10 казок про факс, які слід читати всім дорослим

Ігор Фарбажевич написав дивовижну серію інструктивних і добрих оповідань, поєднуючи їх з одним титулом «Обговорення маленької казки». Ці короткі оповідання буквально переповнені мудрістю, яка більш зрозуміла для дорослих дітей. Як ви і я.

Веб-сайт Я вибрав кращі котирування і фрагменти з мультфільмів, які нагадують вам найважливіші цінності в житті.

Грубий яблуко

до Це добре ви прийшли, син! - Стара Фокса радіється. - Я запечена полуниця варення пирога. У нас є чай.
- Чи ми майже щасливі! - сказав Лісенок.
- Дійсно, мій дорогий! Щастя, коли всі вдома!

Лот No

- У будь-якому випадку можна, Стара Фокса посміхалася думкою.
- Все!
- Звісно! Багато, багато може бути ...
до А що не може бути? - Очі Лісенки вже застрягаються.
- Бордом і лежа... Ковардійці та... Вони не можуть бути на всіх.

Дзеркало в яру

- При переході до міста я стане важливим птахом - професором, амбітним і нудним.
Фокс кинувся до неї і щільно захопив її шию.
до Що ви? кашельна стрілка в руках.
- Я...любляю тебе!
- Сильно - сказав він! вона погодилася. - І найголовніше, це приємно.

Вирізати мамонт

- «Я не боїся», - сказав лисиця, хоча ще трохи хіттері: вовна і стояв на кінці з шиї до хвоста. Я ніколи не вірю, що ви були... назавжди пішли.
- Ніщо в природі зникає ... сказав Мамонт таємничо, потім підняв його стовбур до неба і раптом звучав.

Біла хмара, занурення хмари

до І коли ми вмираємо, ми будемо вмирати, і ми будемо вмирати, і ми вмираємо. Всі леви, що літають над землею, царі, коти або хри, є душами тварин, що поспішають на вічність.

С ***

Фокс об'єднав:
- Тоді це не очі, це фари! Ви повинні знати, що ви дорослі.
Згорнув стрілу:
до Що я, дорослий щодня?

Тег Архіви

- Незабаром прийде час, коли вовки будуть випити з оленя з того ж потоку, і фалкони будуть годувати заєць. Час феду проходить.

С ***

Якщо ви бачите хмару в небі або хмарі, як Стара Фокса, не варто забувати: Старий Фокс - живий! Вони не загинуть, але вмирають. й

Лісенок, пам'ятаєте

Виходячи з цих казок, написано наступні красиві цитати:
«Фокс», - сказав фокс на фокс, «згадайте, що якщо це важко, поганий, сумний, страшний, якщо ви втомилися, просто поширите свою лапу». І я подарую вам шахту, де ви, навіть якщо є інші зірки або кожен ходи на своїх головах. Через сумність однієї лисички, поділяється на два лисики, не на всіх страшних. А коли ви тримаєте інші лапи – що це важливо, що ще є у світі?

через melodiana.diary.ru/p15101004.htm#form