Як поглянути 30 на 60: Історія Крісті Бринклі

Як ви думаєте, що ця модель? 25, 30, можливо, 40? Це Christie Brinkley, 61. А поки її однорічники виписують пенсійний сертифікат, вона позбавляє в купальнику для обкладинки популярних видань. Слово «старий вік» – це слово для Brinkley.

Два роки тому, напередодні 60-го дня народження Крісті розповів Народний журнал "Я хвилююсь бути 60 скоро, я на вершині мого життя". Вже в своєму віці було стільки енергії і впевненості.

У 1973 році американський фотограф Errol Sawyer побачив красиву дівчину в поштовому офісі в Парижі. Він був Крісті, який виріс у Батьківщині Еррола в США, і прийшов до Франції, щоб закінчити свою освіту. Север зробив кілька виробничих пострілів, які зацікавили власника модельного агентства Elite John Casablancas. Так почав кар'єру Крісті.

169751

Протягом багатьох років Brinkley з'явився на чохлах понад 500 журналів, включаючи такі відомі як Vogue, Гламур, Rolling Stone, Esquire. У середині-1980-х років Крісті підписали найдовший 20-річний контракт з історією моди з Дівчиною. У 2005 році, до речі, було продовжено - так Бринклі "пристосувати" з брендом.

Тепер Крісті не тільки модель, але і письменник, ілюстратор, фотограф, дизайнер моди і співак. І мати трьох дітей, які, незважаючи на вагітність і пологів, завжди зберігаються у формі. Нехай не буде нудним: Brinkley є частим гостем косметологів, і вона також ретельно робить макіяж і використовує помилкові волосся для її чудових зачіски. Але що не виправда, якщо, незважаючи на всі процедури, ви дивитесь на природні?

Правила життя для Christie BrinkleyНе думають про вік. «Біологічний вік не має нічого спільного з моїм внутрішнім почуттям себе» Бринклі розповів журналістам. Ці номери абсолютно нічого для мене зараз. Я відчуваю, що час не може бути лімітом на мій дух, моя енергія або себе.

Якщо ви дійсно хочете, ви можете. Крісті - вірна вегетаріанська. Вона їла тільки фрукти, овочі та молоко, оскільки вона була 13. Це, за словами фанатів, є секретом її успіху. Але це не означає Brinkley, що заперечує себе. Вона є великим вентилятором італійської пасти і їсти пасту навіть на вечерю. І проти морепродуктів модель нічого не має: «Життя занадто коротке, щоб не дозволити собі устриці і шампанське іноді. й

р.

Не втрачайте на розмір одягу. Christie Вона сказала в інтерв'ю, що її вага коливається від часу. Не дивно, що з такою любов'ю для макаронів та інших рад. У своєму гардеробі є джинси від 40 до 44 розмірів, але зірка не розмазується. Немає жінок без недоліків. Головне - вибрати правильний наряд, який приховує їх.

Спорт – молодь. Але що закріплюється Бринклі на спорті та фізичні навантаження. Класи допомагають відчути себе молодим: «Що я отримую свої суглоби для роботи, я знаю, що я готовий зробити все», - сказав він. В один раз вона була обличчям тренажера TotalGym і все ще говорить про всі інтерв'ю, які вона перекачує її абс, ноги і руки з ним. Крім того, кожен день Крісті намагається зробити до 100 штовхачів, робить йогу не менше півгодини і часто йде на ранковий біг.

Brinkley також любить екстремальні види спорту, які неодноразово побили її: «Для мого життя я постраждав від речей, які були за межі мого контролю: бігові коні, падають вертоліти, перевертаючи човни», – розповів журналісти.

Плаття за статусом. Не дивлячись на гарну фігуру, красива Крісті ніколи не дозволяє собі нічого занадто відкритого і вульгарного. І точка не полягає в тому, що модель незадоволена її тілом - тільки бікіні її якось з статусу, адже мама трьох дорослих дітей. «Коли ми самостійні, я можу носити бікіні, але на громадському пляжі з дітьми я поставив на закриті костюми для купання, тому що вони не хочуть йти з старою жінкою в бікіні», - розповідає Крісті.

Любити дітей. Не дивлячись на запаморочення кар'єри та адвокатство, Brinkley поставить сім'ю першим. «Я доросла мама, відповідальна за своїх дітей і до себе. Я хочу завжди бути там для них і зробити все можливе для цього, вона говорить.

по anatome.rustoria.ru/post/kak-v-60-vyglyadet-na-30-istoriya-kristi-brinkli