20 poignant котирування від нашого улюбленого Jeremy Clarkson

доб.

Тепер колишній хост популярного автошоу Top Gear Jeremy Clarkson вже давно відомий своїм гострим язиком, який, вони кажуть, ви навіть можете поголити.

Веб-сайт Я вибрав для вас 20 найяскравіших котирування Clarkson, які розуміють життя і машини. Побачити себе.

Я не розумію, чому нам потрібні спеціальні шини. Чому люди, які не мають грошей, швидше за мене? На жаль, одяг тільки зацікавить мене, якщо є хтось в них. З точки зору, Феррарі є просто ваговим копіюванням Бога. Є лише один ліміт швидкості в Італії, який є максимальною швидкістю вашого автомобіля. Вони можуть дозволити собі літати власними літаками. А ті, хто не може, сидять в диху, варять троту і не втрачають надії. Головне завдання будь-якої сучасної музики – псувати батьків. Не довге тому я про те, скільки я насправді зробити. І я скажу вам це: якщо я дійсно зробив, що багато грошей, я мав деякі прохолодні човни зараз. Більший час переходить, щоб викликати людей, які ви не бачили у віці. Якщо хтось дзвонить вам після п'яти років, це означає два речі: він з роботи або без дружини. Ми знаємо, що маленькі автомобілі більш корисні, ніж спортивні автомобілі, як рибне масло і ранкова джгута корисні. Я не знаю, де прийшов Лада I. А хто зробив його. Я можу уявити, що він дуже сердився. Британські ядерні підводні човни визнані небезпечними Чому б? Ймовірно, тому що у них немає колісної рами. Америка - 250 млн. м*ак, які заборонили себе використовувати мус*ак. Реальне мистецтво, як реальні джинси, ніколи не вийдуть з моди. Ви не можете сказати, "О, це Мона Ліса." Не прокочуйте більше! Якщо ви придбали 6 серії BMW 645Ci, я консультую вам їздити від ваших друзів у зворотному напрямку, щоб вони не бачили назад автомобіля. Єдина людина на планеті, яка добре виглядала в задньому місці чотиримісний конвертований був Adolf Hitler. Говорячи на столі про покупку Nissan Almera, як кажуть, що у вас є Ebola і є про хрящі. Коли у мене є безсоння, один погляд на картинку Тойота Camry досить і я спати, як дитина. Я зустрілася з милими дівчатами, які керують Toyota Prius, чарівними жінками в різних Peugeots. Чому в Renault завжди гаргойли? Швидкість ніколи не загинув будь-якого, але раптова зупинка в середині дороги є те, що вбивці. Все росіяни. Ми одягаємо сорочки, які кажуть "Не груш". Пишіть їх очима.

Також читайте велику статтю про Росію:
Джеремі Кларксон на росіянах

www.adme.ru/articles/dzheremi-klarklarkson-o-russkih-586755/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное