6 Times My Мама Was Право

«Мої мами завітали мене у вихідні дні. У той час як вона була з мною, я зрозумів кілька дуже важливих речей.

Ви пам'ятаєте, як кожен день, як дитина працювала так важко, щоб отримати свою довіру, попросивши посмішку, як ваш день був, дав мудрі поради, і всі вона отримала від вас була агресивна “збуджена, мама!” Я не був єдиним, хто був так погано в школі, був я?

Веб-сайт Irene Murrow колись сказав, що її мама завжди була правою.

1,1 км "Для інших дітей просто ревнощів." Я коли-небудь чув! Чому б вони були ревнощі мого горщика стрижки і як я виглядав як хлопчик? Мама, ви не розумієте нічого!

Але я взяв слова занадто буквально. Ні, вони не були ревніми з мого хрусткого волосся, але вони були ревніми відваги мені довелося носити це степідідо. Очевидно, що вони не мали цього мужності і наполегливості, так як вони зачаїли мене так ділігентно.

Моя мама знав, і вона завжди заохочувала мене бути унікальним, незвичайним і вірним собі. Вона ніколи не зустрілася з новими тенденціями, і вона ніколи не захопила те, що сказав він.

Зараз я усвідомлю, що є різними і бути впевненими, що люди дійсно заздрять.

2,2 км «Любов приходить, коли ви очікуєте. й

W-f-f, так, звичайно. Ви тільки говорите, що я бачу, тому що я обов'язково збираюся вмирати самостійно. Все, що ви робите, змушує мене відчувати ступеню і патологію. Я гона заблокувати себе в моєму приміщенні і послухати якусь улюблену музику, щоб відпустити пару.

Я говорю, що пізніше я дав намагатися знайти любов і замість того, щоб присвятити весь час і енергію, щоб знайти себе і своє місце в світі.

Я став більш впевненою людиною, і один день, коли я принаймні очікував, Я зустрів хлопця, який закохався в любові до мене.

3. У «Якщо ви хочете бачити тебе, то побачите тебе. Якщо він хоче говорити, він буде говорити. Не розумію, мама. Ви серйозно не розумієте, як працює сучасна любов.

Ні, це просто те, що мама знав, граючи ігри, був приступним і якщо хтось піклується про вас, вони не грають з серцем.

4. У Так, я хочу закінчити школу незабаром і піти на місце, де я буду розуміти і прийняти!

Так, майбутній дуже спокусливий. Але мій мати мав чудовий аргумент. В даний час безцінний, і він швидко ковзає. Оцінити його. час летить, благ, благ, благ.

Серйозно, не поспішайте речі. У вас є шанс.

5. Умань «Я знаю, що ви думаєте, що світ надходить до кінця, але ви будете його вижити». Доведено, що ви не розумієте нічого в цьому житті, адже нічого не в моєму житті буде добре!

Як виходить, життя йде на. Як завжди, біжить, мама!

6. Жнівень "Ви будете знати, коли ви старше." Я вже виріс! Я вже знаю! Ви не розумієте!

Шукаю себе як 14-річний, я розумію, що я був тільки малюком. Так, я розумію деякі речі, але я впевнений, що я знаю набагато краще, ніж дорослі. В реальності, звичайно, це не було. Я мав багато вчитися, і це все вийшло з часом.

І знову, мама, ви були правими.

Кредит Ірини
Переклад та адаптація: Веб-сайт

через Elitedaily.com/life/culture/6-times-mom-totally-right-annoyed/959248/