15 речей, які ми хочемо розповісти нашим батькам

У нас є багато слів, які ми хотіли б сказати нашим батькам, але з яких причин важко сказати їм. До тих пір, поки ми стаємо мамою і дабе, це може бути важко для нас, щоб реалізувати які випробування, які вони йдуть через, хвилюючись про кожен крок, ми приймаємо і радіємо кожному досягненню.

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви кожен день, навіть коли я божевільний зайнятий, я все ще думаю, що ви. Тексти пісень, а це означає: Моя душа завжди буде відчувати себе підключеним до душі.

Хоча я не хочу запитати про це або заслуги, ви підняли мене під дахом. Я хочу стати незалежною дорослою.

Я ціную все, що ви зробили для мене На жаль, я ніколи не подякував вам. Я не можу уявити, як я жити в цьому світі без тебе.

Я знаю, що ви не знаєте, що ви людина. Я розумію, що всі ми йдемо на певні випробування, і ніхто не є імунітетом від них. І незважаючи на ці випробування, ви подарували мені життя і підтримку, що я хотів би зіткнутися з проблемами власного життя.

Я прошу вам нескінченно я жити далеко від вас, намагаючись побудувати кар'єру і почати свою власну сім'ю. Але навіть коли я відкинувся, я пропустив тебе. Може бути, я повинен бути ближче до вас, але я знаю, що ви завжди хотів мене, щоб переслідувати мої мрії. Так я збираюся зробити мій кращим.

Я не розчарував себе і інших; Я зумів стати щедрою і сильною людиною. Дякуємо вам, що вогонь симпатії та тепла в душі.

Я люблю тебе більше слів можна висловити. Любов набагато краще виражається в діях, ніж за словами. Але є так багато любові в душі для вас, що якщо я хотів би говорити про це, це займе назавжди.

Що ви повинні жертвувати мені завжди лунає в моєму серці Уміння ставити дітей в першу чергу, в той час як засвідчення власних інтересів не надається кожному. Але ви зробили це краще. І Ваші рішення не базувалися на самосправності, але на що б бути кращими для нас.

Хочу прийняти те, що ви не завжди будете в житті. Одного разу я буду особою, яка більше не має батьків, і що лякає мене. Коли ви пішли, я знаю, що я повинен триматися. Але я не знаю, як я можу впоратися з нею.

Я зробив багато помилок і ці помилки дав мені можливість дізнатися нові речі. Я заподіяв мені помилки і за шкоду, яку я можу випадково викликати. Я знаю, що я часто поганий, як зіпсований еготист.

Ви завжди будете моїм кращим другом, ви не можете замінити. Ви завжди будете ділитися спеціальними моментами життя.

Моя дитина дала мені стільки щасливих спогадів, що я завжди думаю, що вони як мої основні персонажі! Мої батьки не тільки подарували мені життя - вони були там на кожному крутому повороті і на будь-який ризикований ярбордюр.

Шановні друзі! Ми ніколи не будемо далеко від вас. З Вами зв’яжеться менеджер

Я ніколи не скажу вам. Ви завжди будете в серці. Я завжди побачила спогади про вас. Якщо ви не пішли, ви завжди будете з вами.

rustoria.ru/post/15-vecshej-o-kotoryh-ya-nikogda-ne-rasskazhu-moim-roditelyam/