доб.
Тепер колишній хост популярного автошоу Top Gear Jeremy Clarkson вже давно відомий своїм гострим язиком, який, вони кажуть, ви навіть можете поголити.
Веб-сайт Я вибрав для вас 20 найяскравіших котирування Clarkson, які розуміють життя і машини. Побачити себе.
Я не розумію, чому нам потрібні спеціальні шини. Чому люди, які не мають грошей, швидше за мене? На жаль, одяг тільки зацікавить мене, якщо є хтось в них. З точки зору, Феррарі є просто ваговим копіюванням Бога. Є лише один ліміт швидкості в Італії, який є максимальною швидкістю вашого автомобіля. Вони можуть дозволити собі літати власними літаками. А ті, хто не може, сидять в диху, варять троту і не втрачають надії. Головне завдання будь-якої сучасної музики – псувати батьків. Не довге тому я про те, скільки я насправді зробити. І я скажу вам це: якщо я дійсно зробив, що багато грошей, я мав деякі прохолодні човни зараз. Більший час переходить, щоб викликати людей, які ви не бачили у віці. Якщо хтось дзвонить вам після п'яти років, це означає два речі: він з роботи або без дружини. Ми знаємо, що маленькі автомобілі більш корисні, ніж спортивні автомобілі, як рибне масло і ранкова джгута корисні.
Я не знаю, де прийшов Лада I. А хто зробив його. Я можу уявити, що він дуже сердився. Британські ядерні підводні човни визнані небезпечними Чому б? Ймовірно, тому що у них немає колісної рами. Америка - 250 млн. м*ак, які заборонили себе використовувати мус*ак. Реальне мистецтво, як реальні джинси, ніколи не вийдуть з моди. Ви не можете сказати, "О, це Мона Ліса." Не прокочуйте більше! Якщо ви придбали 6 серії BMW 645Ci, я консультую вам їздити від ваших друзів у зворотному напрямку, щоб вони не бачили назад автомобіля. Єдина людина на планеті, яка добре виглядала в задньому місці чотиримісний конвертований був Adolf Hitler. Говорячи на столі про покупку Nissan Almera, як кажуть, що у вас є Ebola і є про хрящі. Коли у мене є безсоння, один погляд на картинку Тойота Camry досить і я спати, як дитина. Я зустрілася з милими дівчатами, які керують Toyota Prius, чарівними жінками в різних Peugeots. Чому в Renault завжди гаргойли? Швидкість ніколи не загинув будь-якого, але раптова зупинка в середині дороги є те, що вбивці. Все росіяни. Ми одягаємо сорочки, які кажуть "Не груш". Пишіть їх очима.
Також читайте велику статтю про Росію:Джеремі Кларксон на росіянах
www.adme.ru/articles/dzheremi-klarklarkson-o-russkih-586755/