10 Загальні збори сучасних батьків

Коли я стала мамою, кожен дав мені мільйони порад про те, як я повинен любити своїх дітей. Але я ніколи не слухав їх. З тих пір, хто не знає, як піднятися не тільки на слух, але і щасливих дітей.

Я хочу взяти відповідальність за це питання. Ваш перший пріоритет повинен бути щасливим, не слухняним дітям. Більшість батьків піклуються так багато про своїх дітей, які вони не дадуть їм падіння і начиняють свої бампи. Вони перешкоджають їхньому житті і надмірно активно намагаються захистити від можливих труднощів світу навколо них.

Моє улюблене батьківське правило, «Попередити дитину на дорогу, але не відчуйте свою здатність ходити самостійно. й

Шукайте #10: Більшість з нас намагаються стати ідеальними батьками. Наші діти живуть набагато краще, ніж ми робили в своєму віці. Ми задовольнили всі змії нашої дитини: він хоче нову іграшки – будь ласка, інший шоколадний бар – тримати його! Проблема, однак, є те, що діти починають думати про те, що світ поповнює їх. І в наступний раз ваша дитина не отримує те, що він хоче, він буде дуже upset. Набагато міцніше, ніж сусідський хлопчик, з яким вони не «величе».

Ми не лікуємо до наших дітей. Ми любимо їх. Вони є центром Всесвіту для нас, але вони не повинні сприймати себе таким чином. В іншому випадку вони виростуть самостійно. Не отримувати те, що ви хочете прямо зараз нормально.

Проживання 9: Від фахівців, які працюють з дітьми, я дуже часто чую, що багато батьків сьогодні не готові приймати негативний зворотний зв'язок до їх потомства. Як тільки хтось критикує їх, вони відразу зустрілися з хвилю відторгнення або навіть агресії від батьків. Іноді нам необхідно зробити крок якомога швидше, щоб тримати речі від спіралі з контролю. Якщо викладачі школи розповідають вам, що ваша дитина не завадить і болить однокласників, висновки слід намальовувати про дитину, а не вчителям.

Проживання #8: Ваше життя є вашим дітям, і ми пишаємося нашими дітьми. Коли вони роблять щось важливе, ми щасливі, ніж якщо це було власне. Але треба міряти все. Ви повинні мати своє життя і власний успіх. Діти потребують правого прикладу. Стати його. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина була повноцінною життям, живіть її собі!

Ми хочемо, щоб наша дитина не впала в якусь погану історію. Звісно, ми хочемо, щоб ми співали нам хвалі й поважали нам, щоб дати йому краще життя.

Проблема, однак, така дитина не може думати про себе. І потрапляє в одну з двох крайнь: чи не можна приймати навіть найпривабливішого рішення без вашої участі, або починає забути, що допустимість є аномалією. Чи не вирішується ваша дитина, яка повинна бути. Це не те, що вам потрібно.

Помилки #6: Кожен батько хоче, щоб дитина була краще, ніж всі інші. Вивчився краще і показав краще спортивні результати. Багато людей зловили, що дитина починає переглядати життя як один нескінченний конкурс. Але життя не тільки про піт і боротьбу. Життя – це радість, які знають сьогодні. Поспішайте навчити дитину, яка виграє за будь-яку ціну, не тільки це питання. Чоловік визначається не перемогами, але його характером.

Помилки #5: Пощастити дитинство вашої дитини, щасливиця людина, яка зросте. Це імперативне дослідження вчених. Найсучасніший спосіб позбавити дитину дитинства – завантажити його з шкільними уроками, заняттями в музичній школі, іноземними заняттями, спортом та ін. Ми також хочемо, щоб наші діти допомогли нам зробити нашу домашню роботу. Але при цьому не варто забувати, що кожен повинен мати право на дитину.

Помилки No4: Ви хочете мати «право» малюка, а не «реально». Ми хочемо, щоб вони виростили і досягали більше, ніж ми робимо.

Але це те, що ви не можете мати ідеальний малюк, який ви хочете. Ви отримаєте тільки можливу людину, яка може народитися вам. Не намагайтеся змінити те, що вам не подобається. Не змушуйте його стати тим, що він повинен бути у сні. Нехай він буде те, що він хоче бути.

Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. Ми всі знаємо, що для того, щоб дитина зростала смарт і доброго, ми повинні привести до цього. Але більшість з нас також забувають, що моральні прецепції тільки працюють, якщо ви стежите за ними.

Так, наступного разу, коли ви спустошили дитину, щоб бути нерозумними для однолітків, запитайте себе: можливо, дитина дивився негативний приклад за вами?

Проживання 2: Коли ви познайомитеся з хворою дитиною в будь-якому місці, ви автоматично починаєте думати про те, що у нього є кіптявні батьки. Але це не завжди справа. Немає нічого ідеального в світі, а не є нічого нещастя. Ми не знаємо, скільки інших батьків піклуються про своїх дітей. Тому не слід судити.

Проживання #1: Підсилення персонажа Кожна дитина має власний характер і власний внутрішній моральний компас. Це означає, що багато чого більше, ніж намагатися зробити дитину ідеальною людиною. Не намагайтеся навчити його з шаблонів, написаних у книгах. Кожен необхідний власний підхід. Найголовніше подбати про характер. Єдиний спосіб подарувати дитині більше свободи. Не приховувати дитину з реального світу. Нехай любов не стане тюрмою для вас.

Автор: Карі Кампаки
Переклад Костянтина Шиян, за допомогою: Lifter
Ілюстрація: Світлана Юрченко

через sve-yurchenko.com/