Що відбувається, коли людина бере указ.

Що відбувається, коли людина бере указ.

• У Швеції, тато, як мами, можна взяти батьківський виїзд.
  • Поточна система дозволяє батькам залишатися вдома з дитиною на загальну суму 480 діб.
  • Повний термін можна приймати, якщо принаймні 60 з них використовуються поп, інакше вони просто спалюють.
  • Більшість людей воліють залишатися на роботі, і тільки 12% від батьків вирішили поділитися таким відступом з дружиною.
Фотограф Johan Bevman створив серію зображень, в яких він захопив чоловіків, які скористалися цими привілеями. Веб-сайт Я раджу з татами, для яких час, проведений з дитиною, набагато дорожче, ніж щоденні люки.

Йохан Екеорд, 38, менеджерЩо відбувається, коли людина бере указ.

«Я почав цей проект на власний відпочинок після того, як мій син народився. І я мав важко час: Вся інформація про догляду за дитиною була тільки для мам, нічого для танців. І тоді я мав ідею документувати щоденне життя батьків, які вирішили взяти цю відпустку. Йохан вважає, що дуже важливо, щоб юні батьки побачили, що вони можуть впоратися з таким завданням, що немає нічого неправильного з ним.

Urban North, 32, консультант
інфраструктура Що відбувається, коли людина бере указ.

Лука Бресель, 28, художник371775

Самад Кохольтапег, 32, інженер Що відбувається, коли людина бере указ.

Ola Larson, 41, дистриб'ютор Що відбувається, коли людина бере указ.

Вболівальник Вайенбург, 34, інженер ІКЕАЩо відбувається, коли людина бере указ.

Вболівальник Weyenburg 16-місячний виїзд для догляду за сином Тим. На роботі, в ІКЕА, кожен підтримав мене в цьому вирішенні, яке велике. Я свідомо знизив робочі години, щоб провести більше часу в перші роки своєї дитини.

Андреас Бергстрьом, 39, офіцер поліції Що відбувається, коли людина бере указ.

Маркус Бергкіст, 33, інженер Що відбувається, коли людина бере указ.

Marcus Pranter, 29 винний продавець Що відбувається, коли людина бере указ.

Геран Севелін, 27, студент Що відбувається, коли людина бере указ.

Гьоран Свелін тепер на 10-місячному виїзді по догляду за дочкою Liv. «Не знаю, що я вдома, у нас є менше грошей, але при цьому я маю багато часу, щоб зміцнити зв'язок між собою і дочкою». Це найголовніше для нашого майбутнього. й

Йонас Фельдт, 31, адміністратор в центрі
зайняття Що відбувається, коли людина бере указ.

Ingemar Olsen, 37, ІТ-консультант Що відбувається, коли людина бере указ.

Ingemar Olsen тепер на 9 місяців залишити догляд за сина Лінуса. «Це було легко рішення для мене. Достатньо батьківські засоби, серед інших речей, які виникають з рутинками та незначними неприємностями. Ця постанова дає мені можливість краще зрозуміти своїх дітей і насолоджуватися своїм часом. й

Мартін Гагнер, 35, адміністратор Що відбувається, коли людина бере указ.

Юань Карденал, 34, студент факультету промислового дизайнуЩо відбувається, коли людина бере указ.

Михайло Winblad, 35, приватний підприємець Що відбувається, коли людина бере указ.

Фото: Йохан Бевман
На основі культурних матеріалів

Ще більше справжніх діток:
Це найкращий батько у світі. І п'ять дітей знають це.
Папи 80-ого рівня

по www.adme.ru/zhizn-semya/papy-80-urovnya-820510/