20 фото, які доводять, що не один більш лояльний, ніж собака

Собачка є єдиною істотою на землі, яка любить вас більше, ніж він любить себе. Вона не народилась, але вона приурочена до нас. Очі цуценя закриті і він вже довіряє нас.

Собаки є найчеснішими і щирими тваринами. Коли собака відчуває себе, що ви не до нього, він може лягати без клопоти і чекати вашої уваги. Коли собака бачить, що ви сумні, він кладе голову на ляпас і читає в очах: «Зроби, що вас боляче?» Про це Прогуляйтеся на прогулянку і пройдіть!

Веб-сайт Я збираю фотографії, після чого ви обов'язково хочете отримати собаку.

4-річної Юліан і його величезний друг 5-річної Newfoundland Max зростають разом.

Стара собака Шеп спить на грудях свого майстра Джона Негера. Тільки в воді собака з артритом може розслабитися, забути про біль і сипати. Іоан взяв на озеро щоденно.

На похороні в Рокфорді, Іові. 19 серпня 2011

Ізелін Роса Борч, вижилий в молодому таборі на острові Утея. «Афтер Утея я почав страждати жахливими нічними марами, я став боятися темного і поганого сну. Моя мама і я вирішив отримати ще одну собаку.

Оскар і його господиня Joanna Lefson є мандрівників. Разом вони відвідали 32 країни світу.

Р

Щодня, дворічний Бо і його собака Тео падають разом, і матір їх фотографує.

Особливо навчені собаки в одній з американських стоматологічних клінік допомагають молодим пацієнтам впоратися з страхом.

Доторкнувшись момента проща. Дихання собаки і його майстер.

Подорожі в Стамбулі.

Поморська Spitz названа Boo, більш як іграшка ведмедя куб, є найпопулярнішим собакою на Facebook.

Р

Дуже добре мати друг, який руйнує фотографії.

Хто не залишить у віці або в хворобі.

Хто ми довіряємо.

Не хвилюйтеся, це буде проходити!

Дякуемо!

номінальний #image3664555