- У Швеції, тато, як мами, можна взяти батьківський виїзд.
- Поточна система дозволяє батькам залишатися вдома з дитиною на загальну суму 480 діб.
- Повний термін можна приймати, якщо принаймні 60 з них використовуються поп, інакше вони просто спалюють.
- Більшість людей воліють залишатися на роботі, і тільки 12% від батьків вирішили поділитися таким відступом з дружиною.
Фотограф Johan Bevman створив серію зображень, в яких він захопив чоловіків, які скористалися цими привілеями.
Веб-сайт Я раджу з татами, для яких час, проведений з дитиною, набагато дорожче, ніж щоденні люки.
Йохан Екеорд, 38, менеджер
«Я почав цей проект на власний відпочинок після того, як мій син народився. І я мав важко час: Вся інформація про догляду за дитиною була тільки для мам, нічого для танців. І тоді я мав ідею документувати щоденне життя батьків, які вирішили взяти цю відпустку. Йохан вважає, що дуже важливо, щоб юні батьки побачили, що вони можуть впоратися з таким завданням, що немає нічого неправильного з ним.
Urban North, 32, консультант
інфраструктура
Лука Бресель, 28, художник371775
Самад Кохольтапег, 32, інженер
Ola Larson, 41, дистриб'ютор
Вболівальник Вайенбург, 34, інженер ІКЕА
Вболівальник Weyenburg 16-місячний виїзд для догляду за сином Тим. На роботі, в ІКЕА, кожен підтримав мене в цьому вирішенні, яке велике. Я свідомо знизив робочі години, щоб провести більше часу в перші роки своєї дитини.
Андреас Бергстрьом, 39, офіцер поліції
Маркус Бергкіст, 33, інженер
Marcus Pranter, 29 винний продавець
Геран Севелін, 27, студент
Гьоран Свелін тепер на 10-місячному виїзді по догляду за дочкою Liv. «Не знаю, що я вдома, у нас є менше грошей, але при цьому я маю багато часу, щоб зміцнити зв'язок між собою і дочкою». Це найголовніше для нашого майбутнього. й
Йонас Фельдт, 31, адміністратор в центрі
зайняття
Ingemar Olsen, 37, ІТ-консультант
Ingemar Olsen тепер на 9 місяців залишити догляд за сина Лінуса. «Це було легко рішення для мене. Достатньо батьківські засоби, серед інших речей, які виникають з рутинками та незначними неприємностями. Ця постанова дає мені можливість краще зрозуміти своїх дітей і насолоджуватися своїм часом. й
Мартін Гагнер, 35, адміністратор
Юань Карденал, 34, студент факультету промислового дизайну
Михайло Winblad, 35, приватний підприємець
Фото: Йохан Бевман
На основі культурних матеріалів
Ще більше справжніх діток:Це найкращий батько у світі. І п'ять дітей знають це.
Папи 80-ого рівня
по www.adme.ru/zhizn-semya/papy-80-urovnya-820510/