Короткий пост мудрості

Короткий пост мудрості

Ви можете прочитати впорядковані нескінченної кількості разів і постійно відкрийте щось нове в них. Навіть якщо вони написані лише кількома лініями.

Веб-сайт Вона передає ці важливі уроки життя.

Друзі Короткий пост мудрості

«Що існує багато видів дружби?» Він відповів. У нас є друзі, такі як їжа, вам потрібно їх щодня. У вас є друзі, як медицина, ви шукаєте їх, коли ви відчуваєте себе погано. Є друзі, як захворювання, вони шукають вас. Але є друзі, як повітря - вони не видно, але вони завжди з вами.

Як нас впливають? Короткий пост мудрості (доб. 3)

Дві друзі говорять:
до Моя дружина так нещастяна і недбала! Я кажу її весь час, але він стає гірше і гірше щороку.
Другий відгук:
- Я так розумний і чудовий господиня! І кожен рік отримує краще і краще! Я тримаю її, теж.

Що заповнює душу Короткий пост мудрості

Одного разу кілька людей, які свідомо заперечували мудрого чоловіка, як він пройшов через їх околиця. Він почув все, але відповів їм посмішку і бажає жити. Хтось запитав його:
до Ви посміхалися і побажали ці люди здоров'я, не почувши себе сердитися з ними?
І сказав людина,
- Коли я ходжу на ринок, я можу тільки витрачати, що у мене є гаманець. Те ж саме стосується людей: Я можу тільки провести те, що моя душа наповнена.

Завжди стартуйте з себе Короткий пост мудрості

У новому будинку переїхали пара. Вранці, ледь прокинулася, дружина дивилася на вікно і побачила сусіда, який виховається до сухої білизни.
- Шукайте її брудною нижню білизну, вона сказала чоловікові.
Але він читає газету і не приділяв уваги.
- Вона повинна мати погане мило, або вона не може робити прання. Ми повинні навчити її.
І так це було кожен раз: коли сусід повісив прання, дружина зачарувала, як брудно це було.
Один ранок, видаляючи вікно, вона проголошена:
- Ой! Нижня білизна сьогодні чистий! Я повинен навчатися мити!
до Ні, мій чоловік сказав, що я просто отримав рано і вимив вікно.

Дивитися також.:
Індійська мудрість
Японська домінування пост

www.adme.ru/vdohnovenie/yaponskoj-mudrosti-post-714960/