Короткий пост мудрості

Ви можете прочитати впорядковані нескінченної кількості разів і постійно відкрийте щось нове в них. Навіть якщо вони написані лише кількома лініями.

Веб-сайт Вона передає ці важливі уроки життя.

Друзі

«Що існує багато видів дружби?» Він відповів. У нас є друзі, такі як їжа, вам потрібно їх щодня. У вас є друзі, як медицина, ви шукаєте їх, коли ви відчуваєте себе погано. Є друзі, як захворювання, вони шукають вас. Але є друзі, як повітря - вони не видно, але вони завжди з вами.

Як нас впливають? (доб. 3)

Дві друзі говорять:
до Моя дружина так нещастяна і недбала! Я кажу її весь час, але він стає гірше і гірше щороку.
Другий відгук:
- Я так розумний і чудовий господиня! І кожен рік отримує краще і краще! Я тримаю її, теж.

Що заповнює душу

Одного разу кілька людей, які свідомо заперечували мудрого чоловіка, як він пройшов через їх околиця. Він почув все, але відповів їм посмішку і бажає жити. Хтось запитав його:
до Ви посміхалися і побажали ці люди здоров'я, не почувши себе сердитися з ними?
І сказав людина,
- Коли я ходжу на ринок, я можу тільки витрачати, що у мене є гаманець. Те ж саме стосується людей: Я можу тільки провести те, що моя душа наповнена.

Завжди стартуйте з себе

У новому будинку переїхали пара. Вранці, ледь прокинулася, дружина дивилася на вікно і побачила сусіда, який виховається до сухої білизни.
- Шукайте її брудною нижню білизну, вона сказала чоловікові.
Але він читає газету і не приділяв уваги.
- Вона повинна мати погане мило, або вона не може робити прання. Ми повинні навчити її.
І так це було кожен раз: коли сусід повісив прання, дружина зачарувала, як брудно це було.
Один ранок, видаляючи вікно, вона проголошена:
- Ой! Нижня білизна сьогодні чистий! Я повинен навчатися мити!
до Ні, мій чоловік сказав, що я просто отримав рано і вимив вікно.

Дивитися також.:
Індійська мудрість
Японська домінування пост

www.adme.ru/vdohnovenie/yaponskoj-mudrosti-post-714960/