. Вважаю стіни деревини, плити, ікону з червоним рушником в кутку, столик, табурети, на якому він писав: «ІКЕА». . й
- 10 років Ванья стверджує:
- Спочатку я народилася – Іван, потім Олексій, потім Кіра, потім Авенір. Тексти пісень, а це означає: Я боїться припустити, що буде ще один Тутанхаун. - Син з захопленням очей:
до Що волосся тітка! й
Моя тітка сіла, посмішка. Продовжуємо:
- Як локшина на голові! - Син (6 років):
- Мама, яка одна з вас захотіла одружитися першим?
- Тато! Він запропонував мені, дав мені кільце.
- Люред? - Ми попросили Максима свічника:
- Зима і влітку в одному кольорі.
Я думав довго і просив з дуже серйозним виглядом:
- Майбутнє? - Я сказав мій син,
до Ви готуєте пельмені, кидаємо один раз, щоб вони не злипалися разом.
Коли він повернувся, він зробив шостий пельмен! - Ми придбали два гранати. Дитина, зачаровує:
до О, що шипшини! - - Мама, що підпис?
- Добре, це ваш особистий знак, як ущільнювач, кожна людина має. Коли ви отримаєте паспорт, ви з'ясуєте його.
- Мама, я можу пофарбувати бак? - Я пишу сина (5 років):
- Саша, у вас є друг Ванья?
- Я.
до Чи болить він дітей в дитячому садку?
до Ми болюємо один одного, ми друзі! - Ксюша (2 і половина років) їсти і випадково кинув шматок м'яса на підлозі, але не хоче підніматися. Дад намагається зробити конкурентний момент:
- Дочка, приїжджайте, хто забирає її!
І Xiusha є байдужим:
- Підібрати його, і це, як я не зроблю. - Вранці мій син (4 роки 11 місяців) не хоче достатку, я пізно за роботу, я нервую, я стояти над ліжком своїми руками з боків, я трамвай мій стопу з незадоволеністю.
Gleb відкриває одну око, оцінює позицію
до Що, мама, ви будете танцювати з мене? - Ми говоримо про нашу дочку (3 роки), які імена дітей в її групі. Вона:
- Катя, Микита, Радіобога ...
Я плутаний.
- Як?
- Радіобога. «Для Бога, не торкайтесь. й - Намагатися зняти светри з моєї дочки (2 роки), але щось застряг. Вона рубається.
- Мама! Де я? - Xiusha (9 років) запитує:
- Мама, чи є бойові мистецтва особливо для дівчаток?
Микола (7 років) з іншого кута приміщення:
- Звісно я до. Він покликаний боротися за чоловіка. . й - Тепер на сайті Верочка побачила, що хтось ще бабуся – вона в цілому дуже любить бабусі – і почала її зачарувати: вона очищала, підрахувала до 10, розповіли вірш, доторкнувшись її язика до кінчика носа і т.д. Бабусі посміхалися, почали похвалитися її, сходження на її кишеню для цукерки.
А потім онука бабуся, приблизно Веріна однаковий вік, весь цей час в стопорі спостерігати їх, не може стояти його і розтушувати гучно, практично кричуща: «Грандма, це не мене! й - Перший сніг впав. 5-річному сині, шует "Гурра, взимку тут!" терміново попросив піти назовні. Дад вирішив піти в магазин і взяв його з ним.
Ось ми йдемо. Dad приходить в:
- Сонце, що непристойна погода - все потоки, тапочки! Я впав двічі – це все вологе!
Син приходить в:
до Що таке гарна погода? – з радістю: Я вже впав двічі!
Читати більше дитячих коментарів:
Перли дітей та їхніх батьків
Повідомлення про народження дитини
Діти.
на www.adme.ru/zhizn-semya/govoryat-deti-793560/