605
15 Уроки життя від Dalai Lama
З дому батьків займали шестирічний хлопчик. Він став військовим командувачем і дипломатом у віці від 15 років і втік Тибет до Індії у віці 25 років. The Dalai Lama тепер 79. Здавалося б, важко життя. Але замість глибоких зморшок на обличчі це просто дивний веб навколо очей. Для більш ніж 50 років сотні тисяч людей чекали правих слів і правих дій.
Веб-сайт Він просить знати, які принципи допомагають йому зберегти гарне ставлення і чистий погляд світу.
Будь ласка, коли ви можете. І це завжди можливо. Не молитва. Не обгрунтовано. З низькою самооцінкою або тимчасовим, надфінансовим досягненням. Коли людина думає, що все йде на в'язницю, щось дивне намагається ввести своє життя. Люди були створені, щоб бути близькими, і вони були створені для використання. Світ знаходиться в хаосі, тому що навпаки є вірним. Не має нічого спільного з релігією. Це загальна людська причина, єдиний стан виживання людської гонки. Якщо ви можете допомогти, допомогти. Якщо ні, принаймні не боляче. Я не відзначає день народження. Для мене цей день не відрізняється від інших. Щодня день народження. Ви прокидаєте вранці, все це свіжі і нові, і головне, що цей новий день приносить вам щось важливе. Мета нашого життя – бути щасливою. Зберігаючи позитивне ставлення до життя, ви можете бути щасливими навіть у найбільш несприятливих умовах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я вірю, що вірна релігія є гарним серцем. Ми повинні майструвати технології, не стали його рабами. Великі зміни починаються з індивідами; в самому серці світу миротворці є внутрішнім мироєм і миром в серці кожного індивіда. Кожен з нас може допомогти. Кожен з нас відповідає всім людству. Це моя проста релігія. Не потрібно для храмів, не потрібно для комплексної філософії. У нас є наш храм. Наша філософія є добротою. Якщо Вас цікавить, читати те ж саме, але докладніше. Ми піклуємось.
на www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-zhiznennyh-urokov-ot-dalaj-lamy-684105