сліпий художник на дотик створює барвисті полотна. Про нас

2001 рік став точкою повороту для американського художника Джона Брамбліта. Після чергового епізоду епілепсії Джон втратив свій погляд. Звідси очі можуть відрізняти тільки світло і темряву. Тексти пісень, а це означає: Його єдиний втечу з розпаду був живопис. Іван розробив власний стиль: він використовує фактурні фарби, за допомогою яких він орієнтується на полотно.

Веб-сайт Я вибрав 10 кращих робіт художника, які гідні особливого захоплення.

2001 рік – нова сторінка для Івана у своїй кар’єрі художника. Р

Ідея, яку можна пофарбувати без погляду, ніколи не перекреслила мій погляд.

Рік після того, як я пішов сліпим, я почав думати про те, що я можу зробити, щоб почати живопис знову. Габаритний зображення

«Основи, почуття дотику замінює всі очі, що роблять для визначного художника».»

«Особливо, очі служать лише двома функціями для художника: допомогти визначити розташування об’єкта на полотні і вибрати колір».

«Уже час я зміг розробити кілька способів зробити лінії на полотні більш точно».

«Всі пляшки і труби фарби в студії в Брайлі. Щоб перемішувати кольори, я використовую рецепт, тобто вимірююю різні частини кожного бажаного кольору, щоб отримати правильний відтінок. Це як за допомогою рецепта, щоб зробити торт."

У моїх перших виставках я не розповідав людям про сліпість.

Не бо я соромлюся, але тому що я не хочу, щоб це вплинути на сприйняття мого мистецтва.

Блінденція для художника може стати кінцевою точкою в кар'єрі. Але не для John Bramblitt. Збиток зору, навпаки, допоміг розкрити свій геній і безмежні можливості його таланту.

Фото кредит: Джон Брамлітт

Дивитися також.:
Творчість сліпих митців
22 сучасних шедеврів в олії
Калейдоскоп кольорів Леонід Афремов

www.adme.ru/tvorchestvo-reklama/kalejdoskop-krasok-leonida-afremova-371155/